Ще може ли Левски да влезе отново в ШЛ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

would
Контакти:

Re: Ще може ли Левски да влезе отново в ШЛ?

Мнениеот would » 05 фев 2012 00:09

Много трудна задача.Към днешна дата коефицентът на Левски е 11.850, който при евентуална титла, няма да ни позволи да сме поставени в последния плейоф.Много трябва да съжаляваме, за пропуснатите възможности срещу Бате, Дебрецен, Жилина, с лека ръка изгубихме добрия си коефицент.Все пак ни остава да се надяваме.Успех на сините.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 05 фев 2012 00:51

Тази година не, но другата, защо не.
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 05 фев 2012 08:40

Ако действително ще атакуваме ШЛ, то отсега трябва да се подготвяме за такава перспектива. Да станем шампиони едва ли е толкова трудно - видяхме, че при това безобразно представяне в първия полусезон завършихме на 3т. от есенния лидер. Видно е, че конкурентите ни по никакъв начин не показват ясно желание за титла - за Черноморец и Лудогорец място в тройката е страхотен успех, а ЦСКА и положението там не се нуждаят изобщо от коментар. И добре че бяха ЦСКА иначе не знам спортният печат с какво щеше да си пълни страниците в паузата на шампионата.
Затова за да не остане това заявено желание само думи трябва план и играчи. Иначе ще си останем в сферата на пожеланията - тоест - ако стане-супер, ако не здраве да е!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Lubomirov
Контакти:

Мнениеот Lubomirov » 05 фев 2012 11:07

На този етап сме доста далеч от участие в групите на ШЛ. Поне аз не виждам в близките няколко години как БГ отбор може да стигне до тях. Отборите ни са слаби , а тези от така наречената "наша черга" дръпнаха напред докато тъпчем на едно място и дори правим крачки назад.
Ако все пак нещо такова се случи ще е супер , но за момента светлина в тунела не се вижда.
Първо трябва да си оправим и изчистим къщата , преди да ходим навън ;)
"Чисто народният човек се бори, докато може…, ако не сполучи…, трябва да умре в народната си работа."

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 05 фев 2012 11:19

would написа:Много трудна задача.Към днешна дата коефицентът на Левски е 11.850, който при евентуална титла, няма да ни позволи да сме поставени в последния плейоф.Много трябва да съжаляваме, за пропуснатите възможности срещу Бате, Дебрецен, Жилина, с лека ръка изгубихме добрия си коефицент.Все пак ни остава да се надяваме.Успех на сините.

Написах го в една друга тема ще го напиша пак

Съгласен съм ,че за ШЛ трябва стабилен и добре обигран отбор, но понякой път и това не стига.Трябва само малко късмет и сме вътре.Пример Ред Бул Залцбург-отбор с 30 млн бюджет...на 3 пъти се пробваха и нито веднъж не влезнаха.За разлика от Тюн, които с 1,5 млн евро бюджет влезнаха от първитя път.Също и пример е Бате Борисов.Изтеглиха възможно най-лесния жребий за тях ,от поставените-нас.

Така че ,според мен почти всичко за малките отбори от Източна Европа опира до малко късмет.Тъй ,че не губете надежда всичко е възможно отново да чуем химна на ШЛ отново над София с главно участие Левски.

Иначе ако станем шампиони до 3 кв кръг ще сме поставени.А да ли ще сме поставени в play-off-a не е от голямо значение, защото там ще избегнем третите и четвъртите отбори в големите първенства и ще играем с отбори от Източна Европа.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Вкарват Левски в ШЛ

Мнениеот Синьо сърце » 05 фев 2012 12:03

krum_kravov написа:
sslevski написа:Давам отговор на всички розови висящи в нашия форум:
Батков е виновен за лиценза ви,допинга и глобалното затопляне.
Нека бъде изгорен на клада и преизберем Лупи за президент.

Пропусна автогола на Легендата и свирката на Флайшер !!!

И Ангел Солаков, Цола Драгойчева, синьо-чорната мъгла, сивия кардинал Вуцов, Наско Сираков и прочее...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 05 фев 2012 16:11

Влизането в ШЛ е лесна работа!

само има 3 условия:
1. Батков вън!
2. Великя НАСКО СИРАКОВ в ЛЕВСКИ!
3. 1-2г. време!

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 05 фев 2012 17:24

Robotop написа:Влизането в ШЛ е лесна работа!

само има 3 условия:
1. Батков вън!
2. Великя НАСКО СИРАКОВ в ЛЕВСКИ!
3. 1-2г. време!

Като изключим 2-ра точка, съм съгласен.

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 05 фев 2012 21:13

Като гледах мача със Заря,най-много 4 място на края на сезона :? Незная каква ШЛ гоните.

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 06 фев 2012 13:07

Ние ,ако сме на 4-то ,кои ще са отборите преди нас ?Да не би единия отбор да е този ,който едвам се добра до хикс със Свиленград и беше разпилян от Конкордия. :? Честно казано,има голяма вероятност Левски да станат шампиони.За влизане в ШЛ жестоко се съмнявам ,но минаване на групите на ЛЕ е твърде вероятно,предвид факта ,че миналата година и с по слаб отбор щяхме да го направим.В България освен Левски ,не мисля че има друг тим който е способен да влезе в групите на ШЛ.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Върни се в “Архив”