Ще дадат някой лев за...Бекир Расим,Виктор Митев и нападателя/извинявам се,но му забравих името/.Очаквам грандиозна селекция,а ако се върне и Димов-предателя всичко ще е ок.Дотук изброих 4 наши юноши.Ако имаме късмет да вкараме и още някой за когото не се сещам в момента,стават 5.+Румбата,Капитанов,Янчо,Жоро,третия вратар...Ами ето ви желания от някои отбор съставен основно от моряци-юноши изградени в нашата школа.А сега нека желаещите това да се случи ми обяснят с подобен състав и без по горе изброените от мен на кое място виждат отбора.Един състав изглеждащ по следния начин
Илко
Янчо Нов Нов Янев
Румбата Камазола Жоро Митев
Миро Капитанов
+резерви Божилов,Дончо,Бекир,Димов и останалите си е направо готов за дерби...с плебеите.
ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Оф пак почвате с фантазиите за състави,класиране и т.н.Нека изчакаме малко и ще видим кой ще дойде и кой не.Засега единственото ясно е,че Тошко,Марчев,Петков и Ратника си заминаха.Успех на Тошко и дано там където отиде,да му потръгне и има по-малко контузии за да може наистина да играе по-редовно.Успех и на Д.Петков.Може,не може,колкото и да може той винаги се раздаваше на терена и има спортна злоба,която вече в много малко футболисти я има.Но все пак и той е млад на години и до някъде е нормално да иска да се развива и да играе по-редовно,а при нас при наличието на Камазола това е трудно да се случи.За Марчев и Ратника не съжалявам,прав им път.Марчев колкото и пъти да го пуснеха да играе,нито веднъж не видях желание от това момче.Влиза резерва повечето пъти и вместо да влее някаква свежест,той едва се мърдаше по терена.
Така че нека почакаме още и ще видим.Тепърва започва зимната пауза и още много ще има "идващи" и "отиващи" се и постоянно ще вървят слухове.Затова вече само на официални неща вярвам.
Така че нека почакаме още и ще видим.Тепърва започва зимната пауза и още много ще има "идващи" и "отиващи" се и постоянно ще вървят слухове.Затова вече само на официални неща вярвам.
За вас моряци ний живеем...
- mivkon moriaka
- Контакти:
успех на тошко жалко че си заминава дано поне разкарат и недуразуменията Божилов и Дончо
-
- Контакти:
- blue avalanche
- Контакти:
Cherno More написа:http://www.novsport.com/news169509_1003.html
Нали не им се "връзваш"?

-
- Контакти:
.Черно море се раздели днес с трима футболисти
Какво сте се разплакали Тича не е манастир или приют за вечни надежди.Най-после започнаха да разчистват излишните.Да се готвят следващите трима ненужни Андреев и Попов поради некъдърност и Стоянов поради ЕГН.Ако вземем на тяхно място 6 нови класни играчи ще има още 3-4 за освобождаване.
- Ron Jeremy
- Контакти:
green team написа:.Черно море се раздели днес с трима футболисти
Какво сте се разплакали Тича не е манастир или приют за вечни надежди.Най-после започнаха да разчистват излишните.Да се готвят следващите трима ненужни Андреев и Попов поради некъдърност и Стоянов поради ЕГН.Ако вземем на тяхно място 6 нови класни играчи ще има още 3-4 за освобождаване.
Сигурен ли си Стефчо ? Що пак говориш наизуст жертва едно от протежетата си и пак голяма уста отвори !
ex Popeye
-
- Контакти:
[quoteЩо пак говориш наизуст жертва едно от протежетата си и пак голяма уста отвори !/quote]
O скъпи Рони имам едно единствено футболно протеже и то се казва Черно Море.Голямата уста ще отворя когато футболисти като Жоро Илиев,Камазола, Паломино,Миро, Илко,Шерифа,Росен,Божилов станат резерви в Черно Море на единадесет по качествени и класни играчи от тях.Искам да гледам истински футбол на Тича или новия стадион "Варна" игран от класни играчи.Доколкото те разбирам твоите мечти стигат до арина "Под моста" и някои от там да се премести да порита в 'Чайка".Уважавам те като моряк,но имаме сериозни разминавания за отбора на сърцето ни.
O скъпи Рони имам едно единствено футболно протеже и то се казва Черно Море.Голямата уста ще отворя когато футболисти като Жоро Илиев,Камазола, Паломино,Миро, Илко,Шерифа,Росен,Божилов станат резерви в Черно Море на единадесет по качествени и класни играчи от тях.Искам да гледам истински футбол на Тича или новия стадион "Варна" игран от класни играчи.Доколкото те разбирам твоите мечти стигат до арина "Под моста" и някои от там да се премести да порита в 'Чайка".Уважавам те като моряк,но имаме сериозни разминавания за отбора на сърцето ни.
Аз съжалявам за Тошко, но не заради прекратяването на договора му, а защото не можа да се наложи няколко сезона при няколко треньора. Няма никакъв смисъл да стои и да играе възможно най-периферната роля в отбора. Успех му желая.
Гравесена е добър в това, което умее най-добре, но няма как да намери титулярно място при наличието на Камазола и Жоро. Ограничен футболист, но има сърце и е давал всичко от себе си. Успех и на него.
Като гледах изявите на Марчев, чак ми домъчняваше за Дани Георгиев. Това казва всичко. Никак не ми е жал, че си тръгва, даже бях уплашен, че ще се налага да го гледаме 3 години.
Гравесена е добър в това, което умее най-добре, но няма как да намери титулярно място при наличието на Камазола и Жоро. Ограничен футболист, но има сърце и е давал всичко от себе си. Успех и на него.
Като гледах изявите на Марчев, чак ми домъчняваше за Дани Георгиев. Това казва всичко. Никак не ми е жал, че си тръгва, даже бях уплашен, че ще се налага да го гледаме 3 години.
green team написа:[quoteЩо пак говориш наизуст жертва едно от протежетата си и пак голяма уста отвори !/quote]
Направо дай да закриваме отбора значи,ти всички ги смени

За вас моряци ний живеем...