Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:32

mironi88 написа:
А и да те попитам-понеже досега плюеше определени хора-защо си сложил аватар с тяхна хореография, защо подписите ти са с техни хореота и пиро??? Нали са вредни?? Нещо не се връзва?

Хореографията от мача с Леверкузен трудно ще ме убедиш, че е дело точно на тези. През 2005 тези игри на "ултраси" нямаха такова влияние в сектора. Бях хлапе, но ясно помня, че пак имаше разни псевдорасисти, но освен тук-там някои транспарант и някоя свастика влиянието им беше нищожно. Аватара със снимката "Армейци" - точно този транспарант (или по-точно ъпгрейдвания такъв) мисля, че ви беше трън във форума, когато се готвехте за дербито. Защото бил на Дучето. За 3-та снимка може и да се съглася, че имат пръст те. Но като цяло всичко е от времето, когато нещата бяха такива каквито се надявам да станат пак.

Тя па една хореография-червено -бяло!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: То си личи,че не е тяхна :lol: :lol: !! Говорех за другите две!!!Те са от псоелдните години!!!
А за поредното(щото другите му ги гепиха) му ВИНИЛЕНО -мега грозно знаме кво да се коментира изобщо?
Последна промяна от cska_90 на 13 ное 2011 17:34, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 13 ное 2011 17:33

slavia_forever написа:В продължение на темата (доколкото може да се нарече тема, при положение че има тема за мача), възниква още веднъж въпроса, колко щяха да бъдат феновете на стадиона на ЦСКА, ако няма 9 или 10 кръга победа?! Колко щяха да бъдат ако ЦСКА не спечели никакъв трофей например 2-3 години?! Не говорим за повече! Догадки, догадки, нали?! Тук вече заляга въпроса за ценностната система и автентичните фенове, които студуват по стадионите с годините, било то и нетитулувани! А темата като цяло е безпредметна, защото аз съм наблюдавал този отбор още от времето, когато в Ямбол автора не е знаел, че съществува такъв и трябва да акцентирам, че тенденцията на цялостна подкрепа основно "когато има защо" се е запазила и до днес!

Напълно те подкрепям ! Евала !
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:33

Teo написа:
cska_90 написа:
Teo написа:Какво е казал го е казал, история е вече, темата ти е Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?, докато вие сте там никакви фенове няма да има, аз съм твърдо против Офанзива :!:

Като опряхме до конкретни факти и се измъкна набързо!! :lol: :lol: :lol:
Аре седи си у вас- и да знаеш,че ще е задълго-защото още дълго Офанзива ще е лидер на тоя сектор!!!

Успех с 100 човека агитка :lol:

Успех и на тебе следващите доооооооооооста години пред ТВ-то!!Настани се удобно-сипи ракийка и салатка и псувай на воял Офанзива!
Изображение

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 13 ное 2011 17:34

хевиметъла е религия и не оправдава никой който слуша чалга дори и пийнал.не бях на стадиона щот съм на 200 километра от стадиона.но гледайки от къщи видях една несъществуваща засада на делев и една на зику,също и двете несвирени дузпи бяха 100 процентови.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 ное 2011 17:41

ozzmozisa написа:хевиметъла е религия и не оправдава никой който слуша чалга дори и пийнал.не бях на стадиона щот съм на 200 километра от стадиона.но гледайки от къщи видях една несъществуваща заада на делев и една на зику,също и двете несвирени дузпи бяха 100 процентови.

Баш по темата се изказа.

cska_90 простата причина, че от хората, които ходят в Сектор Г в обикновени срещи 90 % са от Офанзива, ясно дава да се разбере, че те ще диктуват нещата. Но когато стане време за масова подкрепа и провинцията се изсипе Офанзива се губи отвсякъде. Не ме разбирай погрешно, че съм "за" тази масова подкрепа. Когато мога ходя на мач независимо от противника. Но предполагам, въпреки някои малоумщини, които пишеш си даваш представа, че със студентския ми живот няма как да дам 30-40 лв., за да дойда на мач с Миньор. Бях примерно на безмисления мач с Пирин пролетта да кажем, но бях в София. Ако имам доход не ме бърка да дойда и на друг мач, но малко от малко, въпреки любовта към ЦСКА трябва да се съобразяваме с реалността наоколо.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 13 ное 2011 17:41

предлагам-с цел посещаемост,да има единен фенклуб,без фракции ,но с регионални представители които да организират транспорт отиване-връщане до съответното населено място.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 13 ное 2011 17:45

mironi88 написа:
ozzmozisa написа:хевиметъла е религия и не оправдава никой който слуша чалга дори и пийнал.не бях на стадиона щот съм на 200 километра от стадиона.но гледайки от къщи видях една несъществуваща заада на делев и една на зику,също и двете несвирени дузпи бяха 100 процентови.

Баш по темата се изказа.

cska_90 простата причина, че от хората, които ходят в Сектор Г в обикновени срещи 90 % са от Офанзива, ясно дава да се разбере, че те ще диктуват нещата. Но когато стане време за масова подкрепа и провинцията се изсипе Офанзива се губи отвсякъде. Не ме разбирай погрешно, че съм "за" тази масова подкрепа. Когато мога ходя на мач независимо от противника. Но предполагам, въпреки някои малоумщини, които пишеш си даваш представа, че със студентския ми живот няма как да дам 30-40 лв., за да дойда на мач с Миньор. Бях примерно на безмисления мач с Пирин пролетта да кажем, но бях в София. Ако имам доход не ме бърка да дойда и на друг мач, но малко от малко, въпреки любовта към ЦСКА трябва да се съобразяваме с реалността наоколо.
може би не съм споменал къде бях или що не съм по темата.да не започнах,но влязох в темата.

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 13 ное 2011 17:47

С офанзива нещата са много по-зле !!! Справка мача с Левски :(
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:50

mironi88 написа:

Баш по темата се изказа.

Ако махнеш думата малоумщини-може и да се разберем с тебе!!
Така-аз не те упреквам,че не можеш секи път-и аз не мога на сяко гостуване-да!! Ама като не можете-поне недейте да плюете-по хората!! Защото тези хора-НЕ АЗ- ходят и навсякъде, правят всичко за тоя сектор-да да може и ти и аз -да си слагаме такива аватари и да цъкаме с език при поредната яка хореография или пиро!!Ей затва става въпрос-иам неща -които може да не ти харесват-но това не значи да се плюе!!Никой не те казва да идваш винаги-ама тогава недей да плюещ-това е!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:54

luddeN написа:С офанзива нещата са много по-зле !!! Справка мача с Левски :(

Ааааааааааааааааааа не полудявам!!
Как да не ви обиждам бе хора!! mironi 88 - ей затва говоря!!Как да коментираш такова неадекватно, та дори дебилно мнение-а??? Кажи ми!!
Гледам и не вярвам-Абе пичага(едвам се сдържам да не те обидя) Какво общо има Офанзива с мача с Левски??? Аре обясни ми!!Те ли разпяваха, тяхна ли беше хореографията-кви глупости говориш!!Това беше едиснтвения мач тоя сезон-когато организацията беше на Дучето и се видя!!! Тотална излагация!С офанзива било по-зле ид ава пример мача с левски- :lol: :lol: :lol: :lol: -ти откъде падаш-на кой свят живееш-а като не знаеш-защо изобщо пишеш?
Изображение

Върни се в “Архив”