Левски вече не е на Батков!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Левски вече не е на Батков!

Мнениеот obi4am_pirin » 11 ное 2011 16:19

А ти ше чакаш да стане факт и тогава да реагираш!Умно!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 ное 2011 16:19

obi4am_pirin написа:
rhaegar написа:Наистина има голяма разлика между ситуацията с Левски и примерите които даде!Деликатна е ситуацията когато нещо български отива в турски ръце!Няма въобще да споменавам Апостола чието име носи този клуб!Кой го затри!И какви взеха отбора на Левски!

Виж, никой от нас не иска Левски (или който и да е български отбор) да бъде продаден на ДПС или на турски собственици. Лошото е, че освен да изразяваме мнение и дори и да протестираме, ако евентуално се случи, едва ли ще променим нещо. Все по-малко неща във футбола днес зависят от феновете, а в България са още по-малко. Въпросът е, да не нагнетяваме напрежението поне в нашия форум.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 ное 2011 16:22

obi4am_pirin написа:А ти ше чакаш да стане факт и тогава да реагираш!Умно!

Мога да ти кажа със сигурност ,че новия собственик(ако такъв въобще има скоро в което се съмнявам) че няма да е Пеевски, нито ДПС, нито Сталийски.
А и за кое да реагирам, Левски е АД, аз съм никой, все едно да кажа на шефа ми да не продава фирмата си на лицето Х , най много да ме уволни.

deladog

Мнениеот deladog » 11 ное 2011 16:23

Аз не виждам нищо лошо в това, че Пеевски ще е собственик в сянка на "Левски", така като няма нищо лошо и че Суди Озкан е истинският собственик на пловдивските жепейци. Имали бол пари, дали ги - да си стоят там на сянка и да подпомагат родния футбол. Навремето да не би Чорни да ликвидира отбора, като му помогна толкова в труден момент?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 ное 2011 16:24

Много дрънканици за нещо.Обаче,никой няма ПРЕДСТАВА за какво ТОЧНО!Ши паднЪ от смях!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 ное 2011 16:30

Има и по-лош вариант от Батков и този е точно такъв! турци да са собственици на ПФК Левски ? Срам и позор !!! Това ще е най-черната страница от историята на клуба. Стане ли такова нещо - моментално преименуване на отбора !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 ное 2011 16:34

LaRgO написа:Има и по-лош вариант от Батков и този е точно такъв! турци да са собственици на ПФК Левски ? Срам и позор !!! Това ще е най-черната страница от историята на клуба. Стане ли такова нещо - моментално преименуване на отбора !

"Партенката" я има само в едно сайтче.Как,пък,всички други спортни журналисти(кой от кой по мастити) не можаха да я "набарат" досега?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 ное 2011 16:35

vayk написа:Какъв му е бизнеса на Сталийски? Защото от културизъм едва ли се изкарват милиони. А за да ти даде банка кредит трябва да имаш с какво да го обезпечиш. Аз поне не съм чул въпросното лице да е сред големите предприемачи в България, освен слухове, свързани с контрабандата. Начело на отбор като Левски трябва да бъде човек с добра репутация в обществото, а не разни съмнителни типове, които поради политическата конюктура са близки до властта. пеевски също е меко казано компрометиран, след като цяла България знае как медиите му манипулират обществото и слугуват на управляващите /допреди парламентарните избори на тройната коалиция сега на ГЕРБ).

Изпълняване на държавни и общински поръчки. На практика зад името Ал. Сталийски стои Бойко Борисов. На мен лично не ми е известно Сталийски или другите около него известни под името "Котараците" да са били близко до Тройната коалиция , за 2-ма от тях знам че не понасят "титаните" и гледат отгоре на тях.
По моя информация за името на Ал.Сталийски- почти сигурно са познали.
За банката не съм сигурен- познаваемост 33% . Защото са водени разговори с още 2 банки ( с шефове очарователни дами ;) )
Лично според мен това не е най-доброто за Левски, но в момента други държат силните карти. Още преди около 6 месеца писах, че Левски най-вероятно ще бъде обвързан с ГЕРБ.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 ное 2011 16:37

blue avalanche написа:
LaRgO написа:Има и по-лош вариант от Батков и този е точно такъв! турци да са собственици на ПФК Левски ? Срам и позор !!! Това ще е най-черната страница от историята на клуба. Стане ли такова нещо - моментално преименуване на отбора !

"Партенката" я има само в едно сайтче.Как,пък,всички други спортни журналисти(кой от кой по мастити) не можаха да я "набарат" досега?

Това го казвам по принцип.
[offtopic]За мен това важи и за Ботев Пловдив[/offtopic]

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 11 ное 2011 16:37

ееееееее, най-после едно обективно мнение, не че и сега ситуацията е по -различна, но по-добре агенти и доносници отколкото тея резняци, даже и престъпника Чорни е по-добър вариант като лице на отбора на народа :)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Върни се в “Архив”