Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Re: ЦСКА набеляза сръбски халф-марксист
Беноа Кое дойде на 100 години, но това въобще не му попречи да е най-добрият халф по онова време. Както вече многократно е казвано във футбола има можещи и не можещи, а не млади и стари.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
Re: ЦСКА набеляза сръбски халф-марксист
Имаме нужда наистина от един играч на този пост, който заедно с младия Якимов, който с оглед стила на чичо Пенчо ще бъде също налаган в състава ще закърпи положението в средата на терена. Важно е обаче да не се впускаме в една необмислена селекция по никое време. Реално според мен се нуждаем само от този пост и евентуално един щурмовак по крилото при продажба на Спас Делев (нещо за което свещи паля трети трансферен прозорец). Но относно този пост може да се даде шанс на Садула или Живец.

-
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Докога полвинчати решения?
Сега и халф-марксист си взимаме. 

Прочетохте ли новината в жълтал относно привличането от ЦСКА на ловешкото каре? Е така не бях се смял от доста време 

YA GUNNERS YA
crap написа:Прочетохте ли новината в жълтал относно привличането от ЦСКА на ловешкото каре? Е така не бях се смял от доста време
e, това е от 7дни спорт и ся ако ги бием, да ни кажат, че те първи са писали за далаверата, и че мача е бил решен предварително

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
-
Е,няма сега да им разваляме изграденото и сработено каре за белот.
За какво мислите навремето взехме и Чавдаров и Кока Янев? 

- Артилериста
- Контакти:
Трансферите в ЦСКА през зимата
Здравейте на всички 
С наближаването на края на полу-сезона доста често взеха да се правят спекулации относно трансферите на ЦСКА през зимата.Очертава се интересен трансферен период не само за ЦСКА,но и за другите конкуренти,но в тази теме ще се спра на нужните и ненужните в ЦСКА.
[center]Напускащи[/center]
1Ненужните в отбора
По всичко личи,че в отбора нямат място играчи като:
-.Здравко Чавдаров
-.Денис Халилович
-.Саша Живец
-.Станко Йовчев
БЕЗ КОМЕНТАР!!! всички вън
2.Спекулации за трансфер и за даване под наем
-Спас Делев-мисля,че няма вече даде каквото можа за ЦСКА и е време да си ходи,ако някой го иска
-Антон Карачанаков-момчето заслужава шанс,но според мен трябва първо да понатрупа опит в някой друг тим,поне за няколко месеца
И една от най-важните крачки-задържането на Райс М'Боли
[center]Пристигащи[/center]
1.Постовете,на които ни трябват играчи
-вратар-ако не успеем с М'Боли това значи,че ни трябват 2ма вратари.Най добри варианти-Стоян Колев и Веселин Цветковски
-защитник-Енис Хайри/Ваня Дзаферович
-Опорен халф-Георги Миланов/Благо Георгиев
-плеймейкър-Марселиньо/Анеси
-крило-Мишо Александров/Том
Предвид многото играчи,които ще напуснат мисля,че ни трябват поне 5 нови.Вашето мнение

С наближаването на края на полу-сезона доста често взеха да се правят спекулации относно трансферите на ЦСКА през зимата.Очертава се интересен трансферен период не само за ЦСКА,но и за другите конкуренти,но в тази теме ще се спра на нужните и ненужните в ЦСКА.
[center]Напускащи[/center]
1Ненужните в отбора
По всичко личи,че в отбора нямат място играчи като:
-.Здравко Чавдаров
-.Денис Халилович
-.Саша Живец
-.Станко Йовчев
БЕЗ КОМЕНТАР!!! всички вън
2.Спекулации за трансфер и за даване под наем
-Спас Делев-мисля,че няма вече даде каквото можа за ЦСКА и е време да си ходи,ако някой го иска
-Антон Карачанаков-момчето заслужава шанс,но според мен трябва първо да понатрупа опит в някой друг тим,поне за няколко месеца
И една от най-важните крачки-задържането на Райс М'Боли
[center]Пристигащи[/center]
1.Постовете,на които ни трябват играчи
-вратар-ако не успеем с М'Боли това значи,че ни трябват 2ма вратари.Най добри варианти-Стоян Колев и Веселин Цветковски
-защитник-Енис Хайри/Ваня Дзаферович
-Опорен халф-Георги Миланов/Благо Георгиев
-плеймейкър-Марселиньо/Анеси
-крило-Мишо Александров/Том
Предвид многото играчи,които ще напуснат мисля,че ни трябват поне 5 нови.Вашето мнение

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- mistreated
- Контакти:
Забрави за играчи от Лудогрец. Няма как да стане. Иначе от Черноморец и Литекс е твърде вероятно да напазаруваме.
Г. Миланов е изключителен, но твърде не ми се вярва да дойде при нас. Освен Литекс да отпишат и евротурнирите. Тогава пътя за продажба в чужбина на Г. Миланов, Ал. Цветков и Том минава през евентуално участие в ШЛ или ЛЕ с ЦСКА или Левски. Не мисля обаче, че Гришата ще тръгне да продава точно на Батков.
Ако е истина това за предложението на Дуци за 90% от бъдещата трансферна сума да остане за Литекс, то твърде е вероятно пролетта да видим един истински хегемон в България.
Г. Миланов е изключителен, но твърде не ми се вярва да дойде при нас. Освен Литекс да отпишат и евротурнирите. Тогава пътя за продажба в чужбина на Г. Миланов, Ал. Цветков и Том минава през евентуално участие в ШЛ или ЛЕ с ЦСКА или Левски. Не мисля обаче, че Гришата ще тръгне да продава точно на Батков.
Ако е истина това за предложението на Дуци за 90% от бъдещата трансферна сума да остане за Литекс, то твърде е вероятно пролетта да видим един истински хегемон в България.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Тоя вратар Цветковски дебелия ли беше --тоя няма никаква физика за вратар ,но явно като се говори много и пише много за него ,целта е да бъде забелязан.Не мисля ,че с нас имаше кой знае какви 100% положения ,които да спасява.Стоян Колев е стабилен ,а и защо да не дадем шанс на Макенджиев --то без игра трудно се влиза в ритъм особено пък вратарите.Един опорен халф ,който да си партнира с П.Стоянов е необходим ,защото Тошко и Боби повече от това няма да дадат ,колкото и да се стараят.Съжалявам че взехме на пожар Крачунов --това момче играе все по-зле вместо да е обратното и един Енис Хайри е добър вариант , а и Апата се връща .В нападението сега чета че Зику е 99% сигурен за Китай -значи и там ни трябва голаджия.Общо взето другите постове ще зависят от това дали ще има продажби.За подсигуряване на десния бек в момента имаме само Грънчов ,което не е достатъчно.Трябва и за там да се помисли.