28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вечното дерби! ЦСКА - Левски
Дано завършат наравно ще е добре.Добре за футбола и за всички, които го обичат и мразят отбора на левскицска 

Мачкаме и това е.Категорично 5:0.Само ЦСКА!!!!
stussy написа:Ако титаните не се месят...мача ще е за ЦСКА ,ако бфс и титан се месят равен![]()
![]()
![]()
Господ като се намеси и Левски може да бие, според теб

-
ЦСКА е във възход,след загуба и равен следва победа. 

BaLoN написа:3:0 за ЦСКА !!! Този път прошка не трябва и няма да има !!! Ще сме безкомромисни ! САМО ЦСКА
Така си мислехме и ние миналия сезон,че ще бием с 7-0 ,но паднахме с 3-1...Обикновенно в дербито по слабия печели незнайно защо.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!
- B__A__N__DA__TA
Победа за ЦСКА с 2-1 или равен в най-лошият случай.Ако ЦСКА загуби мача с потенциала който има...нов апокалипсис.Костов и Карачанаков задължително в групата и с игрово време.Ако ли не, Милен си отива със загуба
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
lebed4eto написа:stussy написа:Ако титаните не се месят...мача ще е за ЦСКА ,ако бфс и титан се месят равен![]()
![]()
![]()
Господ като се намеси и Левски може да бие, според теб![]()
![]()
![]()
Джизъса не играе в нито един от двата отбора

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- mistreated
- Контакти:
Според мен голове ще има и в двете врати. Надявам се в тази на ЦСКА да са по-малко.
Въпреки, че и двата отбора не играят нищо особено, мисля, че ЦСКА е по-добър отбор в момента от Левски. Хареса ми и биткаджийското настроение, което показаха във Варна, въпреки загубените 2 точки. Сигурен съм, че ако така излезнем и в дербито, ще спечелим.
Дано да има повечко публика, но се съмнявам. Аз лично съм от провинцията и за да дойда, то трябва да си тръгна от работа поне 2-3 часа по-рано. Въпреки това, ще направя всичко възможно да съм там. Надявам се и да няма изцепки от страна на полицията, като на Герена в последния мач.
Въпреки, че и двата отбора не играят нищо особено, мисля, че ЦСКА е по-добър отбор в момента от Левски. Хареса ми и биткаджийското настроение, което показаха във Варна, въпреки загубените 2 точки. Сигурен съм, че ако така излезнем и в дербито, ще спечелим.
Дано да има повечко публика, но се съмнявам. Аз лично съм от провинцията и за да дойда, то трябва да си тръгна от работа поне 2-3 часа по-рано. Въпреки това, ще направя всичко възможно да съм там. Надявам се и да няма изцепки от страна на полицията, като на Герена в последния мач.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- messi7
- Контакти:
3-1 за ЦСКА. Дано само с това се отървем. За пръв път от много години съм толкова песимистичен преди това дерби.

Re: 28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !
ЦСКА-р написа:Там съм и аз! Сектор А, Г и Б ще са пълни, В ще е полупразен какво винаги. Надявам се да има поне едно 25-30 хиляди! И както обикновенно 60-70% ЦСКА-ри!
Както обикновено?!? Е това изказване ме разсмя рано сутринта

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема