Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Re: Локо Сф бил на косъм от закриване

Мнениеот velez » 03 окт 2011 17:40

Е нали единия трамвай фенове на Локото плачеха, че президента им бил кофти ? Сега да си намерят по добър или да отиват в зоналните групи :)

ROB HALFORD
Контакти:

Мнениеот ROB HALFORD » 03 окт 2011 17:47

На кой му пука за Локото. Симпатичен отбор бяха, но на никого няма да липсват.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 03 окт 2011 17:59

На никой нямало да липсва Локомотив София? Странно изказване. На мен пък в "А" група ми липсват отбори като Ботев ПД, Нафтекс, Етър, Спартак Пл, Пирин.И съм сигурен, че когато един ден се върнат в "А" група и няма Локо СФ ще си помислят същото.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 03 окт 2011 17:59

Гигов да не е откривал Локомотив та ще го закрива?Ако не може или не иска да го издържа да се маха.Локомотив не е на Гигов,Локомотив е на Начко,Котков и стотици други,които си дадоха здравето за тоя отбор!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

миле гърбавия

Re: Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза

Мнениеот миле гърбавия » 03 окт 2011 18:13

Pichichi написа:Хора още преди началото на сезона и в първите мачове от турнирите си говорехме че локото са много слаби , реално те са сред най-слабите отбори в А група и няма да изпаднат само защото има 2/3 по-слаби отбора дори и от тях !!!

Гениално прозрение! Само да не искаш и нобелова награда!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 03 окт 2011 18:36

Цялото първенство да закриват ...

ROB HALFORD
Контакти:

Мнениеот ROB HALFORD » 03 окт 2011 18:41

Vojdek написа:Роб Халфорд е гей - ФАКТ.

На никой нямало да липсва Локомотив София? Странно изказване. На мен пък в "А" група ми липсват отбори като Ботев ПД, Нафтекс, Етър, Спартак Пл, Пирин.И съм сигурен, че когато един ден се върнат в "А" група и няма Локо СФ ще си помислят същото.

[offtopic]Ама то да обясняваш на американец - гей, кое как е във футбола.... :lol:[/offtopic]

Който няма пари, няма място в "А" група. Няма стара слава. Който е бил нещо някога, е бил. Сега не е и толкова. Идват нови отбори с финансови възможности и добри селекции за нивото на "А" грепа. Сто пъти по-добре силен "Лудогорец", отколкото нещастен "Локомотив".

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 03 окт 2011 18:46

velez написа:Е нали единия трамвай фенове на Локото плачеха, че президента им бил кофти ? Сега да си намерят по добър или да отиват в зоналните групи :)

Ти нас не ни мисли,ние пътя го знаем.Стой отстрани и ни брой другото си е наша работа.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза

Мнениеот james » 03 окт 2011 19:01

Pichichi написа:Хора още преди началото на сезона и в първите мачове от турнирите си говорехме че локото са много слаби , реално те са сред най-слабите отбори в А група и няма да изпаднат само защото има 2/3 по-слаби отбора дори и от тях !!!

Гръмни се ,Оттърви се от мъки те си :)

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 03 окт 2011 19:06

ROB HALFORD написа:
Vojdek написа:Роб Халфорд е гей - ФАКТ.

[offtopic]Ама то да обясняваш на американец - гей, кое как е във футбола.... :lol:[/offtopic]

Който няма пари, няма място в "А" група. Няма стара слава. Който е бил нещо някога, е бил. Сега не е и толкова. Идват нови отбори с финансови възможности и добри селекции за нивото на "А" грепа. Сто пъти по-добре силен "Лудогорец", отколкото нещастен "Локомотив".

Евала логика! Дай да закриваме и България тогава, какво ще кажеш мислительо?!! Останала ли е на страната ни, нещо освен стара слава :roll:
На чужди гробища не се плаче. Благодаря на нормалните хора тук, които изразяват съпричастност, другите бедни душички нека се упражняват. Само мога да кажа на всеки, който остроумничи само едно...днеска сме ние, утре сте вие! Повечето тука се смяха на Ботев Пловдив, които минаха през чистилището. Лично на мен преди това, което им се случи, въобще не ми бяха симпатични, но с това, което направиха за клуба си, спечелиха моето уважение.

За съжаление това е страната ни в момента, такъв е футбола ни. Отбори като Локомотив, зависят от един получовек, който щял да го закрие :roll: изтегляйки лиценза, а тази новина се посреща със задоволство от презобили тийнейджъри с акне и изцъклен поглед. Жалка история!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Архив”