Ако не вземем мерки, догодина ще сме отново в Б група!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ако не вземем мерки, догодина ще сме отново в Б група!
Пичове, тоя мач с Любимец ги сравнявате едва ли не с боя при Шипка!
105 години / 4 поколения ботевисти!
Явно това те е подразнило. Когато го писах дори не си спомнях кой го е писал, а и за мен това беше без значение. Другото не смятам да го коментирам. След като не си ми разбрал иронията в дадени моменти, просто е безсмислено.карлито написа:не виждам и нищо култово в това което писах за управлението по времето на селския.Писах го не защото ми е мъчно за селския а защото така го виждам и това е факт
- rump_shaker
- Контакти:
hetfield написа:Аз напоследък избягвам да пиша,понеже критиката тук не се толерира.В сегашната ситуация най-ме е яд,че пак се появиха песимистите и оптимистите.Ами пичове,аз 100 пъти казах стига сте писали как печелим купи,титли,как мачкаме,как ставаме еврошампиони.То не бяха теми фантазии и сега като ******и когато видим реалноста.Като не сме в А група на 100 годишнината кво черно ли ще си вържем?Ами играем срещу хора,които също си имат цели,няма кой да ни се нагъзи,мачовете ще са оспорвани,ще има и загуби.Обаче не мислете,че другите няма да се дънят.Сезона е дълаг,а 5 точки са нищо.Ако има напрежение върху отбора,то е от лошия старт и една победа ще се окаже решаваща за самочувствието.Обаче дай и ние още малко олово да им налеем и да ги линчуваме ако не влезнат в А.Хубчев има 1 сезон да изпълни тази цел,не се ли справи е редно тогава да се иска оставка.Това е моето мнение.Ако си нямате работа драскайте си,аз с нетърпение ще чакам пак звездните прогнози за титли и купи на сегашните песимисти.Успех
Съгласен съм и ще добява и от мен нещо.
Понеже виждам че всички витаем яко в облаците, мислейки си че като сме Ботев Пловдив, и купите и титлите чакат на вратата само да влезнат. В България има 36 отбора и всичко на всичко 1000 професионални футболиста. Ако може да ги наречем професионални. Всички отбори се борят за нещо си. Кой за купи, кой за слава, кой за пари. Онези 1000 занимаващи се със футбол спортисти, всичките са един дол дренки. Ако ще и 100 милярда бюджет да имаме няма как да намерим ТОЛКОВА добри футболисти, че ДА МАЧКАМЕ ВСИЧКО наред. Просто няма такъв материал в България. Да не говорим че извън Пловдив, на футболягите не им пука за Ботев. Нивото на футбола ни е такова, че да оберем най-доброто пак няма да имаме гарантирани 3 точки срещу всички. Верно има 20-30 футболиста които изпъкват в тая държава, ама нали никой не си вярва че те биха предпочели отбор от Б гтрупа, пред борещ се за шампион или европа тим? Иди доказвай на Пешо марадаоната от село Трън че за него е по-добре в Ботев от колкото в Лудогорец.
Стига сме витаели и да гледаме релано. За един силен отбор се иска години и много ама МНОГО ТРУД. Неможе да сме си сложили табелата "Ние сме Ботев" и да си мислим че сме готови да покорим света. ТРУД и ТЪРПЕНИЕ момчета. Личното ми мнение е, че е рано за критики и призовки за промени. Щаба е начертал път който засега е рано да кажем правилен или грешен е.

нека повторим за не разбралите-не доволството в много от нас не идва само и единствено заради слабата игра
отлично си спомням защо искахме да изпаднем във В група-за да върнем Величието на Ботев изглежда за начините по които това може да стане мненията ни се различават коренно.
не съм си позволил да дам персонални оценки на който и да било футболист до сега обаче за мен е най-меко казано несериозно да се твърди че от тези с които разполагаме в момента можем да изградим отбор който да играе добре и след 10години.за мен имаме общо трима футболисти сега израстването на останалите е загубена кауза за мен.
относно влизането в А група за 100годишнината мнението ми никога няма да се промени без значение колко добри оправдания могат да измислят управляващи и футболисти по въпроса.
отлично си спомням защо искахме да изпаднем във В група-за да върнем Величието на Ботев изглежда за начините по които това може да стане мненията ни се различават коренно.
не съм си позволил да дам персонални оценки на който и да било футболист до сега обаче за мен е най-меко казано несериозно да се твърди че от тези с които разполагаме в момента можем да изградим отбор който да играе добре и след 10години.за мен имаме общо трима футболисти сега израстването на останалите е загубена кауза за мен.
относно влизането в А група за 100годишнината мнението ми никога няма да се промени без значение колко добри оправдания могат да измислят управляващи и футболисти по въпроса.
Искам да попитам недоволните, какво щяхме да правим ако от Сопот не бяха отстъпили лиценза си и започнехме от окръжните групи? Щеше ли да има план 2012? Малко трудно! Тази 100 годишнина определено е заслепила много от привържениците ни, някаква фикс идея, че трябва непременно да се завърнем в "А" група, точно на 100 годишнината. И какво ако стане? По-велики ли ще сме,по-силни? И какво ако не стане, Ботев няма да го има ли? За мен подобни изисквания са по-скоро вредни, отколкото полезни.Иска се спокойствие,време,търпение и подкрепа! Няма как да се изкачваме по стълбата с по 5 стъпала наведнъж.Някой по-горе беше споменал, че довел приятели на мача с Спартак,хора които отдавна не били идвали на стадиона и останали разочаровани! Колега,по-добре повече не ги води на наш мач! Такива "фенове" не ни трябват!!!!
- publicimage
- Контакти:
Muscarin написа:Искам да попитам недоволните, какво щяхме да правим ако от Сопот не бяха отстъпили лиценза си и започнехме от окръжните групи? Щеше ли да има план 2012? Малко трудно! Тази 100 годишнина определено е заслепила много от привържениците ни, някаква фикс идея, че трябва непременно да се завърнем в "А" група, точно на 100 годишнината. И какво ако стане? По-велики ли ще сме,по-силни? И какво ако не стане, Ботев няма да го има ли? За мен подобни изисквания са по-скоро вредни, отколкото полезни.Иска се спокойствие,време,търпение и подкрепа! Няма как да се изкачваме по стълбата с по 5 стъпала наведнъж.Някой по-горе беше споменал, че довел приятели на мача с Спартак,хора които отдавна не били идвали на стадиона и останали разочаровани! Колега,по-добре повече не ги води на наш мач! Такива "фенове" не ни трябват!!!!
Много добре казано!
Muscarin написа:Искам да попитам недоволните, какво щяхме да правим ако от Сопот не бяха отстъпили лиценза си и започнехме от окръжните групи? Щеше ли да има план 2012? Малко трудно! Тази 100 годишнина определено е заслепила много от привържениците ни, някаква фикс идея, че трябва непременно да се завърнем в "А" група, точно на 100 годишнината. И какво ако стане? По-велики ли ще сме,по-силни? И какво ако не стане, Ботев няма да го има ли? За мен подобни изисквания са по-скоро вредни, отколкото полезни.Иска се спокойствие,време,търпение и подкрепа! Няма как да се изкачваме по стълбата с по 5 стъпала наведнъж.Някой по-горе беше споменал, че довел приятели на мача с Спартак,хора които отдавна не били идвали на стадиона и останали разочаровани! Колега,по-добре повече не ги води на наш мач! Такива "фенове" не ни трябват!!!!
Колега уважавам много мненията ти но сега не съм съгласен с теб и ще ти кажа защо.Личното ми мнение е че завръщането в А група тази година е абсолютно задължително и то не заради 100 годишнината а заради десетте изгубени години при селския.Какво имам предвид-ако трябва не по 5 ами по 10 стъпала трябва да вземаме наведнъж за да се върне блясъка на отбора.По времето на селския бяха загубени поколения деца които днес вместо към лаута щяха да поемат към Колежа.Не си прав и за приятелите които е довел нашто момче на мача със Спартак(мисля че беше 3латан)-мнението ми е че всеки нов фен на стадиона е добре дошъл.Нима миналото първенство след мача с Чирпан не ти стана кеф когато едно месно момче писа тук във форума че е възхитен от отбор и публика и искаше да идва след това с нас в Бургас? Единствената причина която лично аз бих приел за да не влезнем още тази година в А група е ако са решили да се прави стадиона.Влизали сме в А група и с по-слаби отбори(визирам Милен Кунчев и компания)ЩЕ ВЛЕЗНЕМ И СЕГА но трябва много работа,достатъчно 10 години си приказвахме.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
Muscarin написа:Някой по-горе беше споменал, че довел приятели на мача с Спартак,хора които отдавна не били идвали на стадиона и останали разочаровани! Колега,по-добре повече не ги води на наш мач! Такива "фенове" не ни трябват!!!!
Много бързо взехте да гоните феновете, те още не са се върнали на стадиона, ние вече ще ги гоним. И кво като Славия ли да ставаме, 100 фена но верни на краля-слънце.
- botevforever
- Контакти:
publicimage написа:Muscarin написа:Искам да попитам недоволните, какво щяхме да правим ако от Сопот не бяха отстъпили лиценза си и започнехме от окръжните групи? Щеше ли да има план 2012? Малко трудно! Тази 100 годишнина определено е заслепила много от привържениците ни, някаква фикс идея, че трябва непременно да се завърнем в "А" група, точно на 100 годишнината. И какво ако стане? По-велики ли ще сме,по-силни? И какво ако не стане, Ботев няма да го има ли? За мен подобни изисквания са по-скоро вредни, отколкото полезни.Иска се спокойствие,време,търпение и подкрепа! Няма как да се изкачваме по стълбата с по 5 стъпала наведнъж.Някой по-горе беше споменал, че довел приятели на мача с Спартак,хора които отдавна не били идвали на стадиона и останали разочаровани! Колега,по-добре повече не ги води на наш мач! Такива "фенове" не ни трябват!!!!
Много добре казано!
Е ТО И ОЩЕ НЕЩО ОТ СЪЩИЯ АВТОР:
"Мисля,че ако Поморие играят по правилата нищо чудно да ни отупат
Може би точно такива фенове ни трябват?!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
botevforever написа:publicimage написа:Muscarin написа:Искам да попитам недоволните, какво щяхме да правим ако от Сопот не бяха отстъпили лиценза си и започнехме от окръжните групи? Щеше ли да има план 2012? Малко трудно! Тази 100 годишнина определено е заслепила много от привържениците ни, някаква фикс идея, че трябва непременно да се завърнем в "А" група, точно на 100 годишнината. И какво ако стане? По-велики ли ще сме,по-силни? И какво ако не стане, Ботев няма да го има ли? За мен подобни изисквания са по-скоро вредни, отколкото полезни.Иска се спокойствие,време,търпение и подкрепа! Няма как да се изкачваме по стълбата с по 5 стъпала наведнъж.Някой по-горе беше споменал, че довел приятели на мача с Спартак,хора които отдавна не били идвали на стадиона и останали разочаровани! Колега,по-добре повече не ги води на наш мач! Такива "фенове" не ни трябват!!!!
Много добре казано!
Е ТО И ОЩЕ НЕЩО ОТ СЪЩИЯ АВТОР:
"Мисля,че ако Поморие играят по правилата нищо чудно да ни отупатОбаче смятам,че ще "полегнат" поради ред причини,които са известни на всички."
Може би точно такива фенове ни трябват?!
И какво нередно видя в мнението ми?