Serie "A"(Сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2011/2012)

Мнениеот Frankie Lampard » 01 авг 2011 18:44

Балотели е фен на Милан.. Даже докато беше в Интер бяха го снимали от италианското ''Господари на Ефира'' с тениска на Милан и оня грам не се притесни, даже беше направил някаква изцепка и след това феновете на Интер бая го бяха освирквали. Даже пееха ''няма черни италианци'' или нещо такова.

Иначе не знам на Юве защо им е Вучинич, след като имат нападател със същите харакеристики, който по мое мнение не му отстъпва с нищо - Куалярела или там както се пише.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 авг 2011 19:22

Frankie Lampard написа:Балотели е фен на Милан.. Даже докато беше в Интер бяха го снимали от италианското ''Господари на Ефира'' с тениска на Милан и оня грам не се притесни, даже беше направил някаква изцепка и след това феновете на Интер бая го бяха освирквали. Даже пееха ''няма черни италианци'' или нещо такова.

Иначе не знам на Юве защо им е Вучинич, след като имат нападател със същите харакеристики, който по мое мнение не му отстъпва с нищо - Куалярела или там както се пише.

Конте май не харесва Куалиарела и ще го махат. Напуснаха под една или друга форма: Мело, Акуилани и Сисоко, което леко ме притеснява. Явно се разчита много на Пирло и Маркизио! А и Артуро Видал е доста солиден футболист. Мисля, че Ювентус ще са в топ 3! Дано Конте се справи!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 01 авг 2011 20:22

Вучинич вече е футболист на Ювентус :)

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 01 авг 2011 20:47

federer90 написа:Вучинич вече е футболист на Ювентус :)

Урааааааааа! Миркоооооо! :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 авг 2011 00:28

Спекулира се че Юве ще размени Куалиарела за Варгас и на мястото на Куалиарела ще дойде Касано , като ние ще дадем на Милан Амаури :mrgreen: , е тва ако стане ще е удар вече :Д но май само се спекулира :Д
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 02 авг 2011 01:25

Frankie Lampard написа:Балотели е фен на Милан.. Даже докато беше в Интер бяха го снимали от италианското ''Господари на Ефира'' с тениска на Милан и оня грам не се притесни, даже беше направил някаква изцепка и след това феновете на Интер бая го бяха освирквали. Даже пееха ''няма черни италианци'' или нещо такова.

Балотели не може да си върже гащите сам и да си сложи потника, ти ми говориш на кого бил фен... :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 авг 2011 13:52

Рома предложи 14 милиона евро на Виляреал за Нилмар

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 06 авг 2011 17:54

Време е и аз да изцапам хубавата тема.Това за Касано ще е сбъдната мечта за мен но не вярвам,за него обаче ще е по добре да напусне Милан защото мястото му на втора цигулка не му отива.Иначе за мен Милан е фаворит за титлата,като се надявам Юве да бъде конкурент така де да си припомним добрите стари времена.Иначе до сега нищо впечетляващо на трансферния пазар дори напротив калчото обедня от напускането на Пасторе,грандовете могат да съжеляват.Очаквам Наполи да е същия фактор,а дори могат и повече хвърлиха не малко пари да се подсилят с Инлер,Джемайли и Бритос и най важно не продадоха никои.Да видим много се очаква и от Рома ама до сега освен Къркич не са взели нищо особенно,а продадоха най опасните си футболисти Вучинич и Менез.Като изненада или отбор да се представи по добре от миналата година освен Юве де,очаквам Фиорентина да спори поне за евроучастие може да си кротуват на пазара но в игра тая година ще е Йоветич а той може много.Също така интересно ще е представянето на Удинезе,след разпродажбата на основните си играчи.те последния път когато играха в ШЛ едвам се спасиха да не изпаднат.Абе нямам търпение да започне със сигурност ще е интересно.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 авг 2011 18:21

Варгас е No 1 във Виола чак съм изненадан че Рома,Юве,Интер,Милан не са го взели !
Дано Наполи да изненада грандовете и да вземе титлата , не е много невъзможно .

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 06 авг 2011 18:26

Ако Снайдер напусне , ще бъде добре за Милан и останалите конкуренти за титлата, в това число и Ювентус, надявам се! Но ще бъде лошо за италианския футбол, който ще загуби още една от звездите си, поели в посока Англия или Испания. А първенството наистина ще бъде много интересно. Още срещу Арсенал ще видим реалната сила на Удинезе. Имат реален шанс да отстранят англичаните и да запишат по-добро представяне от Сампдория миналата година. Fossa dei Leoni!!!
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Върни се в “Архив”