obi4am_pirin написа:Ти ако в Истанбул излезеш пред църквата и почнеш да се молиш и надуеш православен тропар направо ше ти резнат кофата човек!И това е буквално!
Ами не е така! Там имаме църква и на Великден църквата се обикаля. Ако си ходил на църква някога, ще знаеш за какво се обикаля.
Целта на тази "акция" е ясна, няма какво да го коментираме повече.[/quote]
Чел ли си някога Библия християнино та ме питаш да ли ходя на църква!Един въпрос и спирам Знаеш ли кой е Мелхиседек!Като християнин трябва да го знаеш!Претендираш за такъв така че отговори ми![/quote]
Разкажи ни, да чуем кой е Мелхиседек! И после обясни на аудиторията какво общо има една книга, която е пълна с недоказани твърдения и очевидно написана по начин обслужващ нечии интереси и днешната случка от човешка гледна точка? Аз доколкото си спомням във въпросната книга пишеше, че когато те "изплющят" по едната буза, то трябва да подложиш и другата. Ти подложи ли своята? Да не говорим, че с почти всичките си размисли по темата нарушаваш по- голямата част от Божиите заповеди. Да те питам тогава за какъв точно християнин претендираш да бъдеш? И въобще като ви чета призивите се чудя, защо още не сте хванали пушкалата и да вземете закона във ваши ръце, а? Големи сте бабаити и храбреци, но само зад клавиатурите!