Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Фен тема Гара Дембеле

Мнениеот Deliba6 » 03 авг 2010 09:01

delpi написа:И тук е момента да кажа, че нито Гонзо нито Коко Динев имат такава заслуга за това Гара да е в Левски в момента, каквато има мениджъра, който го е довел в Локо Пд!

Прав си за мениджъра (майката на Бенжеюн, дано го изписвам правилно), ама имах желание и синът и да беше дошъл в защитата ни! Сигурен съм, че в центъра на отбраната щяхме да станем железни! Милиев продължава да не ми харесва с тъпите си и неоправдани грешки!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 авг 2010 12:25

Deliba6 написа:
delpi написа:И тук е момента да кажа, че нито Гонзо нито Коко Динев имат такава заслуга за това Гара да е в Левски в момента, каквато има мениджъра, който го е довел в Локо Пд!

Прав си за мениджъра (майката на Бенжеюн, дано го изписвам правилно), ама имах желание и синът и да беше дошъл в защитата ни! Сигурен съм, че в центъра на отбраната щяхме да станем железни! Милиев продължава да не ми харесва с тъпите си и неоправдани грешки!...

Мерси за инфото за мениджъра, незнаех този факт :-)
Иначе Данчо Милиев наистина прави чат-пат грешки, Иво Иванов и той свърка 1-2 пъти в дербито, но то безгрешни няма. Да не забравяме, че двамата все още не са се сработили достатъчно. Дано се развиват, защото ги чака националния отбор.
За Бенжаюн може би си прав, но пък и да не забравяме за Бензукан, с него конкуренцията е налице, влезем ли в Лига Европа ще трябва някакси да се редуват тримата, защото ще има много мачове а и съответно наказания.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

levskimo
Контакти:

Мнениеот levskimo » 03 авг 2010 12:43

Тоя трябваше да го кръстят Локомотив Дембеле, или Влак Дембеле. Няма такава бързина и физика - направо си мачка защитниците в тяхната половина :lol:

Евалата...

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 03 авг 2010 18:09

Deliba6 написа:

Гара Дембеле в интервю:

- Познаваха ли те в България?
- Президентът на Локомотив вече бе взел доста играчи от Гърция. Той познава добре гръцкото първенство. Знаейки, че съм свободен, той ми се обади и нещата станаха бързо.
...
- Може би няма да се върнеш във Франция, тук не блестеше много...
- Да. Не бих си върнал във Франция за момента. Там хората си казват: "Да, Дембеле е много добър играч, но най-вече е неконтролируем". Вярно е, че преди бях непослушен, но днес съм друг човек. Мисля само за футбол. Във Франция имиджът ми не е добър заради шофирането без книжка, лошата ми дисциплина и правосъдните проблеми в Италия. Нищо от това не е забравено. Някой ден ще се върна във Франция, но няма да е веднага.

Вие сами преценете но според мен,Коко Динев има заслуги за идването му в България доколкото аз знам.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 авг 2010 20:02

slavi_1914 написа:
Deliba6 написа:

Гара Дембеле в интервю:

- Познаваха ли те в България?
- Президентът на Локомотив вече бе взел доста играчи от Гърция. Той познава добре гръцкото първенство. Знаейки, че съм свободен, той ми се обади и нещата станаха бързо.
...
- Може би няма да се върнеш във Франция, тук не блестеше много...
- Да. Не бих си върнал във Франция за момента. Там хората си казват: "Да, Дембеле е много добър играч, но най-вече е неконтролируем". Вярно е, че преди бях непослушен, но днес съм друг човек. Мисля само за футбол. Във Франция имиджът ми не е добър заради шофирането без книжка, лошата ми дисциплина и правосъдните проблеми в Италия. Нищо от това не е забравено. Някой ден ще се върна във Франция, но няма да е веднага.

Вие сами преценете но според мен,Коко Динев има заслуги за идването му в България доколкото аз знам.

Може, ама се съмнявам Коко Динев да ходи да наблюдава играчи преди да ги купи. :)
Има си съгледвачи и мениджъри и от тях е разбрал за Гара-та според мен.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

believeinyourself
Контакти:

Дембеле бил дюстабан?

Мнениеот believeinyourself » 04 авг 2010 10:48

Новата звезда на Левски Гара Дембеле е дюстабан, твърди "7 дни спорт". Генетичният проблем на французина бил прикриван още от предишния му клуб Локомотив (Пд), сега продължава и в Левски. На терена никак не личи дефектът на Гара, който с огромни крачки не спира да тича като луд и да тормози защитниците. За това обаче се налага тъмнокожият нападател да играе със специални стелки в обувките, които му позволяват по-голямо натоварване.

Близки до играча от периода му в Пловдив твърдят, че именно заради този проблем смятали Дембеле за махмурлия на всяка сутрешна тренировка. Оттам тръгнали и слуховете, че често се вихри в нощните заведения и порка много алкохол. Всъщност на тренировките Гара щадял краката си и се пазел за официални мачове. При него възстановяването отнема повече време, отколкото при останалите футболисти.

Когато дойде в Левски, мнозина го смятаха за новия Рабех. С головете си обаче той пое по стъпките на Георги Иванов и феновете на Герена набързо му лепнаха прякора Черния Гонзо.

На вас вярва ли ви се такова нещо? Според мен не, но статията вече я има в няколко сайта.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Дембеле бил дюстабан?

Мнениеот vladitol » 04 авг 2010 10:53

Е... ?
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 04 авг 2010 10:53

Не ми се вярва предвид факта, че преди да подпише договор даден играч минава медицински прегледи и няма как да се скрие такова нещо.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 04 авг 2010 11:00

Дори и с един крак да е,не ми пука!Важното е,че момчето играе с огромно желание,радва публиката и вкарва голове!Точка! :!:
Изображение

lokos

Мнениеот lokos » 04 авг 2010 11:09

не виждам да има проблем като гледам как си играе и бележи :!: да си дюстабан не е страшно а зависи колко процента си аз самия сам дюстабан при повечко натоварване те болят краката нищо повече а и тои си има спеицялни стелки :!:

Върни се в “Архив”