FCH написа:milen.hristov написа:Тоя шут сега ще ти ремонтира основно 10 стадиона
А за ремонтите им ще продаде още 5... Раковски, Септември, Академик...
Най-добре нищо да не се бутва, нали ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FCH написа:milen.hristov написа:Тоя шут сега ще ти ремонтира основно 10 стадиона

macko_razbivach написа:Прав си, при БСП бяхме по-добре, освен цените скачаха и заплатите. Сега при Бойко заплатите са отдавна замразени, но и няма начин, иначе как ще си купят депутатите айпади
Viktor4o_Rs написа:FCH написа:milen.hristov написа:Тоя шут сега ще ти ремонтира основно 10 стадиона
Най-добре нищо да не се бутва, нали ?

Levskar_90 написа:Viktor4o_Rs написа:Лелеле, а уж феновете на Левски били дисиденти и антикомунисти, тия двамцата бързо в лудницата![]()
![]()
Ти прост ли си или да ? Това че не харесвам картофа, НЕ МЕ прави комунист ! Искам, да ни управляват млади надеждни хора, а не агентурни отрепки и комунисти. Комунист е и любимия ви Бат Бойко, който така ожесточено защитавате
![]()
Бекъма написа:Levskar_90 написа:Viktor4o_Rs написа:Лелеле, а уж феновете на Левски били дисиденти и антикомунисти, тия двамцата бързо в лудницата![]()
![]()
Ти прост ли си или да ? Това че не харесвам картофа, НЕ МЕ прави комунист ! Искам, да ни управляват млади надеждни хора, а не агентурни отрепки и комунисти. Комунист е и любимия ви Бат Бойко, който така ожесточено защитавате
![]()
Пич ти коя година си раждан и изобщо сърбал ли си им попарата на комунистите?
shotgun blues написа:кандидатирам се за премиер
обещавам ако ме изберете да докарам в България
GUNS N ROSES в оригиналния състав,Led Zeppelin,Ozzy,Bon Jovi ,Aerosmith,Rolling Stones,Pearl Jam,Van Halen,Deep purple в оригиналния състав за концерти в България
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН !!!!!!!!!!!!!
Rock N Rolllll
\m/
magga написа:тук аз виждам поне 30 премиераАйде кандидатирайте се,че да свърши мизерията
или гласувайте за Станишев,който никога не е работил
и в двата случая няма да е Бойко и евентуално ще сте доволни като ви обере Станишко
аман от разбирачи
magichko написа:земете се осъзнайте бе хора.. Бойко може да не е идеален.. може да е всякъв но за времето в което има власт направи мн повече от всички другите в тая скапана държава.. благодарение на него вече имаме модерна зала , етога сега стадионите ще се оправят.. има някво развитие , а преди какво ? станишев какво направи освен да краде ? Бойко може и да краде но прави нещо поне
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта