Литекс в ШЛ/ЛЕ - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Анализ на възможните съперници на Литекс в ШЛ 2011/12

Мнениеот honda » 29 апр 2011 22:15

PFC Litex написа:
iskren написа:Лошото е че се заблуждавате с това че купувате или се разбирате за повечето мачове в Бг и като излезете в Европа ви няма никакви!

След това изречение всичко положително в думите ти бледнее и ще попитам за пореден път, ако Литекс завърши на трето място в класирането, то няма ли да играем в Европа? - защото ако сме на място различно от първото, то това което цитирам от поста ти, изобщо нямаше да му обърнеш внимание, защото всеки е невинен до доказване на противното.

Миналата година куцо, кьораво и съкато се изредиха да обвинят Локо Сф., че си продадоха място в ЕКТ на Левски, което за мен са пълни глупости и подобни хора освен да се смея в очите друго не мога да направя.

Във футболът не всичко е коефициент, защото когато БАТЕ отстрани Левски на същите коефициента беше около 1.000, а на Левски 32.644.

Влизането в групите на ШЛ от страна на Левски е успех, голям успех, но и нека незабравяме как се случи същото, наказания в Италия, осмият в класирането получи квотата и футболистите им бяха събрани направо от плажа в последният момента.

Влизането на Левски в ЛЕ предната година, беше след срамното отпадане от Дебрецен.

За мен като реален успех, без да е намесен благоприятният регламент на турнирите е влизането в ЛЕ тази година, защото то беше извоювано на терена без да ти помага регламента.

Да ти напомням ли,че когато БАТЕ играха с Левски , белорусите играеха като поставени,а Левски като непоставен. В предходния кръг БАТЕ бяха елиминирали поставения отбор на Андерлехт.
Нека да не омаловажаваме елиминирането на Киево от Левски- първо отбора на Киево завърши 7-ми и се беше класирал за участие в турнира ПРО Къп (сега ЛЕ) още преди СП което започва през юни беше ясно,че ще играят квалификации за ШЛ. Приказките за събиране от плажовете в последния момент може да си ги спестиш, освен теб в този форум има и други хора които следят футбол. Да ти напомням ли че и без калчополи Левски щеще да бъде поставен, а Киево беше възможно най-тежкия противник.
"Задаваш ли си въпроса защо не сме побеждавали отбори от този ранг в Ловеч?
Ами сигурно защото не сте се срещали с отбори от такъв ранг по простата причина , че не сте успяли да достигнете до мач с отбори от такъв ранг или ако достигнете не сте успявали да вкарате един гол повече от тях. :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 апр 2011 01:27

honda написа:Да ти напомням ли,че когато БАТЕ играха с Левски , белорусите играеха като поставени,а Левски като непоставен. В предходния кръг БАТЕ бяха елиминирали поставения отбор на Андерлехт.
Нека да не омаловажаваме елиминирането на Киево от Левски- първо отбора на Киево завърши 7-ми и се беше класирал за участие в турнира ПРО Къп (сега ЛЕ) още преди СП което започва през юни беше ясно,че ще играят квалификации за ШЛ. Приказките за събиране от плажовете в последния момент може да си ги спестиш, освен теб в този форум има и други хора които следят футбол. Да ти напомням ли че и без калчополи Левски щеще да бъде поставен, а Киево беше възможно най-тежкия противник.
Ами сигурно защото не сте се срещали с отбори от такъв ранг по простата причина , че не сте успяли да достигнете до мач с отбори от такъв ранг или ако достигнете не сте успявали да вкарате един гол повече от тях. :mrgreen:

Тъжно, много тъжно honda при толкова изписани глупости на едно място има ли смисъл въобще да си прави човек труда да ти отговаря, постът ти е култов и заслужава да бъде поставен в тема "Бисери от форума" :cry:

С този си поУст (както е модерно да се пише в този форум), ти уби всичко детско в мен, вече няма за какво да "живея" и пиша. :(

В стремежа си да ни покажеш колко сме слаби и смешни, каква ли ще е следващата чутовна глупост която ще напишеш. :roll:

Ако има конкурс за форумен идиот, то бъди сигурен, че призовото място ти е гарантирано :idea:
Последна промяна от PFC Litex на 30 апр 2011 02:05, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 30 апр 2011 01:33

honda написа:
PFC Litex написа:Да ти напомням ли,че когато БАТЕ играха с Левски , белорусите играеха като поставени,а Левски като непоставен.

С Киево вие сте били поставени => закономерна победа. Повече не искам да слушам за колоса от Верона. :lol:

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 30 апр 2011 08:22

PFC Litex написа:
iskren написа:Наистина не играе коефицента,но за да очакваш по слаби съперници трябва да имаш постоянство и да правиш точки!

Как се определя един отбор дали е слаб или силен когато говорим за ЕКТ, кое трябва да му гледаме?

Коефицента!А за да имаш КОЕФИЦЕНТ трябва да си побеждавал!Не само да си участвал на олимпийския принцип,както правят повечето отбори в БГ освен разбирасе ЛЕВСКИ и панчарево!и Локо Сф нямат загуба ама нямат и коефицент що то нямат победи!
Просто и ясно!
та да обобщим,няма да можете да минете и да играете в плейофите защото нямате отбор за там и манталитет!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 апр 2011 12:51

То ест искаш да кажеш, че Левски по-слаб от Тампере, БАТЕ, Жилина и Дебрецен ли?
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 апр 2011 13:59

PFC Litex написа:
honda написа:Да ти напомням ли,че когато БАТЕ играха с Левски , белорусите играеха като поставени,а Левски като непоставен. В предходния кръг БАТЕ бяха елиминирали поставения отбор на Андерлехт.

Тъжно, много тъжно honda при толкова изписани глупости на едно място има ли смисъл въобще да си прави човек труда да ти отговаря, постът ти е култов и заслужава да бъде поставен в тема "Бисери от форума" :cry:

С този си поУст (както е модерно да се пише в този форум), ти уби всичко детско в мен, вече няма за какво да "живея" и пиша. :(

В стремежа си да ни покажеш колко сме слаби и смешни, каква ли ще е следващата чутовна глупост която ще напишеш. :roll:

Ако има конкурс за форумен идиот, то бъди сигурен, че призовото място ти е гарантирано :idea:

А сега господин гений, очаквам да ми покажете ,кое от написаното от мен е глупост.
Това май не ти е първия случай,когато ме обвиняваш в непознаване на историята на Левски и Литекс , предишния път май позорно си замълча,а уж щеще да извадиш някакви статистики,но не забравяй, че освен теб има и други хора ,които също следят футбол,а има и такива които даже са го и играли ;) .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 апр 2011 14:01

Сериозно ли все още не проумяваш що за глупости си написал?

Глупост номер 1:
Относно поставеността и силата на отборите спрямо коефициента
80-то място Левски София с коефициент 32.644 http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2008.html искам ти да напишеш коефициента на БАТЕ през 2008 година.

Между другото кой е този турнир ПРО къп? :)
Изображение

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 30 апр 2011 14:35

iskren написа:
PFC Litex написа:
iskren написа:Наистина не играе коефицента,но за да очакваш по слаби съперници трябва да имаш постоянство и да правиш точки!

Как се определя един отбор дали е слаб или силен когато говорим за ЕКТ, кое трябва да му гледаме?

Коефицента!А за да имаш КОЕФИЦЕНТ трябва да си побеждавал!Не само да си участвал на олимпийския принцип,както правят повечето отбори в БГ освен разбирасе ЛЕВСКИ и панчарево!и Локо Сф нямат загуба ама нямат и коефицент що то нямат победи!
Просто и ясно!
та да обобщим,няма да можете да минете и да играете в плейофите защото нямате отбор за там и манталитет!

Бла-бла-бла. Литекс шампион и други истории. :lol: :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 апр 2011 17:19

PFC Litex написа:Сериозно ли все още не проумяваш що за глупости си написал?

Глупост номер 1:
Относно поставеността и силата на отборите спрямо коефициента
80-то място Левски София с коефициент 32.644 http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2008.html искам ти да напишеш коефициента на БАТЕ през 2008 година.

Между другото кой е този турнир ПРО къп? :)

При тегленето на жребия в квалификациите за ШЛ през 2008г Левски не беше поставен. Левски трябваше да играе с победителя от двубоя Андерлехт- БАТЕ в които поставен беше Андерлехт с коефицент 41.810. Съгласно регламента на турнира победителя от този двубой щеще да бъде поставен в мача с Левски с коефицента на Андерлехт. Такъв е регламента ,когато непоставен отбор елиминира поставен взема неговия коефицент. Сигурен съм,че много добре знаеш това.
В скоби съм написал как се казва сега въпросния турнир.
Какво стана с глупостите?
С глупост номер 2,3 и т.н?
Какво стана със събраните от плажовете в последния момент играчи на Киево? Май някой друг беше този който беше писал глупости?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 апр 2011 17:33

Това, че БАТЕ поради схемата на турнира е взел чужд коефициент по-добър от Левски ли ги прави, защото основната ти теза е точно такава?
Искаш да кажеш, че аз обличам фланелката на Меси, обувам неговите обувки и на мига това ме прави по-силен от него ли?
БАТЕ започна участие с коефициент 1,250, това ли е мега-гранде отбора, който Левски е изтеглил като поставен?

ПРО къп, кога е съществувал такъв турнир?
Турнирите които съществуваха бяха
КЕШ
КНК
УЕФА
Интертото

КНК отдавна го премахнаха, Интертото през 2006 година, а от него място за Купата на УЕФА вземаше само победителят му, и участието беше на база желание на отборите.

Та да се върнем на този турнир ПРО къп, я дай да прочета за него, явно нещо сериозно съм изпуснал?
Изображение

Върни се в “Архив”