Уговорка между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rbs

Re: Уговорка между ЦСКА и Литекс

Мнениеот rbs » 08 апр 2011 19:57

време е и ние да използваме вашите номера ,но на ваш гръб...не мисля че левски има некакъв шанс за титла за да стават уговорки.ако си сигурен-заложи.вс левскари ще викат за ЦСКА-браво до тука ли я докарахте да ни се моли те бе,трябва и достойнство когато се губи.. :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 08 апр 2011 20:00

storm написа:
mon1nho написа:а колко пъти левски и литекс са си уговаряли мачове? колко пъти плешивия илиян ляга на левски? още колко уговорки са направили левски от 99 година насам? хиляди... до преди да прочета коментарите исках да биеме ловеч ама да ги биеме яко в ловеч но след като прочетох си припомних че има големи уроди сред феновете на левски и в момента изобщо не ми се иска да биеме. даже искам да падне с дузпа в 90тата минута та ловеч да празнува а ние да имаме оправдание и подуянци да се пръснат от яд.

Внимавай кво си пожелаваш, че току що станало така,че Европа ще я гледате по Тв-то ... ( ако имат БСК ..) .. :)

Е нали след т'ва ловеч ни ляга за купата... или поне такава ви е логиката.. т.е. няма да изпуснеме европа. ама май и вие незнаете какво искате. дали цска за шампионат за да ви помогне за титлата но пък така ЦСКА ще си подсигури европа.. ако пък падне ще изпусне европа това би ви зарадвало повече но мача ще е уговорен ... абе я първо се разберете какво искате.

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 08 апр 2011 20:01

Old_death написа:Към всички тия,които се водят фенове на Левски,но дълбоко в същноста си са роднини на едно рогато добиче.ЖАЛКИ СТЕ!!!Гони ви невероята параноя.Искахте чужд съдия и го получихте.Сега ревете от съдийството!Иван Вуцов ли да ви свири мачовете?Какво плачете като вдовици за х*й?Да си бяхте свършили работата в Ловеч,а не сега да гледате по стар навик в чуждо канче!Бягайте да лъскате поредните калъвки!Няма го вече Гигов за да ви сервира ЕКТ на тепсия!Сега е момента да направим две поредни победи срещу Литекс.В неделя ще са уморени,а за купата на Армията нямат никакви шансове.Моята прогноза е равен в първенството и победа за купата,а подуенци да правят балончета под вода,за да не вдигат прах :) :) :)

МН ВЯРНО КАЗАНО... :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 апр 2011 20:02

rbs написа:време е и ние да използваме вашите номера ,но на ваш гръб...не мисля че левски има некакъв шанс за титла за да стават уговорки.ако си сигурен-заложи.вс левскари ще викат за ЦСКА-браво до тука ли я докарахте да ни се моли те бе,трябва и достойнство когато се губи.. :mrgreen:

Това за нашите номера на наш гръб не го разбрах. Може би си малък и не помниш как си разделихте титлата и купата през 1999г., но подобна уговорка си е изцяло ваш патент ;) Ние просто изразяваме опасенията си, че това може да се повтори 8-)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 апр 2011 20:03

Rivaldo10 написа:
L_Messi написа:
storm написа:Ами то и аз имам чувството че "Цска" ще бие, ама да видим, дано съм прав де.. :)

За купата ли? И аз имам такова предчувствие :)

Тихо, че пуканката пак ще ни изкара най-болните мозъци на света! :lol:

мислете си каквото искате.това си е ваша работа!Аз за такава простотия няма да споря с вас!Вие говоритех ,че и Левски- ЦСКА е уговорен!Нали,че Левски продали мача!Какво повече да споря с вас!Аз вярвам на моя отбор,че не се занимава с такива глупости!Всеки да си мисли каквото иска!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 апр 2011 20:04

Old_death написа:Към всички тия,които се водят фенове на Левски,но дълбоко в същноста си са роднини на едно рогато добиче.ЖАЛКИ СТЕ!!!Гони ви невероята параноя.Искахте чужд съдия и го получихте.Сега ревете от съдийството!Иван Вуцов ли да ви свири мачовете?Какво плачете като вдовици за х*й?Да си бяхте свършили работата в Ловеч,а не сега да гледате по стар навик в чуждо канче!Бягайте да лъскате поредните калъвки!Няма го вече Гигов за да ви сервира ЕКТ на тепсия!Сега е момента да направим две поредни победи срещу Литекс.В неделя ще са уморени,а за купата на Армията нямат никакви шансове.Моята прогноза е равен в първенството и победа за купата,а подуенци да правят балончета под вода,за да не вдигат прах :) :) :)

Знаеш ли защо си се наежил така?!-защото си настръхнал от страх! А знаеш ли защо си настръхнал от страх?!-подсказвам: ловчанлийчетата ви увъртат и в двата мача ппосле отивате в Пловдив,там ви правят сами да си говорите и на лято сте пред телевизорите мойто момче а всички останали сме на ГЕРЕНА :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 апр 2011 20:05

Защо трябва да има уговорки за каквото и да е било?

На Ловеч им трябват още 23 точки от 10 мача, което значи, че имат право на две загуби. Губят от Левски и ЦСКА, а другите мачове си ги вземат и всичко това при положение, че "Левски" от 10 мача направят 10 победи, някой може ли да гарантира същите?
Последна промяна от Долно уйно на 08 апр 2011 20:08, променено общо 2 пъти.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 08 апр 2011 20:07

Не вярвам това да стане! Определено и двата мача ще се играят по правилата и по-добрият ще спечели съответните срещи. С оглед на моментната ни форма Литекс нямат големи шансове на Армията за купата докато на градския стадион в Ловеч имат шанс да измъкнат равен, но за мен по-вероятно е ЦСКА да вземе и двата мача. Хич не ме интересува дали като бием Литекс в Ловеч ще помогнем на Левски за титлата. Просто няма как Литекс да я изпуснат тази година. Гришата няма да я даде. Ще направи втори опит за групите на ШЛ. За мен предстоящите мачове са две победи за ЦСКА!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 08 апр 2011 20:09

rbs написа:време е и ние да използваме вашите номера ,но на ваш гръб...не мисля че левски има некакъв шанс за титла за да стават уговорки.ако си сигурен-заложи.вс левскари ще викат за ЦСКА-браво до тука ли я докарахте да ни се моли те бе,трябва и достойнство когато се губи.. :mrgreen:

На гуедаме от вас :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 апр 2011 20:09

BLUE CHAMPIONS написа:

Знаеш ли защо си се наежил така?!-защото си настръхнал от страх! А знаеш ли защо си настръхнал от страх?!-подсказвам: ловчанлийчетата ви увъртат и в двата мача ппосле отивате в Пловдив,там ви правят сами да си говорите и на лято сте пред телевизорите мойто момче а всички останали сме на ГЕРЕНА :lol: :lol: :lol:

ти като си голям гъзар и много отворен и си компетентен по всичко ми кажи кога Ловеч за последно са ни увъртали на Армията и в София?И кога са ни уврътали в 2 поредни мача?Също така ми кажи вие кога за последно ги увъртяхте,че аз вече не си спомням!Не беше ли един мач на Гонзо там където вкара гола...където после всички говориха,че било нещ уредно?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”