Blue_Girl написа:А какво стана с Ралф Шумахер?
За последно караше в DTM сериите, за отбора на Мерцедес.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:А какво стана с Ралф Шумахер?
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:Вилньов нямаше конкуретно способна кола, така че не мисля, че се излагаше. Както играта каза той винаги успяваше да извлече максимума от техниката и печелеше точки, независимо, че караше доста слаби болиди.
Ето точно това е истината ....
И аз още се чудя, как пък, никой от водещите отбори не направи неоходимото да го направи свой пилот ! ?
megan fox написа:Blue_Girl написа:А какво стана с Ралф Шумахер?
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:Blue_Girl написа:А какво стана с Ралф Шумахер?
И той щеше да се връща тази година ...![]()
Поне така се чуваше ....
[center]Хелмут Марко: Фетел ще е глупак, ако премине във Ферари[/center]
"Нормално е всеки пилот да мечтае за Скудерия"
Според Хелмут Марко Себастиан Фетел трябва да е глупак, ако реши да премине в отбора на Ферари. 67-годишният австриец, който е дясната ръка на собственика на Ред Бул Дитрих Матешиц, е доста близък с 23-годишния германец и има голямо влияние над него. След спечелването на световната титла през миналия сезон Себастиан призна, че като всеки пилот мечтае някой ден да се състезава за "Черните кончета".
"Нормално е всеки пилот да мечтае да се състезава за Ферари. Италианците също биха искали такъв пилот като Фетел. Той обаче няма да ни напусне само заради легендата Ферари. Себастиан е достатъчно умен, за да разбере, че сега е моментът да печели титли с Ред Бул", заяви Марко. "Ще е глупак, ако сега премине в Скудерия като съотборник на Фернандо Алонсо. Ние сме световните шампиони и докато можем да му предоставим най-бързия болид, той ще е при нас", завърши австриецът.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Абе, Марко, никой не ви е видял колата за 2011 че да казваш че имате най-бързия болид, раничко е за такива изказвания, а и евентуалното преминаване на Фетел във Ферари ще е най-рано 2012, а дотогава не се знае дали Ред Бул няма да изостане в развитието на болида си и да не е конкурентноспособен на Маковете и Ферари
Ще поживеем, ще видим
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта