Ливърпул отказа 40 милиона паунда от Челси за Торес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

liv_fc
Контакти:

Re: Ливърпул отказа 40 милиона паунда от Челси за Торес

Мнениеот liv_fc » 28 яну 2011 14:27

Ще си говорим пак във вторник. Просто Торес няма да напусне...

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 яну 2011 14:31

liv_fc написа:До колкото си спомням Торес сподели след след края на миналия трансферен прозорец, че иска да остане в Ливърпул и че не би напуснал отбора, заради друг отбор в Англия. Освен това сега когато Кени е начело напускането на Хлапето е абсурдно, просто излишно се впечатлявате

Да,обаче също беше казал,че ако няма нови класни попълнения ще се махне.Такива да са привлекли Ливърпул,досега не съм чувал...

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 28 яну 2011 14:32

скай спортс не са жъли и са надежден източник, не публикуват жълти неща просто, след като са нац. спортна телевизия нормално.
от друга страна ливърпуул ехо не знам какви са, ама ми изглеждат пристрастни леко. ;)

Sky are reporting that Torres has asked Liverpool to consider Chelsea's offer... Looks like he wants out and that Chelsea have approached him without Liverpool's permission.
Not only that, that will be the end of the love between the player and the scouse supporters.
Последна промяна от daredevil на 28 яну 2011 14:39, променено общо 2 пъти.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 яну 2011 14:33

liv_fc написа:Ще си говорим пак във вторник. Просто Торес няма да напусне...

Ами и аз така си мисля,но не е и толкова невероятно такъв трансфер.

daredevil написа:ливърпуул ехо не знам какви са, ама ми изглеждат пристрастни леко.

Ехо са медията най-близо до клуба.Нещо подобно е АС за Реал М.

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 28 яну 2011 14:40

Цитирам скай: "Fernando Torres reportedly wants Liverpool to listen to Chelsea's offer"

Достоверно, достоверно... колко да е достоверно. Скай и те са си медия, и те търсят сензация

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 28 яну 2011 14:56

Frankie Lampard ами от лятото бяха сменени собствениците и начело застана Краля...според мен до момента това му е достатъчно. Не казвам, че никога няма да напусне, а че няма да е този прозорец :)

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 28 яну 2011 15:23

Новината, която взриви английския футбол в последните часове - офертата на Челси за звездата на Ливърпул Фернандо Торес, има ново неочаквано развитие. Според информация на "Скaй Спортс" Ел Ниньо е пожелал ръководството на мърсисайдци да обмисли сериозно офертата на шампионите. До този момент от "Анфийлд" разкриха, че са отхвърлили предложението на лондончани, чиято предполагаема стойност е била около 35 милиона паунда. Сведенията обаче са, че Челси няма да се откаже и ще отправи подобрената си оферта до понеделник, когато затваря трансферния прозорец. Информацията за молбата на Торес пък идва от популярния испански журналист и експерт на "Скай Спортс" Гийем Балаге, който се смята за близък до самия футболист. Според Балаге обаче в контракта на Торес няма клауза за освобождаването при определена сума - 50 милиона паунда според спекулациите. Така решението за трансфера е изцяло в ръцете на новите собственици на Ливърпул, като от клуба заявиха вече в официално заявление, че 26-годишният испанец не се продава.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 28 яну 2011 15:26

liv_fc написа:Frankie Lampard ами от лятото бяха сменени собствениците и начело застана Краля...според мен до момента това му е достатъчно. Не казвам, че никога няма да напусне, а че няма да е този прозорец :)

И аз така си мисля. Просто Торес няма да напусне Ливърпул този трансферен прозорец. Ливърпул под ръководството на Краля взе да се събужда и да играе по-добре и даже има шанс да се доближи максимално близо до Тотнъм. Те са само на 6 точки от нас. И все пак не мисля, че ще предпочете да премине в Челси и да гледа от трибуните ШЛ през този сезон. По-реално би било да си остане при нас и да си играе в ЛЕ. А и Ливърпул има шанс да спечели ЛЕ начело с Краля. Докато Челси няма шанс да спечели ШЛ тази година.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 28 яну 2011 15:29

Стига с тия глупости че ще гледа от трибуните шл.
ЛЕ и ШЛ са отделни федерации и не се препокриват, стана ясно че можеш да играеш в ЛЕ и в ШЛ един сезон, четете пресата преди да пишете.
А пуул да спечели ЛЕ е толкова точно шанса колкото и Челси да спечели ШЛ, да не кажем и по-малко, да не говорим пък без Торес.
Последна промяна от daredevil на 28 яну 2011 15:29, променено общо 1 път.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 28 яну 2011 15:29

Liverpool forever_95 написа:
liv_fc написа:Frankie Lampard ами от лятото бяха сменени собствениците и начело застана Краля...според мен до момента това му е достатъчно. Не казвам, че никога няма да напусне, а че няма да е този прозорец :)

И аз така си мисля. Просто Торес няма да напусне Ливърпул този трансферен прозорец. Ливърпул под ръководството на Краля взе да се събужда и да играе по-добре и даже има шанс да се доближи максимално близо до Тотнъм. Те са само на 6 точки от нас. И все пак не мисля, че ще предпочете да премине в Челси и да гледа от трибуните ШЛ през този сезон. По-реално би било да си остане при нас и да си играе в ЛЕ. А и Ливърпул има шанс да спечели ЛЕ начело с Краля. Докато Челси няма шанс да спечели ШЛ тази година.

Това ,че Ливърпул се е доближил до Тотнъм на някакви си шест точки нищо ама нищо не значи.Няма гаранция, че Ливърпул на есен ще е във Евро-турнирите...... На Торес може да му е писнало всяка година да се бори за място във ЕКТ, вместо да се бори за трофей , и е счел ,че иска да отиде в Челси.

Върни се в “Архив”