България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Marvel-x
Контакти:

Re: Нов резил, ново начало ?!?

Мнениеот Marvel-x » 04 сеп 2010 23:41

Levskar_90 написа:Незнам за вас, но аз може би за първи път откакто се помня, бих се зарадвал ако паднем от Черна гора. Може би тогава ще стане преврата и ще падне дуото Мъри и Наско, а с него се надявам и Боби. Левскар съм в червата, но съм против тях, дали са много за Левски, но там нестават. Така, че за мен загубата, може да доведе до ново по-светло бъдеще за националния ни отбор.

Вие, как мислите ?

Иска ми се "звездното трио" да се разкара, но при загуба губим шансове още преди истинските мачове, а искам поне да се надявам на класиране, колкото и минимални шансове да имаме с тези тримцата и играчите, които викат. Иначе дори и при загуба от Черна гора се съмнявам тия безсрамници да си тръгнат сами...

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 04 сеп 2010 23:41

Levskar_90 написа:Незнам за вас, но аз може би за първи път откакто се помня, бих се зарадвал ако паднем от Черна гора. Може би тогава ще стане преврата и ще падне дуото Мъри и Наско, а с него се надявам и Боби. Левскар съм в червата, но съм против тях, дали са много за Левски, но там нестават. Така, че за мен загубата, може да доведе до ново по-светло бъдеще за националния ни отбор.

Вие, как мислите ?

Съгласен съм, дано паднем и Мърльо да хвърли оставка.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2010 23:42

LSFC 1914 написа:
CTAHKO написа:аз пък имам един въпрос:ако един футболист не изпълнява треньорските и такти4ески указания,кой е виновен според вас,футболиста или треньора?????(въпроса е ритори4ен)

Треньора, защото е некадърник да вика такива глупаци!

бъди сигурен,4е и да се махне треньора,следващия треньор ще извика същите футболисти ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 сеп 2010 23:43

CTAHKO написа:
LSFC 1914 написа:
CTAHKO написа:аз пък имам един въпрос:ако един футболист не изпълнява треньорските и такти4ески указания,кой е виновен според вас,футболиста или треньора?????(въпроса е ритори4ен)

Треньора, защото е некадърник да вика такива глупаци!

бъди сигурен,4е и да се махне треньора,следващия треньор ще извика същите футболисти ;)

ако е чужденец няма да са същите, а и Бербатов ще се върне...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 04 сеп 2010 23:44

Marvel-x написа:

Вие, как мислите ?

Иска ми се "звездното трио" да се разкара, но при загуба губим шансове още преди истинските мачове, а искам поне да се надявам на класиране, колкото и минимални шансове да имаме с тези тримцата и играчите, които викат. Иначе дори и при загуба от Черна гора се съмнявам тия безсрамници да си тръгнат сами...

Пич при победа само ще се заблуждаваме, че ставаме. По - добре ранно отпадане смени и градене на нов перспективен отбор, където няма да играят мениджърските интереси ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 сеп 2010 23:46

Като знам как се развиват нещата в българския футбол -"Новото начало" ще се казва най-вероятно Пламен Марков . Имаме си 4-5 треньора и тях на ротационен принцип, ги въртим до безкрай :roll: . Аз лично съм твърдо за чужденец. БФС, може да докара някой специалист, с годишна заплата около 300 000 евро, а примерно, при класиране на световно или европейско, да получава бонус в размер на 500 000 . Има доста добри треньори в Европа,които съм сигурен,че с радост ще подпишат с национален отбор като нашия :roll:
Последна промяна от Madridist на 04 сеп 2010 23:49, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 сеп 2010 23:47

в дадения слу4ай,ръководството на БФС няма интерес да е 4ужденец,понеже няма да могат да се прокарват мениджърските интереси,така 4е пак ще е българин и в крайна сметка нищо няма да се подобри към добро
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 сеп 2010 23:49

CTAHKO написа:в дадения слу4ай,ръководството на БФС няма интерес да е 4ужденец,понеже няма да могат да се прокарват мениджърските интереси,така 4е пак ще е българин и в крайна сметка нищо няма да се подобри към добро

За жалост е така и затова повече няма да се занимавам с тях. Вече националния отбор ми е безразличен. Преди години когато имахме мачове ги чаках месеци наред с интерес, а сега дори не искам да започват...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 сеп 2010 23:53

Ами ние точно това коментирахме с няколко човека от форума онази вечер . Дотам докараха националния отбор, че той стана безразличен за голяма чат от нацията и хората приемат загубите на България, все едно е паднала Белгия или Грузия. За мен лично, по-дълбоко дъно от това няма накъде да се стигне :|
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2010 23:53

LSFC 1914 написа:ако е чужденец няма да са същите, а и Бербатов ще се върне...

Я дай предложение за чужденец треньор!С общи приказки всеки може-дай нещо конкретно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”