Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rstein

Re: Холандия-Испания(Финал)

Мнениеот rstein » 08 юли 2010 12:33

Има някаква грешка! Германия се класира за финала! Би Испания с 4:2 :)
http://www.youtube.com/watch?v=RprCohe8qkc

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 юли 2010 12:39

Old_death написа:Стига с тия расови обиди!До финала стигнаха най-мислещите отбори,а кюскачите на топката ще го гледат в къщи,пред чаша бира,гарнирана с октоподски ролца ;) Това се отнася и до чистите швабски "арийци" Клозе,Подолски,ганайци,бразилци и други с немски паспорти от "чистата" раса :) :) :) На мен ми е хубаво,защото двата отбора,за които залагах ще играят на финал,като ще имаме нов световен шампион,който за първи път ще е от Европа на Мондиал извън стария континент!Сега предпочитанията ми леко клонят към Испания.При лалетата нещата все се случваха малко случайно след статични положения и удари с глава.От друга гледна точка,Испания едва ли ще има тоя уникален шанс да събере в една селекция играчи като Шави,Иниеста,Чави Алонсо,Касияс,Торес,Вия,Пуйол и компания.Нека победи футбола :!:

Шваби?...Натурализирани ганайци?...В огромна заблуда си ;)
Холандия няма да загуби 3-ти финал на Световно първенство ;)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 08 юли 2010 12:51

1:0 за Испания и първа световна титла за иберийците ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 юли 2010 12:52

от niki87 на 08 Юли 2010 12:39

Old_death написа:
Стига с тия расови обиди!До финала стигнаха най-мислещите отбори,а кюскачите на топката ще го гледат в къщи,пред чаша бира,гарнирана с октоподски ролца Това се отнася и до чистите швабски "арийци" Клозе,Подолски,ганайци,бразилци и други с немски паспорти от "чистата" раса На мен ми е хубаво,защото двата отбора,за които залагах ще играят на финал,като ще имаме нов световен шампион,който за първи път ще е от Европа на Мондиал извън стария континент!Сега предпочитанията ми леко клонят към Испания.При лалетата нещата все се случваха малко случайно след статични положения и удари с глава.От друга гледна точка,Испания едва ли ще има тоя уникален шанс да събере в една селекция играчи като Шави,Иниеста,Чави Алонсо,Касияс,Торес,Вия,Пуйол и компания.Нека победи футбола
Шваби?...Натурализирани ганайци?...В огромна заблуда си
Холандия няма да загуби 3-ти финал на Световно първенство

Обясни ми каква е заблудата ми?Изброй колко "арийци" има в Германския национален отбор?Аз се сещам за трима поляци,един ганаец и един бразилец,а може да има и други!Поста ми бе в отговор на някои юзери,които нарекоха Испания отбор от цигани!Зная че си фен на Германия и те боли,за което ти съчувствам,но прочети по внимателно предишния ми пост.Харесвам Испания,както и Холандия,като предпочитанията ми са леко в полза на иберийците.Обясних и защо.Гледал съм предишните два финала на Холандия и искрено съжалявах за изпуснатата от тях възможност да вземат купата,но явно въпреки че винаги са разполагали с голями футболисти,като изключим европейската им титла,нещо им липсва като отбор!Това е може би последния шанс на Испания да стане световен шампион.Пожелавам им го!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

runnersa
Контакти:

Re: Кой ще спре Испания?

Мнениеот runnersa » 08 юли 2010 13:01

kalo написа:Освен Холандия друг не остана! :P

Искаш да кажеж освен Испания :P

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 юли 2010 13:06

niki87 написа:Винаги съм симпатизирал на Холандия и след отпадането на Германия ще ги подкрепям с цялото си сърце.Тази страна,този отбор заслужават да станат Световни шампиони :)

Ама туй Германците все сте за губещия бе егаси! От злоба ли от кво ли? Вместо да си за този който ви отстрани поне да кажеж, че сте отпаднали от шампиона ама нейсе! Съборихме ти 1 отбор, че сега с 2 ли ще имаме проблеми? Холандците са много по-слаби и от Германия, и от Испания и ако Фелипе Мелло не беше решил да им спечели мача с Бразилия отдавна щяха да са си по къщите! Да не говорим, че слабия отбор на Уругвай ги надиграваше през 2 полувреме докато не падна спорния гол за 2:1 който ги пречупи ;) Твърда победа за Испания! ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 юли 2010 13:08

Gateca написа:Аз лично ще съм против циганите Испания ;)

А по принцип си за чистата арийска раса на Германия така ли? А Боатенг, Йозил и компания не са ли цигани? :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 юли 2010 13:08

blue avalanche написа:На няколко пъти срещам израза "циганите от Испания".Холандците някакви "чисти арийци" ли са?Нещо не разбирам.Да си припомним ли някои момчета "от колониите"?То не че немците са(като им чета състава)...

Ми какво да ти кажа-Ван Бронхорст,Де Йонг,Буларуз,Бабел,Елия и т.н. са адските холандци :lol: Честно казано,това,че италианците и испанците са цигани винаги ми е било много смешно...Излезте на улицата и вижте колко мургави субекти има,при това не от циганския етнос,а от нашия ;) И това ви го казва един ариец на външен вид :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 юли 2010 13:12

durex написа:Холандия е шампиона...Снайдер,Робен,Ваарт,Перси...нямат спирка

Цяла седмица слушах как Немските богове нямат спирка сега си поговори и ти няколко дни докато не е почнал финала, че после... :lol:

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 08 юли 2010 13:18

Вие пък веднага се хванахте , че са цигани испанците . :) Просто не ги харесвам като отбор. Нищо лично.
Мисля , че Холандия също повече няма да има шанс да спечели световна титла , както и Испания . Поне няма да е в близките деситилетия . За разлика от Испания , който винаги са се представяли повече от посредствено на световни първенства и никога не са били фактор на такива , това не се отнася за Холандия. Много пъти на холандците им се отдавал шанс да спечелят първенството . Имат два финала , няколко полуфинала и винаги са играли невероятен футбол . Това е нацията , която заслужавала да стане шампион най много от всички , които не са ставали . Просто след толкова лош късмет , който ги преследва мисля , че е крайно време да си получат заслуженото , което по ред причини им е убягвало през годините .
Аз лично подкрепям отборите на Германия и Холандия от край време . Дори финала да беше Холандия-Германия пак щеше да ми се иска холандците да спечелят , защото го заслужават и то не от сега.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Върни се в “Архив”