http://www.youtube.com/watch?v=RprCohe8qkc
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Old_death написа:Стига с тия расови обиди!До финала стигнаха най-мислещите отбори,а кюскачите на топката ще го гледат в къщи,пред чаша бира,гарнирана с октоподски ролцаТова се отнася и до чистите швабски "арийци" Клозе,Подолски,ганайци,бразилци и други с немски паспорти от "чистата" раса
![]()
![]()
На мен ми е хубаво,защото двата отбора,за които залагах ще играят на финал,като ще имаме нов световен шампион,който за първи път ще е от Европа на Мондиал извън стария континент!Сега предпочитанията ми леко клонят към Испания.При лалетата нещата все се случваха малко случайно след статични положения и удари с глава.От друга гледна точка,Испания едва ли ще има тоя уникален шанс да събере в една селекция играчи като Шави,Иниеста,Чави Алонсо,Касияс,Торес,Вия,Пуйол и компания.Нека победи футбола
от niki87 на 08 Юли 2010 12:39
Old_death написа:
Стига с тия расови обиди!До финала стигнаха най-мислещите отбори,а кюскачите на топката ще го гледат в къщи,пред чаша бира,гарнирана с октоподски ролца Това се отнася и до чистите швабски "арийци" Клозе,Подолски,ганайци,бразилци и други с немски паспорти от "чистата" раса На мен ми е хубаво,защото двата отбора,за които залагах ще играят на финал,като ще имаме нов световен шампион,който за първи път ще е от Европа на Мондиал извън стария континент!Сега предпочитанията ми леко клонят към Испания.При лалетата нещата все се случваха малко случайно след статични положения и удари с глава.От друга гледна точка,Испания едва ли ще има тоя уникален шанс да събере в една селекция играчи като Шави,Иниеста,Чави Алонсо,Касияс,Торес,Вия,Пуйол и компания.Нека победи футбола
Шваби?...Натурализирани ганайци?...В огромна заблуда си
Холандия няма да загуби 3-ти финал на Световно първенство
kalo написа:Освен Холандия друг не остана!
niki87 написа:Винаги съм симпатизирал на Холандия и след отпадането на Германия ще ги подкрепям с цялото си сърце.Тази страна,този отбор заслужават да станат Световни шампиони
Gateca написа:Аз лично ще съм против циганите Испания
blue avalanche написа:На няколко пъти срещам израза "циганите от Испания".Холандците някакви "чисти арийци" ли са?Нещо не разбирам.Да си припомним ли някои момчета "от колониите"?То не че немците са(като им чета състава)...
durex написа:Холандия е шампиона...Снайдер,Робен,Ваарт,Перси...нямат спирка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта