pehopeho написа:Кой иска да ловим бас, че от двата мача резултата ще е двуцифрен за Левски? Или ако не двуцифрен ще е там някъде!
Търси някой от нудистите!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pehopeho написа:Кой иска да ловим бас, че от двата мача резултата ще е двуцифрен за Левски? Или ако не двуцифрен ще е там някъде!
viroglav написа:Не че нещо , ама да взимаш официални мачове за част от подготовката на отбора ти ... Незнам как иначе да си обясня , че пет , шест дни преди мачовете с Дъндолк се играят контроли през ден ... Това означава , че футболистите на ПФК Левски ще са като изпокапали круши в средата на другата седмица и няма да могат да изиграят и половин полувреме на максимално ниво. Да не говорим , че и Дъндолк са значително по напред в подготовката си , впредвид , че вече са изиграли официални срещи. Мачовете миналата година с Дери Сити ги взехме на мускули , а не с футбол. Предполагам , че и мачовете на ПФК Левски с Дъндолк ще са силови и без много голове. Тези със сигурност ще разчитат на контраатаки и центрирания в наказателното поле , а вие сте много зле точно в защита. Иначе ви пожелавам успех и в двата мача и дано не съм прав в разсъжденията си ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
runnersa написа:THE G.A.M.E написа:Няма к'во да ги мислим тия ..... 2-3 гола разлика тук ..... и там на екскурзия !
Що се отнася до телевизионното излъчване ..... ще бъде престъпление срещу българския футбол, да не се излъчат .... поне домакинствата на Левски и Литекс !
Мисля си, че няма да се стигне до там .... но в стар български ( телевизионен ) обичай .... вероятно едва 1-2 дена преди мачовете ще стане ясно - кой и къде !
Мда явно ако има нещо ще е в последния момент защото нито в ппрограмата на Пробг нито някъде другаде засега за Вторник и Четвъртък не пише, че ще излъчват мачове, а това са домакински мачове и ще бъде голяма простотия да не ги излъчват
Бижутера написа:поне тези в софия и ловеч ще ги дават, за гостуванията е по-сложна работата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта