ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Южната трибуна
Контакти:

Re: ЛЕ IIкръг: ЛЕВСКИ - ДЪНДОЛК (15.07./20:45ч.)

Мнениеот Южната трибуна » 09 юли 2010 17:57

pehopeho написа:Кой иска да ловим бас, че от двата мача резултата ще е двуцифрен за Левски? Или ако не двуцифрен ще е там някъде!

Търси някой от нудистите!
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 09 юли 2010 19:42

Не че нещо , ама да взимаш официални мачове за част от подготовката на отбора ти ... Незнам как иначе да си обясня , че пет , шест дни преди мачовете с Дъндолк се играят контроли през ден ... Това означава , че футболистите на ПФК Левски ще са като изпокапали круши в средата на другата седмица и няма да могат да изиграят и половин полувреме на максимално ниво. Да не говорим , че и Дъндолк са значително по напред в подготовката си , впредвид , че вече са изиграли официални срещи. Мачовете миналата година с Дери Сити ги взехме на мускули , а не с футбол. Предполагам , че и мачовете на ПФК Левски с Дъндолк ще са силови и без много голове. Тези със сигурност ще разчитат на контраатаки и центрирания в наказателното поле , а вие сте много зле точно в защита. Иначе ви пожелавам успех и в двата мача и дано не съм прав в разсъжденията си ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юли 2010 20:45

Две леки победи за Левски .... и с мисъл за следващият кръг !
Някои от контролите които играхме, вероятно ще се окажат по трудни от сблъсъка с ирландците ! ?

П.п.

Немога да разбера ... къде се сръвняват мачове на "Червените" в Европа, с тия на Левски ?
Това е несериозно .... ЦСКА ( София ) ги няма на европейската карта през последните 20 години.
Дори и слабия Левски миналата година .... биха били Дери С. със 7-8 гола разлика от двата мача.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 09 юли 2010 20:56

Важно е да се напълни стадиона! Другото е ясно с по 3-4 на нула! :)
Важно е обаче да подкрепим отбора. бОли ме фара дали баткоФ или нЕкои друг - мен ме интересува ЛЕВСКИ! :geek:

Потребителски аватар
Archangel
Контакти:

Мнениеот Archangel » 09 юли 2010 20:59

Само левскарите да не се помислят за велики и да ги подценят, че сме се нагледали на такива мачове последните години.

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 09 юли 2010 21:44

Недоумявам защо Ясен Петров не се опита да смени схемата на игра,а отново "преписа" от Мъри и се уплаши да освежи тактически отбора??!!
Мисля,че точно сега беше момента тъй като разполагаме с изпълнителите за най-успешната схема в съвременния футбол,а имено класическата 4-4-2.
Тя е доста сложна за прилагане и изисква доста тактически познания защото има доста смяна на позиции и препокриване при преминаване от защита в атака и обратно.Но си заслужаваше да опитаме.
Имаме чудесни предпоставки като качества.
Мощен физически таран с добра техника,лек нападател до него с изключителна бързина.Технични външни халфове,които да си сменят местата периодично.Бърз и техничен десен бек.
Ето какво можеше да се опита според мен–

-------------------------------------Петков------------------------------

---------Мюлдер-----------Иванов------------Милиев-----------Минев

-----Йовов(Жо)---------Гаджев-----------Тасевски---------Жо(Йовов)

------------------------Младенов---------Дембеле------------------------
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юли 2010 23:01

viroglav написа:Не че нещо , ама да взимаш официални мачове за част от подготовката на отбора ти ... Незнам как иначе да си обясня , че пет , шест дни преди мачовете с Дъндолк се играят контроли през ден ... Това означава , че футболистите на ПФК Левски ще са като изпокапали круши в средата на другата седмица и няма да могат да изиграят и половин полувреме на максимално ниво. Да не говорим , че и Дъндолк са значително по напред в подготовката си , впредвид , че вече са изиграли официални срещи. Мачовете миналата година с Дери Сити ги взехме на мускули , а не с футбол. Предполагам , че и мачовете на ПФК Левски с Дъндолк ще са силови и без много голове. Тези със сигурност ще разчитат на контраатаки и центрирания в наказателното поле , а вие сте много зле точно в защита. Иначе ви пожелавам успех и в двата мача и дано не съм прав в разсъжденията си ...

Не бъди краен ;) Все пак в началото на подготовката се провеждат предимно физически занимания, в т.ч. бягане, коремни преси, лицеви, и всичко за което се сетиш. Това начало беше още в София, надявам се, че момчетата сега са укрепнали след лагера в чужбина. Тези няма значение на какво ще разчитат - важното е че ние имаме по-класните играчи в атака, а както знаеш - атаката е най-добрата защита!
Успех и на вас, както и на Литекс - дано тази година вдигнем малко коефициента 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 юли 2010 23:58

runnersa написа:
THE G.A.M.E написа:Няма к'во да ги мислим тия ..... 2-3 гола разлика тук ..... и там на екскурзия !

Що се отнася до телевизионното излъчване ..... ще бъде престъпление срещу българския футбол, да не се излъчат .... поне домакинствата на Левски и Литекс !
Мисля си, че няма да се стигне до там .... но в стар български ( телевизионен ) обичай .... вероятно едва 1-2 дена преди мачовете ще стане ясно - кой и къде !

Мда явно ако има нещо ще е в последния момент защото нито в ппрограмата на Пробг нито някъде другаде засега за Вторник и Четвъртък не пише, че ще излъчват мачове, а това са домакински мачове и ще бъде голяма простотия да не ги излъчват ;)

Дано да излъчи някой бг канал и двата домакински мача на "Сините" и на "Оранжевите".
Възможно е да разберем и в последните минути, преди началните им часове.
Гадно е, че всички бг телевизионни канали ни държат в невидение.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 юли 2010 10:00

поне тези в софия и ловеч ще ги дават, за гостуванията е по-сложна работата :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 10 юли 2010 19:26

Бижутера написа:поне тези в софия и ловеч ще ги дават, за гостуванията е по-сложна работата :roll:

На Литекс ще дават мача по БНТ,ама за нашия никой нищо не казва :evil:

Върни се в “Архив”