От показаното от двата отбора досега може да се заключи едно-ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА АНГЛИЧАНИТЕ
Но факт е,че мачът е непридвидим-няма се учудя на поредно отпадане на дузпи за Англия
Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- merdanski
- Контакти:
Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.
Viktor4o_Rs написа:Да , да , да , лелелее кефффффффффф![]()
![]()
Чак пък кеф

runnersa написа:jindo написа:Нека го кажем по друг начин - Сърбия ще бие със 7:0 и...
Ще се събудиш
Между другото наистина събуди ли се вече

Тва ще е мача на световното!Формата и на двата отбора ще се дигне доста в следващите няколко дни и неделя мача ще бъде титаничен
Шибаните янки къв късмет удариха не е реално

В момента и двата отбора са в слаба форма, но въпреки всичко си мисля, че този път англичаните ще победят германците 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
emarkon написа:Тва ще е мача на световното!Формата и на двата отбора ще се дигне доста в следващите няколко дена и неделя мача ще бъде титаничен![]()
![]()
![]()
Не съм съгласен предстои ни 1/8 финал Испания срещу Португалия или Бразилия

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Абсолютно непредвидим мач ще бъде , от показаното днес от Германия не съм особено очарован
Моята прогноза са дузпи , тоест победа за немската машина

runnersa написа:runnersa написа:jindo написа:Нека го кажем по друг начин - Сърбия ще бие със 7:0 и...
Ще се събудиш
Между другото наистина събуди ли се вечеТе паднаха ти 7:0 щели да бият туй да не ти е Португалия-Кндр
Научи се да четеш между редовете... нито съм искал омразните сърби да спечелят, нито съм дал сериозно тази прогноза. Беше шега с по-преден пост от моя. Та... можеш да си лягаш.
Имам усещането,че Англия ще спечели.А,пичове,само вижте,че ще има полуфиналист от потока Уругвай-Корея,САЩ-Гана
Дано са урусите 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Имам усещането,че Англия ще спечели.А,пичове,само вижте,че ще има полуфиналист от потока Уругвай-Корея,САЩ-ГанаДано са урусите
От тези,които си изброил и аз ще стискам палци за урусите, но нищо чудно в това първенство, в което африканските отбори се представят ужасяващо слабо, да имаме и за първи път африкански отбор полуфиналист

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]