Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Re: Изходът е един !

Мнениеот popaj » 03 окт 2008 11:40

ИЗХОДЪТ Е ТОЗИ-ФУТБОЛИСТИТЕ И ТРЕНЬОРИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ЗАРАБОТВАТ ХУБАВИТЕ ЗАПЛАТИ.ТОГАВА СТАВА ДУМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛ.КАКТО ПРЕДИ ВРЕМЕ ПОРТОЧАНОВ НАПРАВИ НАФТАТА.КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ИГРАЧИ С МАНТАЛИТЕТА НА СЕЛСКИ ГЪЗАРИ?ЯВНО ИМАТ ПАРИ И ДОСТАТЪЧНО СВОБОДНО ОТ ТРЕНИРОВКИ ВРЕМЕ,ЗА ДА ХОДЯТ ПО ЧАЛГОТЕКИ И НОЩНИ КЛУБОВЕ.А ТОВА ЗАВИСИ ОТ ТОЗИ,КОЙТО ИМ ГИ ДАВА ТЕЗИ ПАРИ И СВОБОДНО ВРЕМЕ.НЕКА ПИТАТ БАТКО СИ ИЦО ОТ'' БАРСА'' КАК НАВРЕМЕТО СЕ ПРИБИРАШЕ В КЪЩИ,ХАПНЕ БОБЕЦ,ПИЙНЕ ЕДНО КИСЕЛО МЛЕКЦЕ И-ХАЙДЕ В ЛЕГЛОТО,ЧЕ НА ДРУГИЯ ДЕН ГО ЧАКА ПАК ЗДРАВО КОПАНЕ.ТАКА СЕ СТАВА ВЕЛИК.СЕГА ,МАЙ И МИТКО ГО ПРАВИ СЪЩОТО В МАНЧЕСТЪР.

Потребителски аватар
user
Контакти:

Мнениеот user » 03 окт 2008 11:40

Изчаках малко де се успокои ситуацията...

До преди 1 година ходех почти на всеки мач на ЦСКА, Националите и т.н., но тези така наречени "Управници" ме отказаха от всичко това...Сините фенове си радваха на "прецакването" на ЦСКА от Томов и компания, но сега разбират как сме се чувствали ние, визирам нормалните фенове, а не онези дето ходят по стадионите за да се напреварват кой е най-прост! Знам как се чувствате в този миг...Имам много шалчета, фланелки и пр. на ЦСКА, Националите... вкъщи, но вчера ги погледнах и почти ми се насълзиха очите...Аз футболна личнос, тренирал съм този спорт, сега го практикувам като хоби, следя много мачове и първенства когато мога...общо взето за мен футбола е религия и идеология...НО НЕ тази нашата, а онази Английската мисъл вложена в тази игра...а именно това е начин хората да срортуват, да се забавляват и спорта, в частност футбола НЕ трябва да кара хората да крадат, да се псуват, да се бият, да се мразят...той възпитава у хората Уважение, Спортен хъс, Любов към идеята и т.н и т.н. Ей, това не може да е истина, гледах, гледах и се чудех къде отиде онази моя любов към ЦСКА, към Националите...как успяха тези малоумници да ме променят и да ме накарат да съм безразличен към случващотот се в БГ футбола и спорта като цяло!? Задавах си много такива въпроси и само се измъчвах...след това отидох да пориграя малко ФУТБОЛ с приятели и там нещата се промениха - Спортна злоба да победиш преплетана с Уважиние и Усмивка и в края на мача - ВСИЧКИ бяха доволни и щастливи!!! Точно това е идеята на футбола да обединяма хората, а не да ги раздиля и колкото по-рано ВСИЧКИ го осъзнаем, толкова по-добре ще е за нас...дано до тогава не изгубим всякакво желание...До като не променим мисленето си ВСИЧКИ - червени, сини, управници...въобще хора - НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИМ!!! За съжаление това е БГ мисленето и за това сме на това положение, НЕ само в спорта, НЕ само във футбола, НО И във ВСИЧКО!
ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 03 окт 2008 11:45

Нека да говорим за Литекс и Черно Море те непосрамиха България БЛАГОДАРИМ ВИ!България това не е лЕВЦки за левче толко а сега искате и чистка в БФС дано да я постигнете ,че тука идва и краят ви без дуспи без садийски аванти и загивате рога :lol:

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 03 окт 2008 11:53

БРАТКО,ТОВА НЕ Е БГ МИСЛЕНЕТО.В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО КАДЪРНИ И СВЕСТНИ ХОРА,НО ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЛАСТТА ДА ВЗИМАТ ВАЖНИ РЕШЕНИЯ В ДЪРЖАВАТА Е В РЪЦЕТЕ НА МАЛКОТО ИДИОТИ С ПРОСВЕТЛЕНИ МОЗЪЦИ.ПРЕДИ ВРЕМЕ ГОВОРЕХА С РУСИЗМИ В РЕЧНИКА СИ,А СЕГА НА БРЮКСЕЛСКИ ЖАРГОН.ТОВА Е ТО-АМА И НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ,ЗАЩОТО ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ.ФУТБОЛЪТ Е САМО ПОВОД ДА СИ ГИ КАЖЕМ ТЕЗИ НЕЩА.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 03 окт 2008 12:05

ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ФОРУМА! ЗА СИНЬОТО ЛЪВЧЕ- ГОРЕ ГЛАВАТА БРАТО!АЗ СЕ ЧУВСТВАХ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН СЛЕД МАЧА С БОРАЦ,ПРЕДАДЕН УНИЖЕН.НЕТРЯБВА ДА СЕ ЗЛОБЕЕ КОГАТО ВОДЕЩИТЕ ОТБОРИ ИГРАЯТ ОТ ЗЛЕ ПО -ЗЛЕ .ВАЖНО Е ПО БЪРЗО ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ КРИЗАТА,А ТЯ Е И В ,ЛЕВСКИ ,ЦСКА ЛОКО СФ.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 окт 2008 12:08

user написа:Изчаках малко де се успокои ситуацията...

До преди 1 година ходех почти на всеки мач на ЦСКА, Националите и т.н., но тези така наречени "Управници" ме отказаха от всичко това...Сините фенове си радваха на "прецакването" на ЦСКА от Томов и компания, но сега разбират как сме се чувствали ние, визирам нормалните фенове, а не онези дето ходят по стадионите за да се напреварват кой е най-прост! Знам как се чувствате в този миг...Имам много шалчета, фланелки и пр. на ЦСКА, Националите... вкъщи, но вчера ги погледнах и почти ми се насълзиха очите...Аз футболна личнос, тренирал съм този спорт, сега го практикувам като хоби, следя много мачове и първенства когато мога...общо взето за мен футбола е религия и идеология...НО НЕ тази нашата, а онази Английската мисъл вложена в тази игра...а именно това е начин хората да срортуват, да се забавляват и спорта, в частност футбола НЕ трябва да кара хората да крадат, да се псуват, да се бият, да се мразят...той възпитава у хората Уважение, Спортен хъс, Любов към идеята и т.н и т.н. Ей, това не може да е истина, гледах, гледах и се чудех къде отиде онази моя любов към ЦСКА, към Националите...как успяха тези малоумници да ме променят и да ме накарат да съм безразличен към случващотот се в БГ футбола и спорта като цяло!? Задавах си много такива въпроси и само се измъчвах...след това отидох да пориграя малко ФУТБОЛ с приятели и там нещата се промениха - Спортна злоба да победиш преплетана с Уважиние и Усмивка и в края на мача - ВСИЧКИ бяха доволни и щастливи!!! Точно това е идеята на футбола да обединяма хората, а не да ги раздиля и колкото по-рано ВСИЧКИ го осъзнаем, толкова по-добре ще е за нас...дано до тогава не изгубим всякакво желание...До като не променим мисленето си ВСИЧКИ - червени, сини, управници...въобще хора - НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИМ!!! За съжаление това е БГ мисленето и за това сме на това положение, НЕ само в спорта, НЕ само във футбола, НО И във ВСИЧКО!

Още като стана това с цска,казах че,нашият отбор не е готов за ЕКТ ! А й срамът за България бе огромен !Основен виновник - Томов !Обаче определени хора така извъртяха нещата,че Левски бил виновен ?! Имаше фенове на Левски,който искаха да съберат пари за цска за да може да се лицензирате. Ние феновете не сме виновни,но ние опираме пешкира ! Настройват ни един срещу друг и после ония гадове си делят парички ! Тук вече не идва реч за футбол ,опира до крадене на пари ! Не пуснах тая тема щото съм разочарован от Левски,аз снощи и на стадиона, и тук си казах кво мисля,и теми пусках и т.н. ! ИСКАМ ФУТБОЛ - това искам ! Да падаме,добре ще се преживее,но да играем поне ! Сега и националите ни ще ни сервират слаба игра (дано не съм прав) и после ако бием Грузия - всичко се забравя,до следващото унижение ! Това важи и за Левски,и за цска.Е до кога ?! Ако бяхме влезнали в групите,малее какъв срам щяхме да берем,не е истина ! Това го мислех и преди мача,защото виждам колко ни е слаб отбора.Играчите не са виновни,те толкова си могат ! Треньора - също толкова си може ! Боримиров не е за тази работа,няма опит ! Баткоф да се маха,да дойде някой друг и да почне да налива сериозни пари в Левски и да върне Наско Сираков,защото поне имаше идея как да направи отбор ! Сега не е момент за смяна на треньор отново,макар да не харесвам Велев.Сега е време за равносметки ! Проблема е,че не само в Левски го има този проблем ! Отностно Литекс и Черно Море,ми там всичко е наред,защото си имат финансова подкрепа и там не се говори - действа се ! ЕВАЛАТА ИМ ПРАВЯ - ТАМ ИМА Сърце ! При нас,само публиката има Сърце - управа и играчи в момента - НЕ ! Въпреки това,ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !

popaj написа:БРАТКО,ТОВА НЕ Е БГ МИСЛЕНЕТО.В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО КАДЪРНИ И СВЕСТНИ ХОРА,НО ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЛАСТТА ДА ВЗИМАТ ВАЖНИ РЕШЕНИЯ В ДЪРЖАВАТА Е В РЪЦЕТЕ НА МАЛКОТО ИДИОТИ С ПРОСВЕТЛЕНИ МОЗЪЦИ.ПРЕДИ ВРЕМЕ ГОВОРЕХА С РУСИЗМИ В РЕЧНИКА СИ,А СЕГА НА БРЮКСЕЛСКИ ЖАРГОН.ТОВА Е ТО-АМА И НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ,ЗАЩОТО ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ.ФУТБОЛЪТ Е САМО ПОВОД ДА СИ ГИ КАЖЕМ ТЕЗИ НЕЩА.

ДА,напълно съгласен съм и с теб !

plamen etov написа:ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ФОРУМА! ЗА СИНЬОТО ЛЪВЧЕ- ГОРЕ ГЛАВАТА БРАТО!АЗ СЕ ЧУВСТВАХ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН СЛЕД МАЧА С БОРАЦ,ПРЕДАДЕН УНИЖЕН.НЕТРЯБВА ДА СЕ ЗЛОБЕЕ КОГАТО ВОДЕЩИТЕ ОТБОРИ ИГРАЯТ ОТ ЗЛЕ ПО -ЗЛЕ .ВАЖНО Е ПО БЪРЗО ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ КРИЗАТА,А ТЯ Е И В ,ЛЕВСКИ ,ЦСКА ЛОКО СФ.

Мерси Братле,за подкрепата и за мнението ! Така като гледам,найстина има и свестни хора - затова за България като държава съм оптимист !
Изображение

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 03 окт 2008 12:22

Blue_Lion написа:Трябват ни чуждестрани треньори в ДЮШ,защото ще научат младите на дисциплина.На всеки поотделно ще се обърне внимание и ще му се развиват тези качества който са му най-силни ! С други думи на 17-18 год. ще имаме готови играчи който ще можем да продадем след година-две за доста добри пари ! Нашите треньори са много назад с материяла и също имат нужда от "осведомяване" за най-новите тенденций във футбола ! За държавата,еми брато ако има закони,лицата томоф и батков,селския и т.н. няма да са в клубовете и корупцията ще е сведена до минимум :)
Ми всъщност ви подкрепихме брато,но истината е,че вие гледахте само онези мнения на "Левскари",който се заядоха с вас ;)
Ангоф,от цска и неиграенето ви в европа,по-голям срам за България НЯМА ! ;) Тогава вие ревахте...май си забравил.Отностно авантите,гледай мача в благоевград и после ми говори за аванти ! Не ми говори за очила,щото вие никога няма да кажете,че отбора ви е слаб и т.н. ! На вас само ЛЕВСКИ ви е виновен,нищо друго ! Сега,след мача ни с Италия,ще видим дали няма да има подобни теми...
пич не ни трябват чужди тренери,тук св имаме мн добри тренери за децата,но просто условията са УЖАСНИ.Специално Пловдив,в частност БОТЕВ,има добри специалисти,но няма къде и как да се тренира нормално.3-4 формации тренират на един терен/игрище с пръст по точно/,събличат се в една съблекалня,която от 10 дни няма ток и вода/селския не е плащал/,и още куп други елементарни неща няма,кажи ми тогава как да стане??????

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 03 окт 2008 12:33

ТРЯБВАТ СИ ТРЕНЬОРИ ИЗРАСЛИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ КЛУБОВЕ МИНАЛИ ДОКАЗАНИ ШКОЛИ ВЧУЖБИНА ,А СЛЕД ТОВА ПОЧВАЩИ С ДЮШ!! А ЗАТОВА ТРЯБВА ДАСЕ ОТДЕЛЯТ СРЕДСТВА ТРЯБВА ДАЛНОВИДНОСТ НЕ ТРЯБВА САМО ДАСЕ КРАДЕ!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 окт 2008 12:51

Добре,момчета и с вас съм съгласен,но тогава да почне да се инвестира,не да се говори пред телевизийте ! Рано или късно,ще видите,че отново ще се гордеем с отборите си и с факта,че сме БЪЛГАРИ !
Изображение

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 03 окт 2008 13:13

Blue_Lion написа:Трябват ни чуждестрани треньори в ДЮШ,защото ще научат младите на дисциплина.На всеки поотделно ще се обърне внимание и ще му се развиват тези качества който са му най-силни ! С други думи на 17-18 год. ще имаме готови играчи който ще можем да продадем след година-две за доста добри пари ! Нашите треньори са много назад с материяла и също имат нужда от "осведомяване" за най-новите тенденций във футбола ! За държавата,еми брато ако има закони,лицата томоф и батков,селския и т.н. няма да са в клубовете и корупцията ще е сведена до минимум :)
Ми всъщност ви подкрепихме брато,но истината е,че вие гледахте само онези мнения на "Левскари",който се заядоха с вас ;)
Ангоф,от цска и неиграенето ви в европа,по-голям срам за България НЯМА ! ;) Тогава вие ревахте...май си забравил.Отностно авантите,гледай мача в благоевград и после ми говори за аванти ! Не ми говори за очила,щото вие никога няма да кажете,че отбора ви е слаб и т.н. ! На вас само ЛЕВСКИ ви е виновен,нищо друго ! Сега,след мача ни с Италия,ще видим дали няма да има подобни теми...

Tрябва да започна с това,че ти си един от юзърите във форумът,който уважавам въпреки,че съм болен ЦСКА-ар.Относно първия ти абзац съм абсолютно съгласен,но имам какво да кажа относно написаното по-долу,а именно:
Освен теб и Майк,нямаше нито един син фен(във форума),който да ни е подкрепил след административния скандал.За това,че по-голям срам за България от неиграенето на ЦСКА в евротурнирите се видя от резултатите тази година..
Сега за реването:ние ревахме от несправедливост а вие сега ревете от некадърност и разликата е огромна-какво имам предвид?! Ето ти малко статистика:от последните ви 12 мача в Европа имате 2(два)равни мача и !)(десет)!!!! загуби с убийствена голова разлика 3:23 !!!!!!!!!!!!! може да съм сгрешил,но ще е с малко.
Моля те недей да говориш за аванти,а още повече не цитирай мачът с Пирин,който явно не си гледал-там преди първият ни гол(признавам от явна засада) се случиха такива неща,които аз не съм виждал откакто гледам футбол(а гледам мачове от световното в Испания1982..)
И накрая,моля не генерализирай(не ти отива на интелекта и възпитанието) защото и сред нас,както и сред вас има олигофрени.Ще ти кажа как стоят нещата при мен:интересува ме единствено и само ЦСКА,за вашия отбор въобще не ми пука и няма как да ме заинтересува особено след като за пореден път посрами името на Апостола.И още нещо:вчера след мача аз,който съм цесекар се почувствах зле от безочието на едни безхаберници,за които феновете явно нямат никакво значение.Те дори не поздравиха публиката,която ги подкрепяше дори след като губиха в резултата-за тези "футболисти"-В Анадола.Кокала пак се прави на катил,а прави безумни неща-пуска Тиберканин(един муден играч)като крило при положение, че играе с един нападател,който няма подкрепа напред...сега щял да работи в името на отбора -БЕЗУМНИК
И само още нещо-съжалявам за истинските фенове на отбора-имам такива приятели..наистина,те не заслужават тези "футболисти";този "треньор",но най-вече не заслужават този ШУТ БайГаГаню Пактофф,който лично според мен е най-виновен това сгромолясване...
СМЪРТ ЗА ЛУПИ И ПАТКoff
:ugeek:

Върни се в “Архив”