Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:44

Обичам Батков написа:Трябва малко интелигентност за да разбереш защо ми е такъв аватара, но....! Икак разбрахте ,че мразя собствения си отбор, за първото съм съгласен.

еми сори не сме интелегентни тука във форума :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2010 23:45

Футбола е за забавление!Футбола е любов,а не омраза!И тъй като футбола ни е СЛАБ и ние самите го превръщаме в омраза!
Ето и едно послание за всички ''мразители'':
''Твърде силната омраза ни поставя по-долу от тези,които мразим''
Ларошфуко

Просто не трябва да се мразим!Не е нужно да се ОБИЧАМЕ естествено с левскарите,но понякога наистина се прекалява с омразата!И като попадна на едни други спортни форуми и там е ужас!Добре че тук поне е е що годе добре...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2010 23:45

Аз си признавам, че съм се радвал на отпадане на Левски от ЕКТ ама нали знаете всяко нещо си е провокирано от друго. :)Но това не означава че мразя Левски..просто не са ми приятни :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 15 мар 2010 23:48, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 15 мар 2010 23:46

Ами задайте си въпроса, кой сега най мрази Батков и може да ви просветне защо ми е такъв аватара!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:51

еми незнам какво мислите вие.Ама няма по хубаво от това да видиш отбора си да играе в Европа като се има предвит какво ни е първенстото.Не стига, че гледаме никакъв футбол , ами ако не трявба да гледам моя отбор през лятото е на какво да се радвам.Само аз си знам какво ми е било като Лупи ни разката играта и не играхме цяло лято.И гледах другите отбори как играят.Няма какво да си кривим душата.По-добре Левски в Европа отколкото Черноморец и кой ли не!А вие където казвате , че не искате да играете в Европа не го разбирам!Поне за мене там гледаме нещо, събираме се доста хора по стадионите интересно е , атомосфер ее?Кога става тука в България?Едни мижави 10 хилияди на ЦСКа - Левски!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 15 мар 2010 23:54

И защо да не е друг отбор в Европа, ако играе добър футбол?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 мар 2010 23:54

POPCORN написа:еми незнам какво мислите вие.Ама няма по хубаво от това да видиш отбора си да играе в Европа като се има предвит какво ни е първенстото.Не стига, че гледаме никакъв футбол , ами ако не трявба да гледам моя отбор през лятото е на какво да се радвам.Само аз си знам какво ми е било като Лупи ни разката играта и не играхме цяло лято.И гледах другите отбори как играят.Няма какво да си кривим душата.По-добре Левски в Европа отколкото Черноморец и кой ли не!А вие където казвате , че не искате да играете в Европа не го разбирам!Поне за мене там гледаме нещо, събираме се доста хора по стадионите интересно е , атомосфер ее?Кога става тука в България?Едни мижави 10 хилияди на ЦСКа - Левски!

И на мен ми е странно защо наши фенове не искат да играем в Европа.На мен тези мачове са ми най-голямата емоция и ако и тях ги няма не ми се мисли...
Последна промяна от niki87 на 15 мар 2010 23:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 мар 2010 23:54

delqnski47 написа:Футбола е за забавление!Футбола е любов,а не омраза!И тъй като футбола ни е СЛАБ и ние самите го превръщаме в омраза!
Ето и едно послание за всички ''мразители'':
''Твърде силната омраза ни поставя по-долу от тези,които мразим''
Ларошфуко

Просто не трябва да се мразим!Не е нужно да се ОБИЧАМЕ естествено с левскарите,но понякога наистина се прекалява с омразата!И като попадна на едни други спортни форуми и там е ужас!Добре че тук поне е е що годе добре...

[offtopic]Браво за това мнение![/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 15 мар 2010 23:55

Popcorn е прав! Важен е нашия отбор, Левски са ни вечен враг и победата над тях е най-сладката, но като ги мразим не сме повече цесекари! Имам много приятели и роднини левскари, те имат право на избор и е въпрос на цивилизованост да се съобразя с него, и да не заяждам на тази основа дори и да ми се иска! Можем да бъдем солидарни с тях, все пак това е само спорт, а ние сме просто хора...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2010 23:55

Обичам Батков написа:И защо да не е друг отбор в Европа, ако играе добър футбол?

Така е!В момента за мен Локото са в по-добра форма от Левски и заслужават да играят в ЕКТ.

Върни се в “Архив”