Обичам Батков написа:Трябва малко интелигентност за да разбереш защо ми е такъв аватара, но....! Икак разбрахте ,че мразя собствения си отбор, за първото съм съгласен.
еми сори не сме интелегентни тука във форума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Обичам Батков написа:Трябва малко интелигентност за да разбереш защо ми е такъв аватара, но....! Икак разбрахте ,че мразя собствения си отбор, за първото съм съгласен.
POPCORN написа:еми незнам какво мислите вие.Ама няма по хубаво от това да видиш отбора си да играе в Европа като се има предвит какво ни е първенстото.Не стига, че гледаме никакъв футбол , ами ако не трявба да гледам моя отбор през лятото е на какво да се радвам.Само аз си знам какво ми е било като Лупи ни разката играта и не играхме цяло лято.И гледах другите отбори как играят.Няма какво да си кривим душата.По-добре Левски в Европа отколкото Черноморец и кой ли не!А вие където казвате , че не искате да играете в Европа не го разбирам!Поне за мене там гледаме нещо, събираме се доста хора по стадионите интересно е , атомосфер ее?Кога става тука в България?Едни мижави 10 хилияди на ЦСКа - Левски!
delqnski47 написа:Футбола е за забавление!Футбола е любов,а не омраза!И тъй като футбола ни е СЛАБ и ние самите го превръщаме в омраза!
Ето и едно послание за всички ''мразители'':
''Твърде силната омраза ни поставя по-долу от тези,които мразим''
Ларошфуко
Просто не трябва да се мразим!Не е нужно да се ОБИЧАМЕ естествено с левскарите,но понякога наистина се прекалява с омразата!И като попадна на едни други спортни форуми и там е ужас!Добре че тук поне е е що годе добре...
Обичам Батков написа:И защо да не е друг отбор в Европа, ако играе добър футбол?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта