За или против "преброяването" на телевизия РИНГ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: За или против "преброяването" на телевизия РИНГ
ама вие сте много ограничени типове бе.ама всичките до един.сам оговорите за преборяването та пребораояването.защо не пуснете смс заради Дюша на двата отбора.какво знчени има кой е първи?Нито някога ще се докаже дали левскарите са повече нито дали цскарите са повече.Аз го пуснах с Цел да помогна.Те го правят така да има някаква закачка и да интересно.Защото много хора ще пратят така смс отколкото като им кажеш прати смс за Дюш!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
а най ме кефи как всички рзбирате кой на колко има да дава и къде ще отидат парите.вече се чудя с толкова финансити как България е една от най-бедната страна в Европа!Много смешни изказвани.Сори съфорумци ама си е така!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- fabregas_949
- Контакти:
POPCORN написа:а най ме кефи как всички рзбирате кой на колко има да дава и къде ще отидат парите.вече се чудя с толкова финансити как България е една от най-бедната страна в Европа!Много смешни изказвани.Сори съфорумци ама си е така!
"Добре, че си ти да ни отвориш очите..."
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- the_red_devil
- Контакти:
Ring ми падна много в очите! Чест и почитания за Борис Касабов,но годините му минаха и сега непрекъснато прави всевъможни гафове,но той е най-малкия проблем - другите не му е темата да ги коментирам! първо от няколко дни на сам дъвкат едно и също нещо за реформи и какво ли не! ама не спират се едно и също! Това с гласуването за феновете е последната дупка на кавала!Очаквах много повече от тях,но уви ... Още чакам Томата Русев да направи една свястна спортна телевизия в България!
- POPCORN
- Контакти:
fabregas_949 написа:POPCORN написа:а най ме кефи как всички рзбирате кой на колко има да дава и къде ще отидат парите.вече се чудя с толкова финансити как България е една от най-бедната страна в Европа!Много смешни изказвани.Сори съфорумци ама си е така!
въобще не искам да ви отварям нищо.правите каквот знаете.българина разбира от всичко, кой каквъ задължения има къде отиват и какво и не.тука половината не сте прочели правилата пък философсвате.живи здрави.живем в свободна страна.но не да ми викате тия където са решили да пратят да помогнат да ми викате , че сме комплексари!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Твърдо против,супер простащина...И после що имало лоши отношения между софийските и останалите отбори,еми то така се поражда омразата 
-
THE G.A.M.E
POPCORN написа:ама вие сте много ограничени типове бе.ама всичките до един.сам оговорите за преборяването та пребораояването.защо не пуснете смс заради Дюша на двата отбора.какво знчени има кой е първи?Нито някога ще се докаже дали левскарите са повече нито дали цскарите са повече.Аз го пуснах с Цел да помогна.Те го правят така да има някаква закачка и да интересно.Защото много хора ще пратят така смс отколкото като им кажеш прати смс за Дюш!
Колега, виж сега.......повечето тук, сме против начина на това преброяване !
Нека да има преброяване.....но ако е само, примерно да се разбере на кой отбор феновете са най активни.....нека да не е финансово обвързано.
А те правят преброяване с SMS, за ЦСКА И Левски ? ! ?
И парите от тия sms, щели да отидат в школите......в кои школи ?
Можеха да я направят по мащабна инициативата.....и други школи имат нужда !
Но сега, поставена по този начин.....тази инициатива, е странна !
И ето.....не се възмущават 1, 2, 3.....или 5 !
Щом на толкова много хора не ни харесва.....значи има нещо нередно !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
- fabregas_949
- Контакти:
POPCORN написа:fabregas_949 написа:POPCORN написа:а най ме кефи как всички рзбирате кой на колко има да дава и къде ще отидат парите.вече се чудя с толкова финансити как България е една от най-бедната страна в Европа!Много смешни изказвани.Сори съфорумци ама си е така!
въобще не искам да ви отварям нищо.правите каквот знаете.българина разбира от всичко, кой каквъ задължения има къде отиват и какво и не.тука половината не сте прочели правилата пък философсвате.живи здрави.живем в свободна страна.но не да ми викате тия където са решили да пратят да помогнат да ми викате , че сме комплексари!
Всеки има правото да избира какво да прави. Аз лично не се интересувам от тези неща. Решил си да пратиш СМС, хубаво. Няма да съм този, който ще ти държи сметка. Направил си каквото смяташ за редно. Не разбирам, защо трябва да се стига до всичките тези разправии, около едно (за мен) глупаво гласуване и да се държи "остър тон" от теб и още няколко човека...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- POPCORN
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:POPCORN написа:ама вие сте много ограничени типове бе.ама всичките до един.сам оговорите за преборяването та пребораояването.защо не пуснете смс заради Дюша на двата отбора.какво знчени има кой е първи?Нито някога ще се докаже дали левскарите са повече нито дали цскарите са повече.Аз го пуснах с Цел да помогна.Те го правят така да има някаква закачка и да интересно.Защото много хора ще пратят така смс отколкото като им кажеш прати смс за Дюш!
Колега, виж сега.......повечето тук, сме против начина на това преброяване !
Нека да има преброяване.....но ако е само, примерно да се разбере на кой отбор феновете са най активни.....нека да не е финансово обвързано.
А те правят преброяване с SMS, за ЦСКА И Левски ? ! ?
И парите от тия sms, щели да отидат в школите......в кои школи ?
Можеха да я направят по мащабна инициативата.....и други школи имат нужда !
Но сега, поставена по този начин.....тази инициатива, е странна !
И ето.....не се възмущават 1, 2, 3.....или 5 !
Щом на толкова много хора не ни харесва.....значи има нещо нередно !
човек колко пъти да кажа че те няма да вземат пари.мислиш ли че са закъсали за нашите миризливи 20 бона?те дадоха 52 милиона з аскапаното бф първенсто!не сте прави!поне аз така мисля!не им харесва, заради преброяването.и всеки вика другия е комплексиран а не се замисли че той е такъв.ако не беше въобще нямаше да говори за преборояването а за Дюш!
Последна промяна от POPCORN на 01 мар 2010 23:16, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Всеки има правото да избира какво да прави. Аз лично не се интересувам от тези неща. Решил си да пратиш СМС, хубаво. Няма да съм този, който ще ти държи сметка. Направил си каквото смяташ за редно. Не разбирам, защо трябва да се стига до всичките тези разправии, около едно (за мен) глупаво гласуване и да се държи "остър тон" от теб и още няколко човека...
ми още няколко човека понагоре говорят как тия където са пратили смс са супер прости и тъпи и комплексирани.аз кво да седя и да им се радвам.и другото което ме дразни тука никой не е прочел правилата на играта, обаче всеки коментира!и веднаг хули телевизията, ама като ви предават мачовете, що не ги хулите?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !