[13.11.09г.] България - Шахтьор Донецк
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [13.11.09г.] България - Шахтьор Донецк
голям бой ще ядем ....
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- dreben23
- Контакти:
Хора, не мислите ли, че трябва да благодарим на Боби за добрата контрола, която е уредил за толкова кратко време! Заслужава си такъв мач! Между другото и ние ще сме с резервите, така че ще е интересен двубой. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- SportistSVG
- Контакти:
От тази контрола трябва да сме доволни,все пак това е Шахтьор Донецк (носител на Купата на УЕФА през миналия сезон) ! Но от контролата с Малта не виждам какво печелим ? Ще победиме един от най-слабите национални тимове в света и ще се радваме после 2 месеца,а всъщност нищо не сме постигнали... Божинов беше прав,като каза,че няма смисъл да идва за Малта,по-добре да остане в клубния му отбор,там поне има какво да покаже ...
http://sportist-svoge.net
SportistSVG написа:От тази контрола трябва да сме доволни,все пак това е Шахтьор Донецк (носител на Купата на УЕФА през миналия сезон) ! Но от контролата с Малта не виждам какво печелим ? Ще победиме един от най-слабите национални тимове в света и ще се радваме после 2 месеца,а всъщност нищо не сме постигнали... Божинов беше прав,като каза,че няма смисъл да идва за Малта,по-добре да остане в клубния му отбор,там поне има какво да покаже ...
Ти откъде си сигурен,че ще бием?

Само Черно море.
Това българите сме страшни. След като се разбра, че няма да има мач, се пуснаха не знам колко теми, да се плюе. Сега ще има мач и пак се плюе. Не мога да разбера какво искате. Вместо да се радваме, че Боби Михайлов за първи път от както е начело на БФС направи нещо добро, ние давай да плюем, че е по лесно. Друг е въпросът защо се стигна до тук и дали не трябва да се търси някаква финансова компенсация от Боливия.
Колкото до самия мач, Шахтьор дори и с резервите да играят пак ще е по-добре от колкото полупрофесионалистите от Малта. Като цяло мисля, че ще е доста полезна проверка.
Колкото до самия мач, Шахтьор дори и с резервите да играят пак ще е по-добре от колкото полупрофесионалистите от Малта. Като цяло мисля, че ще е доста полезна проверка.
- Ticha
- Контакти:
Ами то си е за резил да играеш срещу клубен отбор в официална дата на ФИФА. Ако беше по друго време, ще го разбера, ама аз не се сещам поне за друг такъв случай. Дано поне Шахтьор да не играят с титулярите, че както ние ще сме без Мартин и Стилян Петрови, не ми се мисли...
По-добре с Шахтьор от колкото с никой.А и те са сериозен отбор,без значение с титуляри ли играят или с резерви,в големите отбори няма такава разлика както при нас първи и втори отбор.Интересно ми е обаче как някои си представят и мислят,че ще бием Шахтьор
Петровите няма да играят със сигурност,а и с тях пак ще е същата работа 

Положителното за мен в тази контрола е,че за първи път в моя съзнателен живот с националната фланелка ще играе футболист на Берое
Убеден съм,че Иво Иванов ще играе по-добре от Иванчо Иванов и Пламенчо Николов 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- fabregas_949
- Контакти:
Ticha написа:Ами то си е за резил да играеш срещу клубен отбор в официална дата на ФИФА. Ако беше по друго време, ще го разбера, ама аз не се сещам поне за друг такъв случай. Дано поне Шахтьор да не играят с титулярите, че както ние ще сме без Мартин и Стилян Петрови, не ми се мисли...
И без Барби и Божинов (евентуално)

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Аз съм доволен! Шактор не са никак слаб отбор.
YA GUNNERS YA