Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
IVAN.CIPRUS написа:Моето уважение към “СПОРТИСТ„СВОГЕ но мисля че точно на тях им се падна лошата “чест“.“ЛЕВСКИ“ ще спечели с резултат 5/6 гола.Защото е краино време да започнем да излизаме от дупката в която паднахме.За сажаление се падна точно от
бора на “СПОРТИСТ“ но какво да се прави .Казвам за сажаление ,защото отбора от гр.СВОГЕ е новак във :А:ГРУПА и един добър отбор.
love_hurts написа:IVAN.CIPRUS написа:Моето уважение към “СПОРТИСТ„СВОГЕ но мисля че точно на тях им се падна лошата “чест“.“ЛЕВСКИ“ ще спечели с резултат 5/6 гола.Защото е краино време да започнем да излизаме от дупката в която паднахме.За сажаление се падна точно от
бора на “СПОРТИСТ“ но какво да се прави .Казвам за сажаление ,защото отбора от гр.СВОГЕ е новак във :А:ГРУПА и един добър отбор.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти на 12 ли си ама честно. Ти разправяше, че ще биете и Берое с 6:1, ама само за 1 гол позна
![]()
![]()
Аз за съжаление не съм съгласен с тебе. Както казах всичко зависи от четвъртак паднете ли с много няма да биете шоколадите !
gorg написа:
Ако той според теб е на 12, ти на колко си...!!! А за четвъртАк не се притеснявай, и да паднем и да бием все ще сме от ЛЕВСКИ и може да попием!
Сините "лъвове" от "Левски" паднаха само с 0:1 от "Ред Бул" (Залцбург) в Австрия. Голът падна в продължението на първото полувреме. Българите играха много добре, но това не е достатъчно. Нужно е и да вкараш. Загубата бе 7-ма от 8 мача. Следва гостуване на Своге, където
атмосферата в сравнение със Залцбург ще е съмсем различна.
Смачканите фенове на "Левски" ще скочат след този мач, ще надигнат глава, но не бързайте, защото "Спортист" (Своге) може да не е "Ред Бул", но може да бие с 2:0.
soccer написа:Спортист Своге са доволни, че Ред Бул си поиграха като котка с мишка за 1:0 без да се напрягат, измориха Левски и Своге се надява на лесна победа и задължителни 3 точки, които ще изстрелят спортистите по-напред в класиранетоСините "лъвове" от "Левски" паднаха само с 0:1 от "Ред Бул" (Залцбург) в Австрия. Голът падна в продължението на първото полувреме. Българите играха много добре, но това не е достатъчно. Нужно е и да вкараш. Загубата бе 7-ма от 8 мача. Следва гостуване на Своге, където
атмосферата в сравнение със Залцбург ще е съмсем различна.
Смачканите фенове на "Левски" ще скочат след този мач, ще надигнат глава, но не бързайте, защото "Спортист" (Своге) може да не е "Ред Бул", но може да бие с 2:0.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта