slavia_forever написа:Много са изтърпели, многоооооооооооо, много, много, много. Не са като обикновените отбори, като Спортист, Берое, Сливен, Черноморец, с "ЕЖЕГОДНИ" купи, титли и успехи.
Е ставаше въпрос за този сезон де иначе и ти си прав

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slavia_forever написа:Много са изтърпели, многоооооооооооо, много, много, много. Не са като обикновените отбори, като Спортист, Берое, Сливен, Черноморец, с "ЕЖЕГОДНИ" купи, титли и успехи.
mavi написа:buffon написа:На пук на всяка логика и на всички аз очаквам чудо или по скоро се надявам на такова.Моля те Господе помогни на Левски избави ни от мъките дай малко живец на тези люде.
buffon написа:На пук на всяка логика и на всички аз очаквам чудо или по скоро се надявам на такова.Моля те Господе помогни на Левски избави ни от мъките дай малко живец на тези люде.
vacheron написа:zaleza1 написа:Момчета не се заблуждавайте това е възможно най-гадния съперник за Левски аз съм Армеец,но желая другия ни гранд да излезе от кризата,защото това което се случва с Левски не е нормално.Сега ше ви кажа защо според мен това е най-гадния тим.Ред Бул са типа отбор като Олимпик Лион когато излязат срещу силен противник играят много добре и само липса на късмет не им достига за да победят(изключвам 2та им мача до сега в ЛЕ),но когато се изправят срещу по непретенциозен тим просто го смачкват.Те ще търсят обедителна победа за да са сигурни в продължаването си напред.Левски могат да измъкнат нещо само ако играят така както играх с Вилерял,защитат не трябва да допуска такива грешки като тази вчера с Берое иначе ще стане както казва Славия Форевър.
Левскар съм,но те подкрепям напълно,това са фактите
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
niki87 написа:Дупе да ни е яко
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта