Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009
При Кокала Жоазиньо играеше много силно. За съжаление при Мъри не се бе аклиматизирал към отбора и страната и не можа да се наложи. Ратко просто не знае какво да прави с Жо, Зе и Тасевски. Поставянето на Бардон в дефанса няма да го коментирам. Дарко неведнъж заявява, че най-му е добре в атака от втора позиция. Там беше и при Велев при Ратко е крило или нещо подобно. Играта на Жо е такава, че ако не го ритнеш не можеш да му вземеш топката. Велев не го е ритал. Абе никой ли не се сеща, че вина може да има и лекарския екип. Защо ходиха в Барселона да се лекуват. Наистина беше тъпо да се пускат Жо и Гонзо с неотшумели контузии, но Гонзо (поне така твърди той), че влизането му в игра е било по негова инициатива. В много отбори се правят такива грешки. Едуардо от Арсенал беше подобен случай. Фиго в последните му дни в Реал също.
metodito, като цяло спортната медицина в БГ куца много. Ама Много!
Спомням си при пробива ни в Европа в УЕФА по времето на Мъри в един мач от първенството, Томашич нещо го ритнаха, играехме мисля с Локо Пд и веднага лекарска помощ, ала бала... и той се изправи на крака, обаче видимо не можеше да стъпва спокойно на крака си. Лекарския екип обаче прецени, че може да играе и го пуснаха. Доигра мача накуцвайки и след това в следвтвие от задълбочаване на травмата пропусна 1 или 2 от мачовете ни за УЕФА, за съжаление не си спомням точно срещу кой... И такива примери много. Сега с Жо е подобен случая. Контузи се момчето пролетта и от тогава не е същия... сега не изкара нормална подготовка и не е във форма. Дано понавлезе за мачовете в групата. Иначе зимата се надявам да е здрав и за пролетта да е отново във форма след добра подготовка.
И като още един пример да споделя със себе си какво стана... Преди месец ми направиха артроскопия на коляното тука в България в един и същи ден с либерото на националния по волейбол Теди Салпаров. Само, че него в Щутгарт а мен в София
(операциите ни бяха еднакви - изваждане на фрагмент от ставната капсула). И разликата... той вече се готви за първия мач на европейското в Истанбул а аз още даже не съм започнал да тичам в следствие на леко усложнение от операцията...
Спомням си при пробива ни в Европа в УЕФА по времето на Мъри в един мач от първенството, Томашич нещо го ритнаха, играехме мисля с Локо Пд и веднага лекарска помощ, ала бала... и той се изправи на крака, обаче видимо не можеше да стъпва спокойно на крака си. Лекарския екип обаче прецени, че може да играе и го пуснаха. Доигра мача накуцвайки и след това в следвтвие от задълбочаване на травмата пропусна 1 или 2 от мачовете ни за УЕФА, за съжаление не си спомням точно срещу кой... И такива примери много. Сега с Жо е подобен случая. Контузи се момчето пролетта и от тогава не е същия... сега не изкара нормална подготовка и не е във форма. Дано понавлезе за мачовете в групата. Иначе зимата се надявам да е здрав и за пролетта да е отново във форма след добра подготовка.
И като още един пример да споделя със себе си какво стана... Преди месец ми направиха артроскопия на коляното тука в България в един и същи ден с либерото на националния по волейбол Теди Салпаров. Само, че него в Щутгарт а мен в София

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- Бижутера
- Контакти:
metodito написа:Първо, ако не отговаряте на червените въшки, няма да ни лазят. Второ, най-слабото звено в момента на "сините" е РаТко Д.
Все треньора ви е виновен

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- messi7
- Контакти:
delpi написа:metodito, като цяло спортната медицина в БГ куца много. Ама Много!
И като още един пример да споделя със себе си какво стана... Преди месец ми направиха артроскопия на коляното тука в България в един и същи ден с либерото на националния по волейбол Теди Салпаров. Само, че него в Щутгарт а мен в София(операциите ни бяха еднакви - изваждане на фрагмент от ставната капсула). И разликата... той вече се готви за първия мач на европейското в Истанбул а аз още даже не съм започнал да тичам в следствие на леко усложнение от операцията...
Тренираш ли?

Иначе си прав, че е много зле здравната система въбоще в България. Ама то всичко ни е под всякаква критика, какво повече... Само дано по-бързо се оправи Гаджев, че многооо ни липсва.

Аз си мисля, че с Виляреал ще врътнем едно 0:1.. Не съм с вашите "сини очила" - така ми се виждат нещата. Всички в Испания, казват, че ние и Ред Бул сме аутсайдери и по тая причина все си мисля, че ще вземат да ни подценят. Ние ще им вкараме гол към края на 1вото полувреме. Второто не се затваряме, а продължаваме да атакуваме и тия съвсем се отчайват. Винаги, когато считаш някой за атусайдер - те бие, та да ти дойде акъла в главата, че никой отбор не трябва да се подценява.

DukeUnv написа:Аз си мисля, че с Виляреал ще врътнем едно 0:1.. Не съм с вашите "сини очила" - така ми се виждат нещата. Всички в Испания, казват, че ние и Ред Бул сме аутсайдери и по тая причина все си мисля, че ще вземат да ни подценят. Ние ще им вкараме гол към края на 1вото полувреме. Второто не се затваряме, а продължаваме да атакуваме и тия съвсем се отчайват. Винаги, когато считаш някой за атусайдер - те бие, та да ти дойде акъла в главата, че никой отбор не трябва да се подценява.
левски да бие испански отбор като гост ?!

три несъответствия в едно изречение

gacobacov написа:левски да бие испански отбор като гост ?!![]()
три несъответствия в едно изречение
Ти от къде знаеш какво ще стане? Във всеки един мач може да се случи нещо неочаквано..

- Blue_World_Order
- Контакти:
Re: Виляреал - Левски
vasilev2 написа::arrow: Сините имат спешна нужда от възмездие или по-точно от голяма скорошна победа в Европа, която да възвърне надеждата, оптимизма и да повдигне духа на публиката. Все пак, блясъкът в играта се завърна, остава да дойдат и успехите на терена. В Будапеща всички играчи се раздадоха максимално и дадоха всичко от себе си. Остава да го направят и срещу Виляреал
а,тва ми хареса

време е в тия групи отново слънцето да изгрее на нашата улица,както стана и през 2005-та!
СИН ТЕРОР!
0:1 и подводницата потъва.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- gacobacov2
- Контакти:
rsk написа:0:1 и подводницата потъва.
Абе тия са много силни ама дано
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009