Лига Европа (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа (сезон 2024/2025)
Атлетико са отбор от ШЛ,не е лесен за отстраняване,всичко може да се срине за 10 м
Бодо Глим като хванат отбор от Балканския полуостров и го правят мармалад.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Бодо Глим като хванат отбор от Балканския полуостров и го правят мармалад.
Поне за гръцките това издание са много лесни.
yulkata написа:Май Фенербахче имат проблем със "гайдите",изморени ли са или толкова си могат,обаче ми изглеждат неспособни да обърнат мача.
Фенербахче имат един друг, португалски проблем. Бубка, как се справи Моу вчера? Гуардиолите пасти да ядат пред сетубалския мастърклас.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Аякс са гола вода, просто нивото на другите нидерландски отбори е потресаващо.
- Udoji90
- Контакти:
VAR-аджиите на Юнайтед - Сосиедад и те пълни олигофрени. Елустондо стои на място, Доргу се блъска в него и дузпа. Без коментар...
Чета, че и тази за Сосиедад е била подобна. Ще намеря повторения, но ако е вярно, тези идиоти прецакват един от най-интересните мачове. Не е сериозно да се свири по такъв начин в двубой между такива сериозни отбори.
Чета, че и тази за Сосиедад е била подобна. Ще намеря повторения, но ако е вярно, тези идиоти прецакват един от най-интересните мачове. Не е сериозно да се свири по такъв начин в двубой между такива сериозни отбори.
Последна промяна от Udoji90 на 13 мар 2025 23:48, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Скандална втора дузпа за Юнайтед! Зверско съдийско подпиране! Най-жалката дузпа в историята! Срам и позор! Сосиедад да излизат от терена!
VAR e някаква пълна измишльотина! Какво гледат? Това е пълна подигравка!!!!! Поне да го нямаше, тогава съдииските грешки биха били приемливи. По очевидна грешка от тази нямаше на къде, а ония педали си чешат мъдете.
VAR не само че не работи, но и пречи. Как да не напишеш сега, че има директива Юнайтед да се класира??
VAR не само че не работи, но и пречи. Как да не напишеш сега, че има директива Юнайтед да се класира??
Последна промяна от an4o_321 на 13 мар 2025 23:22, променено общо 1 път.
Аз като цяло съм изненадан, че Сосиедад изобщо допуснаха да се стигне дотук. Очаквах изразителна победа за тях още в първия мач, но и те бАш сега са в лоша форма.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Аз като цяло съм изненадан, че Сосиедад изобщо допуснаха да се стигне дотук. Очаквах изразителна победа за тях още в първия мач, но и те бАш сега са в лоша форма.
Човек може да очаква много неща, но очакванията са едно, a черното тото друго :D