Италианската Серия А (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия А (сезон 2022/2023)
Рома има не лош отбор, за това като цяло опоскано откъм класа първенство.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Рома има не лош отбор, за това като цяло опоскано откъм класа първенство.
Още не съм гледал Милан, това обеснява добрият им старт!
miro_rz написа:rhaegar написа:Рома има не лош отбор, за това като цяло опоскано откъм класа първенство.
Още не съм гледал Милан, това обеснява добрият им старт!
Хич не си и прави труда, предварително благодаря.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

miro_rz написа:Рома с голяма катастрофа, тука ще си го изкарат!
Брутална, бих казал!

rhaegar написа:Рома има не лош отбор, за това като цяло опоскано откъм класа първенство.
Матич, Смолинг, Михтарян и отпред Тами. Това дори в Италия може да не им стигне за четворката
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:rhaegar написа:Рома има не лош отбор, за това като цяло опоскано откъм класа първенство.
Матич, Смолинг, Михтарян и отпред Тами. Това дори в Италия може да не им стигне за четворката
Мхитарян отиде в Интер това лято. Добавянето на Пауло Дибала, Джини Вайналдум (макар и тежко контузен) и Андрея Белоти вдига класата на Рома над обичайната за тях, която е 5-6 място.. Вторите сезони на Моуриньо обикновено са му добри - дори с онзи състав на Юнайтед завърши втори.. Отделно нивото на конкуренцията в момента не е на особена висота, така че съвсем е нормално да се очаква, че този път Рома ще се намеси по-сериозно в битката за челото.Не и с представяния като снощното обаче...

CSKA69 написа:locke написа:rhaegar написа:Рома има не лош отбор, за това като цяло опоскано откъм класа първенство.
Мхитарян отиде в Интер това лято. Добавянето на Пауло Дибала, Джини Вайналдум (макар и тежко контузен) и Андрея Белоти вдига класата на Рома над обичайната за тях, която е 5-6 място.. Вторите сезони на Моуриньо обикновено са му добри - дори с онзи състав на Юнайтед завърши втори.. Отделно нивото на конкуренцията в момента не е на особена висота, така че съвсем е нормално да се очаква, че този път Рома ще се намеси по-сериозно в битката за челото.Не и с представяния като снощното обаче...
За 20 години имат 11 класирания в тройката, Вярно е че след 2017 дръпнаха доста ръчната но 2013-2017 бяха 3 пъти от 4 възможни вицешампиони а 2005-2010 4 от 5 първенства пак вицета.
Рома просто се пазеха за Лудогорец. :D
Старши треньорът на Болоня Синиша Михайлович бе уволнен, съобщиха от клуба. "Червено-сините" имат едва три точки от пет кръга в Серия А и са един от шестте отбора в калчото без победа през новия сезон.