Шампионска лига (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Шампионска лига (2019-20)

Мнениеот kingofpop » 17 юни 2019 13:18

Real написа:
kingofpop написа:
Real написа:
kingofpop написа:
кой набор си :?

интересно ми е виждал ли си отбора си шампион някога или си прокълнат на безтитлие до живот :mrgreen: :mrgreen:

Ми... аз съм виждал Пуул шампион, поне пет пъти. Видях и 4 от 6-те европейски титли. И?
Много по-важно за мен, като фен, беше, че видях мачовете в Истанбул и това 4:0 на Анфийлд. Няма титла, ваза или статистика, която може донесе такава емоция. Прокълнати? Пич... дори и да не видя друга титла докато съм жив - Пуул пак ще ми е дал повече, отколкото Меси на вас. ;)

ти може да си ги виждал шампион, ама я виж примерно 90 % от феновете във форума ви.

Именно. И пак имаме фенове по цял свят. Пак ми кажи: вазите ли са важни или Емоцията?
Всъщност, за вас не съм сигурен, Барса ако имаше 30 години без титла, дали биха останали фенове? :mrgreen:

Еми и двете са важни. Странно как говориш така сякаш емоцията е само при Ливърпул. Ние също сме правили обрати като тези с Милан и ПСЖ при които имаше не по-малко емоция. Двата финала с Юнайтед....а за безкрайните унижения над Реал да не говорим :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 17 юни 2019 13:32

[quote="SilentKiller"]Една титла нищо не оправя, важна е тенденцията.

Първата година на Клоп, финал в ЛЕ, втората квота за ШЛ, третата финал в ШЛ и трето място у дома.
Четвъртата, второ място у дома и титла във витрината! Най престижната!

Нещо да кажеш за "тенденцията" ?
Изображение

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 17 юни 2019 19:26

Може да погледнем нещата и от друга гледна точка:
Първи сезон 2015/2016 - 0 трофеи, 2 калъфки (Купа на Лигата и Лига Европа)
Втори сезон 2016/2017 - 0 трофеи, 0 калъфки, едвам докоповане до зона ШЛ
Трети сезон 2017/2018 - 0 трофеи, 1 калъфка, пак докопване до зона ШЛ, но с едно място по-надолу в класирането и по-малко точки.
2018/2019 - 1 трофей (най-после), 1 калъфка - засега най-добрия сезон под негово ръководство.
И тук може да бъде похвалено ръководството на клуба за търпението, което проявява към Клопо. Във всеки друг топ клуб щеше да бъде наритан по задника още след втория сезон и да се чуди в кой отбор ще го вземат, че да експериментира своя гегенпресен. :lol: :mrgreen:

Тенденцията може да бъде завършена и призната, само ако сезон 2019/2020 спечели ВЛ и ШЛ. ;)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 юни 2019 19:51

kingofpop написа:
plmar написа:
kingofpop написа:
slash1912 написа:
SilentKiller написа:Тая чуплива печка Дембеле е пълна шушумига ! То и да беше станало 5-0 и да се бяхме класирали на финала, там сигурно пак щеше да осере някое 200% положение за гол и да паднем от абсолютните лузъри от Тотнъм. Хубаво че не се стигна до такъв сценарий... :roll:

Щяхме да ви бием 6:0 и пак нямаше да сте на финал :lol:

е да не литнете в облаците сега...нали знаеш, че скоро пак няма да ви върже така :? вие си печелите по една купа на десетилетие, няма кво да се лъжем...нека си го кажем както е :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти мишленце малко, ква ли песен ще запееш само, след по- малко от година!

кой набор си :?

интересно ми е виждал ли си отбора си шампион някога или си прокълнат на безтитлие до живот :mrgreen: :mrgreen:

Tемата е за ШЛ,не знам как точно се преплетоха нещата с първенството.Та там нещата не са чак толкова тежки,колкото изглеждат на пръв поглед.Няма два държавни отбора,бутани по всякакви начини и обиращи тв правата.Всеки се бори както може за място под слънцето,колелото се върти и така.Ето ти една таблица с "безтитлието" на някои от силните на деня:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 юни 2019 20:54

Явно на некои барселонци още им държи влага това 4-0 на „Анфийлд“ :lol: :lol: :lol: :lol:

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 17 юни 2019 20:58

Поне до смъртта на Франко 1975г. е имало един държавен отбор, така че недей да дрънкаш глупости, щото и в тая област си тотална невежа. Толерирани бяха столичните "най-чистите испанци" Реал и донякъде Атлетико, но най-вече Реал. На каталунски, баски и други отбори им се пречеше по всякакъв възможен начин и въпреки това те се бореха срещу дискриминацията. В края на 70те беше променена конституцията на Испания и тогава нещата се "поолабиха" както се казва след което веднага последваха по две титли за Реал Сосиедад 1981 и 1982, две титли за Атлетик Билбао 1983 и 1984 и Барселона през 1985. Реал от началото на 50те до тогава не бяха виждали такава суша без титла на Испания 5 поредни сезона.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 17 юни 2019 21:26

Ъхъ, този Франциско е бил много лош чичко.
А аз съм виждал в музея на подтиснатите Copa de Su Excelencia El Generalísimo;
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 17 юни 2019 21:59

SilentKiller написа:Може да погледнем нещата и от друга гледна точка:
Първи сезон 2015/2016 - 0 трофеи, 2 калъфки (Купа на Лигата и Лига Европа)
Втори сезон 2016/2017 - 0 трофеи, 0 калъфки, едвам докоповане до зона ШЛ
Трети сезон 2017/2018 - 0 трофеи, 1 калъфка, пак докопване до зона ШЛ, но с едно място по-надолу в класирането и по-малко точки.
2018/2019 - 1 трофей (най-после), 1 калъфка - засега най-добрия сезон под негово ръководство.
И тук може да бъде похвалено ръководството на клуба за търпението, което проявява към Клопо. Във всеки друг топ клуб щеше да бъде наритан по задника още след втория сезон и да се чуди в кой отбор ще го вземат, че да експериментира своя гегенпресен. :lol: :mrgreen:

Тенденцията може да бъде завършена и призната, само ако сезон 2019/2020 спечели ВЛ и ШЛ. ;)

Жалък си! Типичния средностатистически българин, за който чашата е винаги наполовина празна!

Викаш да похвалим ръководството? Съгласен, ама за какво.....ми затова че за без пари си намери златна кокошка. Кой ще махне успешен мениджър който си самофинансира напредъка! Напрегни са, ако можеш, от едната страна 2× 100млн. от ШЛ+ 200млн. от Юда, Сако и Бентеке, от другата страна Върдж/75/, Алисон/62/, Наби/52/, Фаб/45/, Мо/около40/ и Мане/35/! КОЙ?

А да видя случайно, че за премии след шеста никой никъде дума не обелва! Само е така, за адет, се написа за увеличение на заплатата на Клоп от 10 на 14! А защо ли, явно послание към вас, Юве и Байерн! Оттече се пазаруването от Анфийлд! Мандалото хлопна!
Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 17 юни 2019 22:27

SilentKiller написа:Поне до смъртта на Франко 1975г. е имало един държавен отбор...

Не думай! :lol:
Ако не греша, Барса има 7-8 титли по каудильово време. И... една преди него. Бахти репресора е бил дон ти Франсиско...

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 17 юни 2019 22:35

SilentKiller написа:

Ми похваляваме го ръководството. Каталунското - също! Не само проявяват търпение към Валверде, ми и спонсорират Клопо. 150 милиона за резерва... Благородно! Мило! Безценно!!!
А за експериментите с гегенпресена - чудене няма. Те ти я Барса, пускай дивоците и вайналдумите и експериментирай на воля. Пък в по-сериозните мачове - ще го отработят и титулярите. :mrgreen:

Върни се в “Архив”