Чемпиъншип сезон 2018-2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Чемпиъншип сезон 2018-2019
И кои са тези няколко отбора които уж имали много по-добри играчи от Норич? Две огромни серии през сезона направиха Норич каквито нито един друг отбор не направи а почнаха слабо сезона. Примерно Тим Крул си е вратар на прилично ниво, не се сещам друг отбор да има по-добър вратар от холандеца, а немците на Фарке си свършиха прилично работата. Интересно ми е да разбера кой спец си слушал дето е изпъкнал. Бюджет имали, кои това? УБА, Вила и Стоук ли? Да имат щото не могат да се отърват от големите договори на бездарни играчи с които изпаднаха тип Боян!
Браво на Норич, признавам че в началото на сезона не бях оптимист още повече след продажбата на играчи, Дж. Медисън примерно но немеца си свърши страхотно работата.
Да не е бил Боби Борисов тоя дето си го слушал?

Браво на Норич, признавам че в началото на сезона не бях оптимист още повече след продажбата на играчи, Дж. Медисън примерно но немеца си свърши страхотно работата.
Да не е бил Боби Борисов тоя дето си го слушал?

-
На линия
Малък реванш за култовото изпадане преди повече от 10 години, когато Уест Хям победиха "изненадващо" на Олд Трафорд с гол на Тевес и изпревариха моите хора.miro_rz написа:THE G.A.M.E написа:Тия Норич немат спирка, баси.![]()
Моите хора и Лийдс ше решават 2-рата прИмоция.
Честито завръщане , хубаво е да има отбор от Шефилд при големите !
Пък то после се оказа, че Тевес въобще не е трябвало да бъде в У.Х. ама минало заминало.

Най-интересното е, че повече от половината момчета от настоящият тим са били в отбора и в Лига 1.

Up the Blades!
THE G.A.M.E написа:Малък реванш за култовото изпадане преди повече от 10 години, когато Уест Хям победиха "изненадващо" на Олд Трафорд с гол на Тевес и изпревариха моите хора.miro_rz написа:THE G.A.M.E написа:Тия Норич немат спирка, баси.![]()
Моите хора и Лийдс ше решават 2-рата прИмоция.
Честито завръщане , хубаво е да има отбор от Шефилд при големите !
Пък то после се оказа, че Тевес въобще не е трябвало да бъде в У.Х. ама минало заминало.
Потулиха тогава гафа уж принципните ингилизи.
miro_rz написа:Ще падне борба УБА , Вила и Лийдс имат равни шансове !
Не отписвай Дарби или Боро.
NOMER14 написа:miro_rz написа:Ще падне борба УБА , Вила и Лийдс имат равни шансове !
Не отписвай Дарби или Боро.
Аз ще съм за УБА винаги са ми били симпатитчни , пък и Вила да са ще имам възможността да им гледам техни мачове !
Няма как да отпишем Боро или Дарби , както да завъртим мачовете са 50/50 !
Не ми харесва много положението. Дано Боро влезе, но ще е трудно. Имам чувството обаче, че и 3 те отбора ще влязат и излязат още същия сезон.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Thsmith написа:Не ми харесва много положението. Дано Боро влезе, но ще е трудно. Имам чувството обаче, че и 3 те отбора ще влязат и излязат още същия сезон.
3-те Бъта - Бърнли, Борнемут и Брайтън доста се задържаха.
-
На линия
Голямо мазало станало на Лийдс - Вила.
Вече официално ( и на теория ) "Остриетата" са в Елита.

Вече официално ( и на теория ) "Остриетата" са в Елита.