НБА 2015-16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НБА 2015-16
Те и Бостън преди няколко години се говореше, че ще бият 72-10, бяха стигнали нещо от рода на 36-3, или нещо от тоя род. Но през втората част на сезона окапаха. Там е истинският тест, ще ги видим и Голдън Стейт.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Аз не ги сравнявам, най- малкото не съм гледал онзи отбор на Булс, за да мога да ги съпоставям. Просто казвам, че рекордът им (най- вероятно) ще падне. Уориърс играят с изключителна лекота, дори и да не им върви играта, за 3-4 минути могат да отворят 15-на точки разлика и да откажат който и да е отбор. Дали ще издържат- ще видим. За момента играят без Харисън Барнс, който беше в страхотна форма, треньорът Стив Кър също още не се е завърнал. Като най- сериозна заплаха за тях в плейофите виждам Спърс, евентуално и Кливланд.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Стив Кър се говори че ще се завърне чак около плейофите но пътува с отбора за мача с Далас.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
- Drunken_Master
- Контакти:
Булс (17-12) тая година не ми харесват изобщо.Хойбърг с тия постоянни ротации се опитва уж да ги запазва,ама...
Роуз е направо бегло подобие на себе си,през последните 2 години и ако не е Гасол и Бътлър са загинали...
Иначе през сезона много силно впечатление ми прави Брадата...!
Роуз е направо бегло подобие на себе си,през последните 2 години и ако не е Гасол и Бътлър са загинали...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Булс (17-12) тая година не ми харесват изобщо.Хойбърг с тия постоянни ротации се опитва уж да ги запазва,ама...
Коя Брада? Само не ми казвай Миротич. Относно Роуз точно след онзи пламенен разговор между Пакс и играчите преди Коледа натисна поръждясалите колена и вдигна успеваемостта си в атака, прави по 20 точки на мач през последните 5-6 дни. Проблемите при Булс са, че пейката не им работи винаги, а за Хойбърг тя е мн. важна с тези ротации. Точно на тях се надява за пазене на сили за втората половина от сезона и по-малко контузии. На крилото им трябва играч, сега мъчат там да играе Миротич, защото Снел и Макдърмът играят от дъжд на вятър добре. Вярно вдигат с него борбите като има трима високи играчи, но им липсва острота в нападение.
- Drunken_Master
- Контакти:
riddler написа:Drunken_Master написа:Булс (17-12) тая година не ми харесват изобщо.Хойбърг с тия постоянни ротации се опитва уж да ги запазва,ама...
Коя Брада? Само не ми казвай Миротич. Относно Роуз точно след онзи пламенен разговор между Пакс и играчите преди Коледа натисна поръждясалите колена и вдигна успеваемостта си в атака, прави по 20 точки на мач през последните 5-6 дни. Проблемите при Булс са, че пейката не им работи винаги, а за Хойбърг тя е мн. важна с тези ротации. Точно на тях се надява за пазене на сили за втората половина от сезона и по-малко контузии. На крилото им трябва играч, сега мъчат там да играе Миротич, защото Снел и Макдърмът играят от дъжд на вятър добре. Вярно вдигат с него борбите като има трима високи играчи, но им липсва острота в нападение.
Говоря за Хардън...не за Миротич.Последните два сезона определено е на ниво МВП ! И го заслужава...
А най-развил се играч БЕЗ СЪМНЕНИЕ е някой измежду Бътлър и Уестбрук !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Тази сутрин гледах Булс - Раптърс.Мача се завъртя яко,а след като сцепиха устната на Бътлър,той взе,че се разигра и му влизаше всичко.Двамата с Биг Пау буквално носят сами на ръце Чикаго тази година.Тия дни чета,че Дерик Роуз пак имал болки.Истината е,че никога повече няма да видим старият Роуз от времето,когато беше МВП.Гледам му статистиката и се оказва,че прави средно по 4 търноувъра,а стрелбата му от 3-ката е 17% !
Лошо е най-много за Биковете,защото на тях им липсва човек на гардовата линия.Общо-взето им липсват 1-ца и 3-ка.До този момент (поне според мен) те не могат да бъдат някакъв претендент за титлата.Атаката им в момента е абсолютна трагедия,като липсва идея.Общо взето се дава на тройката на Джими или я дават на Гасол да си развява коня под коша (и го прави).

Лошо е най-много за Биковете,защото на тях им липсва човек на гардовата линия.Общо-взето им липсват 1-ца и 3-ка.До този момент (поне според мен) те не могат да бъдат някакъв претендент за титлата.Атаката им в момента е абсолютна трагедия,като липсва идея.Общо взето се дава на тройката на Джими или я дават на Гасол да си развява коня под коша (и го прави).

3, повтарям-3, потретвам-3 поредни победи.
Коби да си тръгне с победа в последния си мач в Бостън-безценно.
Коби да си тръгне с победа в последния си мач в Бостън-безценно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Drunken_Master написа:Тази сутрин гледах Булс - Раптърс.Мача се завъртя яко,а след като сцепиха устната на Бътлър,той взе,че се разигра и му влизаше всичко.Двамата с Биг Пау буквално носят сами на ръце Чикаго тази година.Тия дни чета,че Дерик Роуз пак имал болки.Истината е,че никога повече няма да видим старият Роуз от времето,когато беше МВП.Гледам му статистиката и се оказва,че прави средно по 4 търноувъра,а стрелбата му от 3-ката е 17% !
Нищо му няма на Роуз, днес мина ЯМР и няма някакви усложнения. Просто часове преди мача в Торонто се е престарал в тренировката, а не това, което са му казали да прави. Day to day му е статуса, има големи шансове да играе във вторник вечер, ако ли не в следващия мач ще е стартър. Между другото Роуз заигра около Коледа, последните му три мача беше с 20+ точки средно на мач.
Дреймънд Грийн с 3 поредни
трипъл-дабъла.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага