ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 21:33

шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но...... :cry:
Успех Ви желая!

Не одобрявам решението ти Шивач! :idea:
Вярвам, че ще го промениш! :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2015 21:34

GA_ veliki написа:Модераторе, след като онази тема изтече в канала искам да попитам:
За тази тема не е ли малко рано? :lol:

Не е, ей го - вече минава 21:30... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 20 юни 2015 21:34

Прав ви път на всички предатели, страхливци и на хора, които са фенове само на думи...

Ще станете ли пак от ЦСКА когато се върнем в А група? Не ми отговаряйте, отговора е ясен!

Жалкари, като ония!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2015 21:35

Кашчей написа:Възраждане?!?

Почнах да пиша за застрояването в Борисовата в другата тема за Управлението,но колегата я заключи.Беше почнал някъв разговор там,та реших да се включа.Затова си поствам коментара тук:
Относно застрояването в Борисовата в София има 3 вида хора:
- Цесекарите(тоест тези,които ще подкрепят застрояването)
- Непукистите(те нищо няма да направят)
- Останалите,които са обратното на първите.
Мнозинството ще спечели.Според мене ще са първите,пък макар и да се окажат по малко като брой - просто те ще са най-активни.Съмнява ме че някой ще се наеме да прави контра на тази дейност - може да се построи нещо,което ще се ползва не само от ЦСКА,но и от други клубове,чиито стадион няма лиценз за Европа,а имат мачове там.Примерно.
Аз съм за да се строи нещо в Борисовата,стига да е в рамките на разумното.От една страна не трябва да си разрушаваме градината,но от друга страна за кво ни е да имаме само няква гора,дето да няма къде да седнеш да пиеш едно кафе или бира.Примерно.Или какво му е лошото да се построи нещо такова,което ще е развитие на българския спорт като цяло.Ще могат да се направят и нови игрища,където да цъкат децата.Все ще е от полза и ще е нещо много красиво.Което логически ни навежда на мисълта,че ''непукистите'' ще се прехвърлят на тези от първото тире.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 юни 2015 21:35

Колкото и да се подигравам на моите аверчета, които са фенове на ЦСКА, все пак няма как да не ви пожелая успех. Определено ще е доста по-скучно този сезон, защото всеки знае каква е тръпката преди дербито и каква преди мач с... Марек примерно. Вярвам, че Божков ще стабилизира клуба. Дай Боже и Левски да се отърве от Батков и вечното дерби да върне малко поизгубения си през последните години блясък.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 20 юни 2015 21:35

GA_ veliki написа:Модераторе, след като онази тема изтече в канала искам да попитам:
За тази тема не е ли малко рано? :lol:

И аз това се чудя?!
Като цяло е мътна и кървава и не искам да съм никога на мястото на феновете на ЦСКА :( .
Васил Божков е казал нещо, но трябва да се изчака и това какво мисли Манджуков(дали са доста пари и не вярвам туко така да кажат "майната им")....
ЦСКА не е умрял и незнам защо, дори някои от феновете му, вече го опяват?!?!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 21:35

Като цъфнат едни милиони към Бай Ганьо(цифрата към този момент е умопомрачителна) след време и те ще правят рестарта... само времето ще покаже, че съм бил прав! :)
@ Но важното е, че пак ще са ВТОРИ и в това начинание! :lol:
Последна промяна от Teo на 20 юни 2015 21:36, променено общо 1 път.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 20 юни 2015 21:36

И кво стана с тези дето припознаха ЦСКА23 като своя отбор?Комунистите измислиха нов термин във футбола -"припознаване на отбор".Ало феновете на Рейнджърс големи сте балъци.....

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 20 юни 2015 21:36

Teo написа:
damyanov1963 написа:
ceBep написа:Заебете ги сините глупаци те едно не разбраха през тези години, че двата отбора сме като скачени съдове и същата тази мъка последните незнам вече колко години ги очаква тях. В най лошия случай се появява някой везалов или бакари и нещата от многото говорене си идват по местата. Не се занимавайте да отговаряте на тези безмислици, а бъдете верни защото ще е трудно всичките тези години и ние ще бъдем тези, заради които този отбор ще се държи жив докато се лута по села и паланки.

Споко, ние сме с вас! Ще ви подкрепяме безрезервно да се лутате по села и паланки :lol:

:lol: :lol:

Със сигурност А окръжна(София-град) ще предизвика повече интерес от А група!
В това съм сигурен! :lol:

@ Колко пъти да го повтарям? Без ЦСКА София футбол в България не може да има! :idea:

Да бе, дори слънцето няма да може да изгрее ако го няма ЦСКА :)
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2015 21:36

А къде е боабаб?

Върни се в “Архив”