Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Мнениеот drvasko98 » 15 май 2015 10:26

Формър голкипърите на Реал явно са някакви разузнавачи

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 15 май 2015 10:32

shotgun blues написа:El Chiringuito | Perez confirmed last night that he will buy Pogba this summer.
According to former Real Madrid goalkeeper Paco Buyo,Paul Pogba has accepted a move to Real Madrid,

Soymadridista | Kondogbia is a possibility of coming to RM.

Francois Gallardo : "Gareth Bale would like to leave Real Madrid."

Бабени деветини за Погба. ;) До като не го видя с бялата фланелка да позира не вярвам.Това лято ще е доста горещо при нас. :) Тоя Кондогбия пак къде го броят за Реал Мадрид ?!?! Бейл да събира багажа и да си тръгва ако наистина е изявил желание да си ходи.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 май 2015 11:48

Все повече се засилват спекулациите за Погбица, а ако решим да го вземаме няма какво да ни спре. Първо е французин, а при нас има още двама такива, които още повече играят титуляри. Отделно Зидан ще бутне едно рамо, а Перез с парите си го знаем. Дано не ни струва повече от 60-70 милиона, че е смешно вече. То в днешно време и Стърлинг сигурно ще е 50 милиона. :mrgreen: Оттук следва въпросът, къде ще играе? Иско е ясно, че е резерва, но и така да е, някой измежду Модрич,Кроос и Хамес също ще трябва да почива. Другият вариант е да заиграем със схема 4-4-2 с Хамес, Модрич, Погба и Кроос, а Иско да дебне на пейката както винаги.. Определено ни очаква интересно лято.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gMxPphrgeu8[/youtube]
Умее да отваря пространства, притежава добър удар от далечна дистанция, а физиката му е перфектна.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 май 2015 12:01

Ако Погба бъде привлечен,то 1 звезда трябва да напусне за да се финансира трансфера.Вече бяха дадени 30 милиона за Данило,ще трябват пари за резервен нападател,вратар,така че един от Иско/Бейл си тръгва.Логичното е това да е Бейл,за него ще се вземат доста повече пари,той е черната овца в отбора,него феновете не го искат и той не се вписва в стила и културата на Испания.Бъде ли продаден Иско,това ще е престъпление.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 15 май 2015 12:35

За мен Иско е по-класен играч от Погба. Тъпо ще е да бъде закопаван за пореден път,заради поредната скъпа нова покупка. По-добре да се вземе чист нападател.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 15 май 2015 13:02

Погба доста го надуха медиите, не е чак толкова добър, колкото го изкарват. Отстъпва на няколко играча на неговата позиция.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 май 2015 13:34

.................................................Де Хея/Навас
......Карвахал/Данило............Варан/Пепе............Рамос/Диего Йоренте.........Марсело/резервен ляв бек
......................................Модрич/Верати.........Кроос/Касемиро
..........Хамес/Ройс/Асенсио.............................................................Иско/Ройс/Асенсио
.........................................Бензема/Вието.......Роналдо/Ройс

Нови-Данило,Де Хея,Асенсио,Ройс,Вието,Верати,Касемиро,Диего Йоренте(промотиран от Кастиля),резервен ляв бек.-9 нови......3 вече са привлечени/Йоренте си е в отбора .

Напуснали-Касияс(време е ),Арбелоа,Коентрао,Кедира,Ияраменди,Чичарито,Лукас Силва (под наем),Хесе(под наем),Бейл,Денис Черишев,Начо(ако иска да изиграе и 2 пълни мача в кариерата си ще напусне) 11 напуснали

Ей това е моя отбор за следващият сезон.Де Хея започна нова ера на вратата на Реал Мадрид.Данило,Йоренте и новият ляв бек вкарват живец в защита.Верати е РЕАЛНА конкуренция на Модрич и Кроос,а Касемиро внася физика в халфовата линия, когато е нужда.Ройс ще е новото крило,но ще трябва да си спечели титулярното място в битка с Хамес/Иско,той може да играе и като втори нападател.Марко Асенсио пък лека по лека ще се интегрира в отбора по подобие на Рафаел Варан.
В атака Вието ще донесе скорост и техника и РЕАЛНА конкуренция на Бензема.С такъв състав Анчелоти/нов треньор нямат право да не ротират отбора.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 15 май 2015 13:46

Niksh0 написа:За мен Иско е по-класен играч от Погба. Тъпо ще е да бъде закопаван за пореден път,заради поредната скъпа нова покупка. По-добре да се вземе чист нападател.

Съгласен съм.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 15 май 2015 16:22

Гледам всички сте зпочнали да менажирате отбора за другата година, та искам и аз да предложа мнение и обосновка:
1. Изчезващи: Анчелоти (благодарско за десетата, "благодарим" и за тактиката с постоянни центрирания, която всички вече дълбоко намразихме, и на която той няма резервен вариант! :mrgreen: Стига му толкова!) Единствения успешен италиански треньор на Реал си беше и остава Дон Фабио Капело. Болна тема си остава треньорството в Реал Мадрид. Всъщност проблемите в Реал, Перес ги започна с освобождаването на Дел Боске през 2002, и оттогава това си е редовната драма . . .
Касияс (още миналата година трябваше, ама . . . пуста легенда - не стана и вижте сега), С. Рамос (не забравяте, че той все още отказва да поднови с Реал. Това може и да е предпоставка, че е готов да напусне), Арбелоа (нямам думи просто!!!!), Йараменди (Какво беше това? Поредна генерална грешка на Перес, и много бих искал да разбера кой "капацитет" го подскокороса, че Иараменди може да замести Чаби Алонсо), Кедира (без коментар), Роналдо (започва да се изчерпва за Реал, а и тридесеттака си казва думата. Отдавна играта му не е голяма тайна за защитниците в Примера. Даде каквото можа и трябва да сме му благодарни. Сега е момента още да му се вземат повече пари), Бензема (мързелив, нерешителен, без самочувствие. Бледа сянка на себе си от времето в Лион, въпреки, че получи всичкото време и търпение, за да разкрие потенциала, който притежава. Много бързо се изчерпа), Бейл (аз лично бих го извадил от състава още сега, преди края на сезона!! Какво друго бих могъл да добавя). Чичарито - благодарим му, но - не! Не става за класата на Реал!
2. Под наем: Черишев (да си продължи във Виляреал, ако му харесва), Л.Силва (Още една от идиотиите на Перес. Защо трябваше да се дава Касемиро под наем, та после под тревога да се търси през зимата друг халф със сродни характеристики?), Начо (за да може да играе все пак някъде. Иначе е жалко за него).
Предвид нарастващите слухове, че Реал (и Атлетико) ще бъдат наказани за 2 трансферни периода, Перес да отваря кесията и да не се скъпи за нови играчи:
3. Идващи: освен Данило и Асенсио, още Де Хеа (също така ми се искаше Облак, но няма как да стане, а и не знам дали и Нойер ще се навие също), един централен защитник още (бих предпочел да е от школата, но нямам още идея) Да се пробва още веднъж с Касемиро (в Порто показа, че има потенциал) Верати, Погба (аз бих предпочел и двамата за конкуренция на Модрич и Кроос. Погба направо може да играе и като скрит нападател), Азар (Моуриньо ще изреве на умряло, но можем да му предложим Рамос като част от сделката - Моу си го харесва и може да кандиса), Кун Агуеро (преди не ми допадаше много, но в Сити заигра на ниво и то за доста сезони, така че - става. Техничен е, умее да се пласира в наказателното и има точен удар), Марко Ройс (има въображение, техника и поглед върху играта. Може да даде и точния пас, а на всичкото отгоре е и голаджия). Последните трима са и хора, които не се боят да влизат в единоборства - 1:1 (нещо, което ми се губи сега).
И накрая - да се работи търпеливо и постоянно с школата! В първия тим от време на време да се вземат (не само за тренировки) Йодегаард (има бъдеще в него), да се работи още с Дани Суарес, Йоренте и Медран. И - HALA MADRID!!! :) Тези от наастоящите играчи на Реал, които бе съм споменал, разбира се остават!!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 15 май 2015 16:53

Stones.66 написа:Гледам всички сте зпочнали да менажирате отбора за другата година, та искам и аз да предложа мнение и обосновка:
1. Изчезващи: Анчелоти (благодарско за десетата, "благодарим" и за тактиката с постоянни центрирания, която всички вече дълбоко намразихме, и на която той няма резервен вариант! :mrgreen: Стига му толкова!) Единствения успешен италиански треньор на Реал си беше и остава Дон Фабио Капело. Болна тема си остава треньорството в Реал Мадрид. Всъщност проблемите в Реал, Перес ги започна с освобождаването на Дел Боске през 2002, и оттогава това си е редовната драма . . .
Касияс (още миналата година трябваше, ама . . . пуста легенда - не стана и вижте сега), С. Рамос (не забравяте, че той все още отказва да поднови с Реал. Това може и да е предпоставка, че е готов да напусне), Арбелоа (нямам думи просто!!!!), Йараменди (Какво беше това? Поредна генерална грешка на Перес, и много бих искал да разбера кой "капацитет" го подскокороса, че Иараменди може да замести Чаби Алонсо), Кедира (без коментар), Роналдо (започва да се изчерпва за Реал, а и тридесеттака си казва думата. Отдавна играта му не е голяма тайна за защитниците в Примера. Даде каквото можа и трябва да сме му благодарни. Сега е момента още да му се вземат повече пари), Бензема (мързелив, нерешителен, без самочувствие. Бледа сянка на себе си от времето в Лион, въпреки, че получи всичкото време и търпение, за да разкрие потенциала, който притежава. Много бързо се изчерпа), Бейл (аз лично бих го извадил от състава още сега, преди края на сезона!! Какво друго бих могъл да добавя). Чичарито - благодарим му, но - не! Не става за класата на Реал!
2. Под наем: Черишев (да си продължи във Виляреал, ако му харесва), Л.Силва (Още една от идиотиите на Перес. Защо трябваше да се дава Касемиро под наем, та после под тревога да се търси през зимата друг халф със сродни характеристики?), Начо (за да може да играе все пак някъде. Иначе е жалко за него).
Предвид нарастващите слухове, че Реал (и Атлетико) ще бъдат наказани за 2 трансферни периода, Перес да отваря кесията и да не се скъпи за нови играчи:
3. Идващи: освен Данило и Асенсио, още Де Хеа (също така ми се искаше Облак, но няма как да стане, а и не знам дали и Нойер ще се навие също), един централен защитник още (бих предпочел да е от школата, но нямам още идея) Да се пробва още веднъж с Касемиро (в Порто показа, че има потенциал) Верати, Погба (аз бих предпочел и двамата за конкуренция на Модрич и Кроос. Погба направо може да играе и като скрит нападател), Азар (Моуриньо ще изреве на умряло, но можем да му предложим Рамос като част от сделката - Моу си го харесва и може да кандиса), Кун Агуеро (преди не ми допадаше много, но в Сити заигра на ниво и то за доста сезони, така че - става. Техничен е, умее да се пласира в наказателното и има точен удар), Марко Ройс (има въображение, техника и поглед върху играта. Може да даде и точния пас, а на всичкото отгоре е и голаджия). Последните трима са и хора, които не се боят да влизат в единоборства - 1:1 (нещо, което ми се губи сега).
И накрая - да се работи търпеливо и постоянно с школата! В първия тим от време на време да се вземат (не само за тренировки) Йодегаард (има бъдеще в него), да се работи още с Дани Суарес, Йоренте и Медран. И - HALA MADRID!!! :) Тези от наастоящите играчи на Реал, които бе съм споменал, разбира се остават!!

Няма смисъл от чак такива генерални промени,просто ни трябват още 3-ма,4-ма че стартовата 11-торка да има някаква конкуренция която да е добра.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”