Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
124

Re: Селекция няма да има-това е отборът!

Мнениеот 124 » 10 юни 2009 00:07

Лошото е само корупцията в школата и това,че махнаха холандеца,който дълго време бачкаше там.

Тоя холандец знаеш ли защо го махнаха?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

БАТ ГОЙКО
Контакти:

Мнениеот БАТ ГОЙКО » 10 юни 2009 00:08

със супер трансфера да коща ще има шампионска лига , пък ако вземете и машадо ще играете и на финал :)

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 10 юни 2009 00:25

БАТ ГОЙКО написа:със супер трансфера да коща ще има шампионска лига , пък ако вземете и машадо ще играете и на финал :)

Абе гледайте вие къде ще играете,щото ви се размина на магия няколко пъти,да няма после"мяуууууу"

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 10 юни 2009 00:30

Поздрав за всички,които ненавиждат Левски!
http://smouch.net/lol/
Изображение Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 10 юни 2009 00:32

smash_the_reds написа:Поздрав за всички,които ненавиждат Левски!

Абе да те еба и тебе къв си подъл... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 10 юни 2009 00:33

sedem_!_dva написа:

То не беше за теб :lol: :lol: :lol:
Изображение Изображение

БАТ ГОЙКО
Контакти:

Мнениеот БАТ ГОЙКО » 10 юни 2009 00:49

smash_the_reds написа:
sedem_!_dva написа:

То не беше за теб :lol: :lol: :lol:

нали сте ми още малки и глупави :lol:

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 10 юни 2009 01:55

Да кажа нещо и аз...не съм голям специалист, обаче сърцето ми е синьо до гроб!!! Искам да попитам относно необходимостта от селекция:
Абе, пичове, БАТЕ всичките бяха гладни белоруси и въпреки това влезнаха в ШЛ!
Що да не успеем и с този отбор??? Все пак не забравяйте, че от отстраняването на тези гладни белоруси ни разделиха само две невкарани дузпи! Адски лош късмет!!!
И още нещо: помните ли колко бяхме скептични към същия отбор, който после боготворихме, преди да бият Удинезе????

Защо сега да не стане пак същото???

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 юни 2009 02:29

vesodoc написа:Да кажа нещо и аз...не съм голям специалист, обаче сърцето ми е синьо до гроб!!! Искам да попитам относно необходимостта от селекция:
Абе, пичове, БАТЕ всичките бяха гладни белоруси и въпреки това влезнаха в ШЛ!
Що да не успеем и с този отбор??? Все пак не забравяйте, че от отстраняването на тези гладни белоруси ни разделиха само две невкарани дузпи! Адски лош късмет!!!
И още нещо: помните ли колко бяхме скептични към същия отбор, който после боготворихме, преди да бият Удинезе????

Защо сега да не стане пак същото???
Птичето на щастието каца само веднъж на рамото :) Няма какво да се заблуждаваме с ШЛ-ако влезем ще е изключителен късмет,мисля че в близките 4-5 години едва ли ще стане.Това ми заприличва малко като нац.отбор-един успех преди вече 15 години и все си мислим че сме футболна сила и си чакаме,чакаме.....алоооо,събудете се и гледайте малко по-реално :) Виж какъв футбол играем все едно сме се върнали с машина на времето преди 20 години,ние все още нямаме модерен стадион,юношите ни са пълна трагедия-то кой ли не ги хвана ,той не ги би-Таджикистан,Узбекистан.......За кви селекции говорим,какви чужденци ще привличаме?? Ей там да си играят бълг.отборчета в Лига Европа и като се научат как работят на Запад-може да стане нещо.Аз лично съм песимист

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 10 юни 2009 07:20

124 написа:
Веднага ти казвам по-слаб отбор-тоя,дето падна в Беверен!За малодушието-абсолютна глупост!За спец по финанси никой не е казвал че е,но дори да ходиш по магазините,ще ти направят впечатление някои неща...Ако можеш да финансираш Левски-заповядай,ако ще правиш тъпи изказвания-вече ги направи...

Щом казваш...Само ще допълня, че черни каси и мафиотски структури нямам намерение да финансирам- ти щом имаш желание- заповядай.
Би ли пояснил кое от моето предно изказване е глупост? Хубаво- купи се нов автобус , построи се общежитие и се пооправи малко инфраструктурата около стадиона. Какво стана обаче с добрите юноши на клуба- къде са? Някои от тях ги открадна Литекс за без пари, други просто бяха натирени, а за отношението накрая към Домо и Копи, а последния сезон и към Хичо- просто без коментар.
Каза, че най- слабия Левски бил този срещу Беверен, кратка справка на него състав

ЛЕВСКИ - Беверен 1:1

Голмайстори: 62' 21.Димитър Телкийски, 64' 20. Муса Санохо

ЛЕВСКИ: 27.Димитър Иванков, 3.Живко Миланов, 6.Ричард Еромоигбе, 7.Даниел Боримиров, 15.Саша Симонович (54' 10.Тодор Колев), 19.Георги Чиликов (77' 77.Любомир Любенов), 20.Станислав Ангелов, 21.Димитър Телкийски, 22.Илиян Стоянов, 28.Емил Ангелов (84' 8.Станислав Генчев), 11.Елин Топузаков
Резерви: 88.Николай Михайлов, 5.Георги Марков, 8.Станислав Генчев, 10.Тодор Колев, 14.Николай Петров, 24.Николай Димитров, 77.Любомир Любенов

... и този играл срещу Бате мисля, че показва кой говори глупости:

1. Петков 3. Миланов 5. Рабех 23. Бистрон 25. Вагнер 18. М. Иванов 9. Г. Иванов (к) 6. Тиберканин 24. Н. Димитров 27. Кръстовчев 11. Христов

Обичам Левски, но това не означава, че трябва да надена сините очилца и с овча радост да приемам всяко нещо ставащо в отбора. В една нормална държава, в един нормален клуб, всеки един треньор, ако изпита такава неприязън от страна на публиката- би си взел шапката и би си тръгнал веднага. Да ти напомням ли що глупости се изприказваха и от Батков и от Гошо Марков, особено след невероятно слабия мач с Черно Море?
Някой по- горе каза, че били направени и добри трансфери, кои са те в последните 2- 3 години, че ми е любопитно? Киш, Бистрон, Тиберканин, Жоро Христов, Кръстовчев и останалите с изключение на Жо по никакъв начин не могат да се сравняват със старите играчи на техните постове. Факт е, че Левски няма стил и облик, факт е, че няма и треньор.
Толкова неистински мачове, колкото изиграха тази година сините, аз досега не бях виждал.
Факт е, че отбора в този си вид няма дори минимални шансове за влизане в нито един от двата европейски турнира, кой каквото ще да ми приказва.

Върни се в “Архив”