Мнениеот angelofdeath » 14 ное 2013 13:05
Турнирен мач, който едва ли ще прилича на този за първенството! Не знам, какво се случи с ЦСКА, но от победата ни с 3:0 срещу Левски отбора загуби играта си. От тогава не играем добре и загубихме точки срещу слаби съперници. За мача с Лудогорец дори не ми се говори! Биха ни, като момченца, почти на ходом! Сега да видим, как ще се справят Стойчо-младши и Илиян Василев? БФС ни нанесе удар с това наказание на треньорите точно за най-важните мачове. Просто трябваше да си сдържат нервите, като знаят, какви двубои ни чакат.Стойчо е темпераментен, но поне Нанков трябваше да помисли за последствията! Да, порязяха ни във Варна, мача беше опропастен, но сега за битката с Левски играчите ще трябва да докажат, че са професионалисти и могат да се справят и без наставник на пейката. Вальо, Тошко и Бадема са играли стотици напечени мачове и аз вярвам, че ще успеят да победят в събота. Хубаво е, че има и реванш, от който ще зависи повече, защото едва някой от отборите ще вземе сериозна преднина. Хич няма да е лошо ЦСКА да победи отново, без значение, с колко гола. Купата е турнира, който можем да вземем, но само ако бием Левски. Една такава победа ще вдигне самочувствието и тонуса на играчите, както и нашата вяра, че нещата ще се оправят!Дано дойдат и повече хора на стадиона, без значение подаръците и томболите. Който обича ЦСКА ще е на трибуните, въпреки слабата игра, лошото време и съдийските тесли. Точно в такъв момент проличава, кой какъв е - истински фен или просто турист!