КБ ЦСКА - Левски 16.11.2013г. 15:15ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ ЦСКА - Левски 16.11.2013г. 15:15ч.
Споко, сега Тодор ще излезе и ще каже с колко ще ни биете и колко премия ще даде, така ще съм спокоен за развитието на утешния мач, тъй като няма да го гледам 

Леевски, оле

boabbb написа:Споко, сега Тодор ще излезе и ще каже с колко ще ни биете и колко премия ще даде, така ще съм спокоен за развитието на утешния мач, тъй като няма да го гледам
Напиши го в още 10 теми, може и да се случи

- makedonski
- Контакти:
Ето ви едно съвсем просто доказателство, че БСП са безскрупулни изроди. Насрочиха протест в ден и място, където ще се проведе вечното дерби между Левски и ЦСКА. Както знаете, феновете ненавиждат комунисти. Лидерите на БСП са готови да подложат малоумния си електорат на терор и да се изкарат жертви. Естествено червените водачи няма да пострадат, но глупавите им привърженици със сигурност. Оставка!
boabbb написа:Споко, сега Тодор ще излезе и ще каже с колко ще ни биете и колко премия ще даде, така ще съм спокоен за развитието на утешния мач, тъй като няма да го гледам
Ква премия бе брат,той едва сглоби за заплатка...

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:boabbb написа:Споко, сега Тодор ще излезе и ще каже с колко ще ни биете и колко премия ще даде, така ще съм спокоен за развитието на утешния мач, тъй като няма да го гледам
Ква премия бе брат,той едва сглоби за заплатка...,ти за премии говориш
Ей Богу, човека има пари, бе. Знаеш ли колко мускала розово масло е продал

Леевски, оле

-
- Контакти:
Грозен мач и вероятно равен резултат. И двата отбора не играят нищо и едва ли точно утре единия ще блесне. Според мен всичко ще се решава на реванша, а тогава времето ще е гадно, терена замръзнал, а хората по-трибуните малко. Дано футбола да има късмет и снегът да ни пожали, въпреки месеца-декември. В момента времето е поносимо, утре ще е без промяна и се надявам на по-сериозна посещаемост. Ако дойдат фенове, колкото на мача за първенството ще е добре! Все пак моята пробноза е равен мач, с много нерви и битка по-терена. 0:0 или 1:1 няма да ме изненада изобщо, победа с гол разлика също е вероятна.
Моля се уникалното треньорско трио да не пусне Пл. Илиев титуляр.
Последна промяна от Eminem на 15 ное 2013 14:23, променено общо 1 път.
Eminem написа:Моля се уникално треньорско трио да не пусне Пл. Илиев титуляр.
Нали ще гонят Блажевич. Пацо ще си е пак титуляр

MuFc1878 написа:Eminem написа:Моля се уникално треньорско трио да не пусне Пл. Илиев титуляр.
Ако тази новина е вярна. Но като знаем какви тъпанари са от ръководството и колко добри са ни треньорите, е вярна. Затова нямам големи надежди да остане резерва.
Илиев все повече започва да ме дразни. Напълно си заслужаваше червен картон в последния мач, мисля че беше.
Eminem написа:MuFc1878 написа:Eminem написа:Моля се уникално треньорско трио да не пусне Пл. Илиев титуляр.
Ако тази новина е вярна. Но като знаем какви тъпанари са от ръководството и колко добри са ни треньорите, е вярна. Затова нямам големи надежди да остане резерва.
Илиев все повече започва да ме дразни. Напълно си заслужаваше червен картон в последния мач, мисля че беше.
Ще валят центрирания и удари отдалече

Леевски, оле