XV кръг: ЦСКА - Берое 1:0 /31 Октомври 2013, 18:00/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: XV кръг: ЦСКА - Берое /31 Октомври 2013, 18:00/

Мнениеот BEROE_StZ » 31 окт 2013 20:06

Кой свири за Берое ?
Просто сте свикнали да свирят за вас. Колко картона ви спести? На Апата, за апострофиране на съдийски решения. Жалко ви е отборчето с тия брадви (В.Василев, Менди, Апата). Добутахте мача, а ние нищо не играхме. С пешеходен футбол не става. И коментаторчетата чорбари отвсякъде....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 31 окт 2013 20:13

Съдията вдигна много картони, мача си беше битка. Берое е грамотен отбор и няма да е незаслужено да е в горната седмица
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 окт 2013 20:16

Това е футбола на Берое, здраво в единоборствата, затворени в защита напред каквото стане -> този мач нищо не стана.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 окт 2013 20:23

Грозен мач, но важни три точки. Не мисля, че малко положения създадохме, колкото и нищо да не играхме. Освен гола имаше още 2 положения на Марсиньо, както и положението-близнак на гола с удар на Чочев право в Караджов.
По принцип рядко бием лесно Берое, но пък почти винаги ги бием на Армията. За мен най-лошото е контузията на Милисавлевич. Двамата с Гъргоров са ни най-добрите футболисти пред защитата и просто ще ни е адски трудно без него. Не спираха да пресират до последно беройци, добре си подават и действат на скорост. Знам, че може Косоко и Марто да го сменят, но според мен са доста далече от неговата форма.
Дано контузията не е страшна и да пропусне най-много гостуването във Варна.
Пак ще повторя, адски важно е да се преборим за победата над Черно море. Няма да е никак лесно, защото там нямаме гол не знам вече колко мача подред, но пък е крайно време тази серия да приключи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 окт 2013 20:30

BEROE_StZ написа:Кой свири за Берое ?
Просто сте свикнали да свирят за вас. Колко картона ви спести? На Апата, за апострофиране на съдийски решения. Жалко ви е отборчето с тия брадви (В.Василев, Менди, Апата). Добутахте мача, а ние нищо не играхме. С пешеходен футбол не става. И коментаторчетата чорбари отвсякъде....

Май си гледал мача и си забравил да си сложиш очилата . Тоя мач трябваше да го завършите с 9 човека . През първото полувреме свиркаджията ви спести кристален червен картон за нарушението срещу Чочев , а положението с Милисавлевич е без коментар !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 31 окт 2013 20:39

Old_death написа:
BEROE_StZ написа:Кой свири за Берое ?

Май си гледал мача и си забравил да си сложиш очилата . Тоя мач трябваше да го завършите с 9 човека . През първото полувреме свиркаджията ви спести кристален червен картон за нарушението срещу Чочев , а положението с Милисавлевич е без коментар !

Погледни и в другата посока. Не желаеш ти а и всички в червено. Кой апострофираше всяко решение ма съдията?
Веско Пенев не е грубиян и не го е направил умишлено. Ни е играхме слабо-подчертавам слабо, а вие се изненадахте, че не ви се получи играта и търсите причината някъде другаде.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 окт 2013 20:41

mistreated написа:Грозен мач, но важни три точки. Не мисля, че малко положения създадохме, колкото и нищо да не играхме. Освен гола имаше още 2 положения на Марсиньо, както и положението-близнак на гола с удар на Чочев право в Караджов.
По принцип рядко бием лесно Берое, но пък почти винаги ги бием на Армията. За мен най-лошото е контузията на Милисавлевич. Двамата с Гъргоров са ни най-добрите футболисти пред защитата и просто ще ни е адски трудно без него. Не спираха да пресират до последно беройци, добре си подават и действат на скорост. Знам, че може Косоко и Марто да го сменят, но според мен са доста далече от неговата форма.

Хубав анализ, такъв мач няма как да е зрелищен. Берое са домакински тим, нямат нагласата навън да играят читаво. Битка, ритници, няколко удара глава в глава за висока топка( тва ми направи впечатление-по принцип са рядкост). Малко положения. Реален резултат. Но не разбирам тези реакции на всяко съдийско отсъждане. ЦСКА има проблем ссъс създаването на положения( когато насреща не е Левски, който сам си ги създава).
[offtopic]В тоз ред на мисли, днес Сухия успя да обезвреди Локо Пд благодарение на мача им с вас. Правилен прочит на това дерби, идеята с ромба определено подейства. Даже и Мюлдер изведохме сам срещу вратаря. Изненадващ за мен резултат, но реален с оглед показаното на терена[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 окт 2013 20:43

Teo написа:Труден мач.. 1:0

Не знам тоя който контузи Милето, дано пукне селяндура мръсен!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 окт 2013 20:46

sin4ec написа: [offtopic]В тоз ред на мисли, днес Сухия успя да обезвреди Локо Пд благодарение на мача им с вас. Правилен прочит на това дерби, идеята с ромба определено подейства. Даже и Мюлдер изведохме сам срещу вратаря. Изненадващ за мен резултат, но реален с оглед показаното на терена[/offtopic]

[offtopic]Остави ти тая работа. Тоя мач мирише отвсякъде, особено ако погледнеш поведението на Левски при 2:1 и на Локо при 2:2. Познай кой е най-често срещаният резултат между двата отбора, когато Коко е бил президент! 3:2 ако не се лъжа се случва за четвърти път между тези 2 отбора.
Но дори и да оставим настрана тези мои разсъждения, публиката много липсваше на Локо. Има и едно много интересно положение срещу Камбуров при 1:1, когато той се опита да направи добавка след избита топка от Блажевич, но бе съсечен от защитник на Левски. Чудно ми е какво мислиш за този случай и това не беше ли дузпа и червен картон за синия защитник. И дали тогава щеше Левски да победи...[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 31 окт 2013 20:49

Teo написа:
Teo написа:Труден мач.. 1:0

Не знам тоя който контузи Милето, дано пукне селяндура мръсен!

За жалост по подобен начин загубихме Карачанаков преди година, а можеше (може) да стане голям играч.

Върни се в “Архив”