Udoji90 написа:Лудогорец - Берое
Ауч...
ЦСКА и Левски ще играят 5 мача този сезон?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Udoji90 написа:Лудогорец - Берое
James Beattie написа:Udoji90 написа:Лудогорец - Берое
Ауч...Малшанс за разградчани.
Udoji90 написа:James Beattie написа:Udoji90 написа:Лудогорец - Берое
Повторение на Суперкупата.Не им идва добре на "Лудогорец" да играят такива мачове, докато в същото време се борят за титлата и в ЛЕ. Нищо чудно да си запазят някои играчи и тогава "Берое" имат шансове. Ако обаче подходят сериозно, разградчани ще продължат според мен, макар че аз лично предпочитам "Берое".
ЗА ЦСКА и "Левски" не знам как ги изкара 5 мача. Или ще са 6, ако и двата са в горната половина на А група (или ако и двата са в долната, но едва ли), или ще са 4, ако са в различни половини.
James Beattie написа:Udoji90 написа:James Beattie написа:Udoji90 написа:Лудогорец - Берое
Повторение на Суперкупата.Не им идва добре на "Лудогорец" да играят такива мачове, докато в същото време се борят за титлата и в ЛЕ. Нищо чудно да си запазят някои играчи и тогава "Берое" имат шансове. Ако обаче подходят сериозно, разградчани ще продължат според мен, макар че аз лично предпочитам "Берое".
ЗА ЦСКА и "Левски" не знам как ги изкара 5 мача. Или ще са 6, ако и двата са в горната половина на А група (или ако и двата са в долната, но едва ли), или ще са 4, ако са в различни половини.
И аз, на това се надявамДа се пазят за ЛЕ и Шампионата и да подценят "лекичко" купата.
Ами, сега нали 2 мача в редовния сезон + 2 за купата + 1 за първата седмица = 5. Мисля, че седмицата ще се играе само по 1 мач или греша?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта