daniel875 написа:deepblue написа:Swarovski написа:Комуняги болни! Протеста такъв бил, протеста това, протеста онова, какво ви става, БЕ? Тези идиоти за 1 месец направиха толкова глупости, колко Тиквата за 3 години! Те се гаврят с нас, не го ли разбирате? Искат да видят и изпитат пословичната търпимост и стоичество на нашия народ!
Никога не съм делил хората на София и провинция, но този път хората от провинцията прекаляват! Само седят като форумни въшки и псуват "тия софиянците", какви сме били и защо сме изразявали ГРАЖДАНСКАТА си позиция! Без извинение Ч*П за вас! Ще си протестирам колкото си искам! Ако не ви харесва, има достатъчно държави където соца не е умрял, прав ви път! На мен не ми трябвате...
+1
Не мога да повярвам какви тъпанари има. Народа трябва да се научи да си отстоява правата, а това става само с протести.
Не си напълно прав, защото едва ли има човек, който да не си дава сметка, че от протестите има смисъл. В същото време обаче не може и не бива протест - нова власт.
Тогава защо изобщо да има избори, тъй като протестите водят до задължителна смяна на властта?
Тези протести една партия много умело ги ръководи, а още три също се възползват, но в по - малка степен. Голямо навиване, голям ентусиазъм, и то много фалшив в хората има. Няма нужда от толкова глупости. Като ще се протестира, поне да има наистина мислещи хора сред тълпата, а не такива, които да се пишат, че били интелигенция.
На първо време тези протестиращи трябва да се научат да говорят и пишат на родния си език и тогава другите ще ги признаят. А те едни...
Ти казваш, че партии се възползват, ръководят, но както се вижда всички се самоубиват. Те се надпреварват кой първи ще си нарави харакири. Аз логично, човешко обяснение нямам...
Съгласен съм, че трябва повече да се мисли, но мускулите закърняват, нали знаеш...