Фалшивите лица на площадната демокрация!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Re: Фалшивите лица на площадната демокрация!

Мнениеот Swarovski » 03 юли 2013 22:39

daniel875 написа:
deepblue написа:
Swarovski написа:Комуняги болни! Протеста такъв бил, протеста това, протеста онова, какво ви става, БЕ? Тези идиоти за 1 месец направиха толкова глупости, колко Тиквата за 3 години! Те се гаврят с нас, не го ли разбирате? Искат да видят и изпитат пословичната търпимост и стоичество на нашия народ!
Никога не съм делил хората на София и провинция, но този път хората от провинцията прекаляват! Само седят като форумни въшки и псуват "тия софиянците", какви сме били и защо сме изразявали ГРАЖДАНСКАТА си позиция! Без извинение Ч*П за вас! Ще си протестирам колкото си искам! Ако не ви харесва, има достатъчно държави където соца не е умрял, прав ви път! На мен не ми трябвате...

+1
Не мога да повярвам какви тъпанари има. Народа трябва да се научи да си отстоява правата, а това става само с протести.

Не си напълно прав, защото едва ли има човек, който да не си дава сметка, че от протестите има смисъл. В същото време обаче не може и не бива протест - нова власт.
Тогава защо изобщо да има избори, тъй като протестите водят до задължителна смяна на властта?
Тези протести една партия много умело ги ръководи, а още три също се възползват, но в по - малка степен. Голямо навиване, голям ентусиазъм, и то много фалшив в хората има. Няма нужда от толкова глупости. Като ще се протестира, поне да има наистина мислещи хора сред тълпата, а не такива, които да се пишат, че били интелигенция.
На първо време тези протестиращи трябва да се научат да говорят и пишат на родния си език и тогава другите ще ги признаят. А те едни...

Ти казваш, че партии се възползват, ръководят, но както се вижда всички се самоубиват. Те се надпреварват кой първи ще си нарави харакири. Аз логично, човешко обяснение нямам...
Съгласен съм, че трябва повече да се мисли, но мускулите закърняват, нали знаеш...
Последна промяна от Swarovski на 03 юли 2013 22:40, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 03 юли 2013 22:40

daniel875 написа:Много от вас може да не се замислят, а може би се е и страхуват другите от кризата в Чернобил, но ако имахме работеща икономика, една АЕЦ ще бъде недостатъчна. В момента всичко е наред, но нямаме икономика. Представете си, ако отново имаме... Ами тогава...

Ти пък нищо не каза :lol: Я провери какво става с отработеното гориво, има и филми, и тогава пак се обаждай.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 03 юли 2013 22:40

DANS написа:Има само една фалшиво лице, ето го:

Изображение

:lol: :mrgreen: :lol:

Точно найо ли показваш?
Копелето, използвало осиновителите си комунисти да се издигне и после станало "демократ"? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 03 юли 2013 22:42

А това фалшиво ли е :roll:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VDK5tG5SWnc[/youtube]
Последна промяна от bnborisov на 03 юли 2013 22:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 юли 2013 22:43

deepblue написа:
daniel875 написа:Много от вас може да не се замислят, а може би се е и страхуват другите от кризата в Чернобил, но ако имахме работеща икономика, една АЕЦ ще бъде недостатъчна. В момента всичко е наред, но нямаме икономика. Представете си, ако отново имаме... Ами тогава...

Ти пък нищо не каза :lol: Я провери какво става с отработеното гориво, има и филми, и тогава пак се обаждай.

За гориво от ядрени централи може да ти говоря цяла вечер! От сега ти казвам, че тия филми, които си гледал са ТОТАЛНА пропаганда! Ако имаше дори капка истина в тях, защо турците ще правят 2 централи, защо французите ще имат 100 реактора, а американците няколко пъти по толкова?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 03 юли 2013 22:44

daniel875 написа:
Jorkorazporko написа:
franchesko написа:@Jorkorazporko
А да не забравя- може да си от 300 те хил роми с платен вот за Герб.
ХА! :lol:

Това, че отклоняваш темата е показателно! Аз съм в тоя форум от 4 години, не си първия платен писач с който си пиша! Ти за мене не се грижи, аз си живея в чужбина и не се оплаквам от живота си, никога не съм гласувал в Бг и никога няма да го направя! Но вие комунистите (вкл. ГЕРБ) не можете да разберете, че хората ви мразят, защото се оляхте! За нормалните хора няма разлика между ГЕРБ и БСП, само вие партийните активисти на двете партии си мислите, че хората ви разглеждат като различни обекти, това за пореден път доказва колко сте ограничени, да не кажа глупави!

Защо живееш в чужбина? Кой е виновен за това? Мислиш ли, че само социализмът е виновен?

Живея в чужбина не защото е много по - хубаво или по - лесно, аз избрах да емигрирам защото искам да живея в правова държава! Никъде не е перфектно, но България е трагедия! И понеже милея за народа и за България много се дразни на паразити който се опитват да провокират, да пропагандират и да смучат от хомота!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 юли 2013 22:45

Българите в голямата част си нямат представа от много неща, защото напълно съзнателно мисленето, по - скоро моралните устои бяха сринати със земята и на тяхно място дойде абсолютната противоположност.
Колко от протестиращите могат да си напишат името без грешка? Колко от тях могат да напишат един смислен текст на родния език? Знаят ли, че има букви като "ч", "ш", "ъ", "й"? Знаят ли кои са народните будители на България, но не само като имена, но и като биография? Изобщо имат ли си представа за живота протестиращите освен това, че протестират, защото са ги пуснали от работа шефовете им, подплатени финансово от ГЕРБ?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 03 юли 2013 22:46

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=caQoiAs76M0[/youtube]

Още един ФАЛШИФИКАТ на площада! :lol: :mrgreen: :lol:

Изображение
Последна промяна от DANS на 03 юли 2013 22:48, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 юли 2013 22:48

Много е сложно това за ентелектите. Не е като да вземеш на баба си килотите, да ги омажеш с кафяво и да ги овесиш на въже пред МС, да те видят колко си надарен и талантлив! Или да носиш плакат за млад меринджей, прославяйки циганската простотия. Друг пък облякъл *** и това явно ще да е връх на интелекта, заедно с ДАНСwithme - няма такъв феномен! Някви дърти пръчове прочувствено говорят как това на площада е бъдещето и цветът на нацията, анал 3 прави сърцераздирателни интервюта и коментари, сводката на МВР за 5 000 естествено е невярна-те са над 25 ооо, те са интелектът на България!
Пфу!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 юли 2013 22:49

Jorkorazporko написа:
daniel875 написа:
Jorkorazporko написа:
franchesko написа:@Jorkorazporko
А да не забравя- може да си от 300 те хил роми с платен вот за Герб.
ХА! :lol:

Това, че отклоняваш темата е показателно! Аз съм в тоя форум от 4 години, не си първия платен писач с който си пиша! Ти за мене не се грижи, аз си живея в чужбина и не се оплаквам от живота си, никога не съм гласувал в Бг и никога няма да го направя! Но вие комунистите (вкл. ГЕРБ) не можете да разберете, че хората ви мразят, защото се оляхте! За нормалните хора няма разлика между ГЕРБ и БСП, само вие партийните активисти на двете партии си мислите, че хората ви разглеждат като различни обекти, това за пореден път доказва колко сте ограничени, да не кажа глупави!

Защо живееш в чужбина? Кой е виновен за това? Мислиш ли, че само социализмът е виновен?

Живея в чужбина не защото е много по - хубаво или по - лесно, аз избрах да емигрирам защото искам да живея в правова държава! Никъде не е перфектно, но България е трагедия! И понеже милея за народа и за България много се дразни на паразити който се опитват да провокират, да пропагандират и да смучат от хомота!

Няма как да живееш в чужбина и да милееш за България. Това не е възможно. Силният се бори с трудностите, а слабият - се отказва. Живях в социализма, за което не съжалявам, живея в "демокрация", която не струва, но се боря с обстоятелствата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”