Red_Girl написа:Ми щом нямате пари за трансперанти, ще си действам сама и ще си взема шалове на ЦСКА, и Павката веднага ще ми осигури.
голям ултрас си ти знаем те

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Ми щом нямате пари за трансперанти, ще си действам сама и ще си взема шалове на ЦСКА, и Павката веднага ще ми осигури.
POPCORN написа:Red_Girl написа:Ми щом нямате пари за трансперанти, ще си действам сама и ще си взема шалове на ЦСКА, и Павката веднага ще ми осигури.
голям ултрас си ти знаем те![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Blue_Lion написа:Василе,Олио да те попари !Нали никакъв спам тука бе...??? До нашата фенка...казвай кво ти тряа и щи го осигуря,ама кажи кога ще идваш за да знам кога да нося квото тряа
POPCORN написа:Който иска и има желание нека да идва!Все пак играем за форума не само за нас си!Така като гледах по другите форуми и отбори почти всички си имат фенове и им ходят![]()
![]()
Blue_Girl написа:POPCORN написа:Който иска и има желание нека да идва!Все пак играем за форума не само за нас си!Така като гледах по другите форуми и отбори почти всички си имат фенове и им ходят![]()
![]()
Значи ще ви е приятно да дойда и аз, за да ви подкрепя?
Blue_Girl написа:Red_Girl написа:Ми щом нямате пари за трансперанти, ще си действам сама и ще си взема шалове на ЦСКА, и Павката веднага ще ми осигури.
И аз ще взема шал на Левски и с Мони ще си пием бирата, наблюдавайки ви, какво можете.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта