фифи перото написа:Viktor4o_Rs написа:Ако играем мъжки, разбира се че можем най-малкото да измъчим Левски. Но като си знаем Иво Тонев, в този мач точно едва ли ще има изненади. Аз се надявам Ботев да спре Лудогорец и Левски да не става шампион точно срещу СлавияИнтересно ми е също дали през лятото другите начини ще работят срещу Гьор, Хафнафьордур или някое друго звучно име.
Защото ако пак отпаднете от някой смешен отбор, ще се разсеят всякакви съмнения честна и заслужена ли ви е титлата или не. Ако пък направите пробив и играете достойно, дори и да не влезете в ШЛ, аз лично ще се извиня и ще призная, че Левски е станал заслужено шампион.
![]()
Иначе от предрешени мачове от Батков и Венци Свинята няма смисъл и няма полза. Няма полза за Левски, за Славия и най-вече за бъларския футбол. Домусчиев може и да е обещае по 1 милиард евро на човек на нас, но тия приказки сме ги чували и аз не им вярвам. А ако вземе, че по някакви неведоми пътища очевидно по-силният Левски не може да вкара, не е трудно да си представим как ще свири главният съдия.
Бързам да кажа - не се заяждам, не мразя Левски, уважавам исторически този съперник. Неприятни са ми главно Батков и Иво Тонев и техните методи и прийоми, това е.
Viktor4o_Rs , ще ти кажа няколко неща.
Да обиждаш хора, даващи парите си за отборите ни е липса на възпитние и добър вкус.Щом не ти харесва Венци, вложи мизерните си джобни и издържай Славия.
Второто, което ще ти кажа , че един мой роднина е славист -потомствен, от Овча купел.дядо му беше такъв, баща му също.[offtopic]беше шеф на фенклубът ви, сега не знам дали е[/offtopic]Но никога не съм го чул да говори с такава злоба срещу Левски!
Ти си срам за велик, стар български отбор какъвто е Славия!
И последно-хайде малко вложи умствен капацитет, знам, че ти е трудно, но ще те попитам-вие кога за последно " изложихте " България в ЕКТ?
Ти си прекалено зомбиран, за да ти се обяснява каквото и да било

[/center]