Левски - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Левски - Славия

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2013 20:56

фифи перото написа:
Viktor4o_Rs написа:Ако играем мъжки, разбира се че можем най-малкото да измъчим Левски. Но като си знаем Иво Тонев, в този мач точно едва ли ще има изненади. Аз се надявам Ботев да спре Лудогорец и Левски да не става шампион точно срещу Славия ;) Интересно ми е също дали през лятото другите начини ще работят срещу Гьор, Хафнафьордур или някое друго звучно име. :lol: Защото ако пак отпаднете от някой смешен отбор, ще се разсеят всякакви съмнения честна и заслужена ли ви е титлата или не. Ако пък направите пробив и играете достойно, дори и да не влезете в ШЛ, аз лично ще се извиня и ще призная, че Левски е станал заслужено шампион. 8-)

Иначе от предрешени мачове от Батков и Венци Свинята няма смисъл и няма полза. Няма полза за Левски, за Славия и най-вече за бъларския футбол. Домусчиев може и да е обещае по 1 милиард евро на човек на нас, но тия приказки сме ги чували и аз не им вярвам. А ако вземе, че по някакви неведоми пътища очевидно по-силният Левски не може да вкара, не е трудно да си представим как ще свири главният съдия.

Бързам да кажа - не се заяждам, не мразя Левски, уважавам исторически този съперник. Неприятни са ми главно Батков и Иво Тонев и техните методи и прийоми, това е. ;)

Viktor4o_Rs , ще ти кажа няколко неща.
Да обиждаш хора, даващи парите си за отборите ни е липса на възпитние и добър вкус.Щом не ти харесва Венци, вложи мизерните си джобни и издържай Славия.
Второто, което ще ти кажа , че един мой роднина е славист -потомствен, от Овча купел.дядо му беше такъв, баща му също.[offtopic]беше шеф на фенклубът ви, сега не знам дали е[/offtopic]Но никога не съм го чул да говори с такава злоба срещу Левски!
Ти си срам за велик, стар български отбор какъвто е Славия!
И последно-хайде малко вложи умствен капацитет, знам, че ти е трудно, но ще те попитам-вие кога за последно " изложихте " България в ЕКТ? :lol:

Ти си прекалено зомбиран, за да ти се обяснява каквото и да било ;) Да разбирам ли, че ти си влюбен в бай Ганя и си му някакъв говорител ? Щото тоя аргумент "вложи ти пари" е типичен аргумент за всичките мутропрезиденти. Обясних ти и кой ненавиждам. Ако смяташ че Батков и Иво Тонев са Левски, смятай какъв левскар в кавички си ти :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 20 май 2013 20:59

'Наистина Виктор е прав да харесваш поведението на В.Стефанов и Т.Батков трябва да си меко казано неадекватен.Какво уважение търсиш ,за жалост както казва С.Софиянски "това е положението Минке" по хубави няма.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 20 май 2013 21:00

Има ли смисъл въобще,Левски и Славия да излизат да играят тоя мач ? Уговорен е,направо да ни дават титлата.Аман от червени,розови,зелени и жълти разбирачи ..

За мача,очаквам пълен стадион и узаконяване на 27-мата титла ! 2:0 с голове на Силва и Гари .. :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 20 май 2013 21:02

Stanislav_Ivanov написа:Има ли смисъл въобще,Левски и Славия да излизат да играят тоя мач ? Уговорен е,направо да ни дават титлата.Аман от червени,розови,зелени и жълти разбирачи ..

За мача,очаквам пълен стадион и узаконяване на 27-мата титла ! 2:0 с голове на Силва и Гари .. :)

Всъщност по тяхната логика, защо се игра това първенство? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 май 2013 21:02

Шампионско 1:0 за Сините
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 май 2013 21:06

Viktor4o_Rs написа:Ако играем мъжки, разбира се че можем най-малкото да измъчим Левски. Но като си знаем Иво Тонев, в този мач точно едва ли ще има изненади. Аз се надявам Ботев да спре Лудогорец и Левски да не става шампион точно срещу Славия ;) Интересно ми е също дали през лятото другите начини ще работят срещу Гьор, Хафнафьордур или някое друго звучно име. :lol: :lol: :lol: Защото ако пак отпаднете от някой смешен отбор, ще се разсеят всякакви съмнения честна и заслужена ли ви е титлата или не. Ако пък направите пробив и играете достойно, дори и да не влезете в ШЛ, аз лично ще се извиня и ще призная, че Левски е станал заслужено шампион. 8-)

Иначе от предрешени мачове от Батков и Венци Свинята няма смисъл и няма полза. Няма полза за Левски, за Славия и най-вече за бъларския футбол. Домусчиев може и да е обещае по 1 милиард евро на човек на нас, но тия приказки сме ги чували и аз не им вярвам. А ако вземе, че по някакви неведоми пътища очевидно по-силният Левски не може да вкара, не е трудно да си представим как ще свири главният съдия.

Бързам да кажа - не се заяждам, не мразя Левски, уважавам исторически този съперник. Неприятни са ми главно Батков и Иво Тонев и техните методи и прийоми, това е. ;)

ПХАХАХАХ, ЛОГИКАТА ТИ Е ЖЕЛЯЗНА! Аз мога да кажа, че ако Левски отпадне от тези съперници, то другите ни отбори са много по-слаби и биха яли дори по-голям бой. Значи ще хванем Венци, славистите, съдията, Платини и още кой? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 20 май 2013 21:10

аз залагам на Х, но преди това Ботев Пд. ще си тръгне с мин. точка от Разград, така че...........мач без значение за вас

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 май 2013 21:17

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ- и изживяхме своят миг на опиянение... Знаете ли, титлата не е толкова важна, една тенекия и нищо повече. Но ще я вземем за ужас на враговете и плювалниците, на злобарите и хейтърите , на комплексираните розови човечета тук!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 20 май 2013 21:18

Споровете ви са безпредметни. Мъри и Ботев ще направят Левски шампион в сряда. Не се съмнявам, че Мъри работи със сърце и душа за Ботев, той го доказа и на мача срещу Левски, в който за малко не ни отказа от титлата, но в сряда ще си достави нечовешко удоволствие да ни поднесе титлата на тепсия.... както между другото го направи и през 2009. Натупа розовите с Литекс, докато ние едва не направихме резила на века срещу Миньор на Герена.
На излизане от стадиона всички бяха единодушни, че отново Мъри ни е направил шампиони...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 май 2013 21:27

Този мач трябва да се следи под лупа от сътоветните органи. Убедеността на "Левски", че са шампиони и маневрите на Славия и "Ботев" Враца са достатъчно доказателство за това този мач да се разследва. Защото Славия е доказвала, че може да бъде опасна. Този "Левски", който е безкрайно привлечен от равенства със слаби отбори въобще не може да бъде сигурен победител срещу една честно играеща за победа и мотивирана Славия.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”