Николай Митов - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Re: Николай Митов - Фен Тема и хвалебствия !

Мнениеот tzvetan_22 » 12 апр 2013 13:13

УТРЕ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!! ВРЕМЕ Е ДА ПОКАЖЕМ ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ ТОВА "НОВО НАЧАЛО". Нека и ние участваме в прераждането на отбора!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 12 апр 2013 13:19

Беше в Хебър на времето, голям комарджия...само какви хора управляват отборите ни и са треньори.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 12 апр 2013 13:37

tzvetan_22 написа:УТРЕ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!! ВРЕМЕ Е ДА ПОКАЖЕМ ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ ТОВА "НОВО НАЧАЛО". Нека и ние участваме в прераждането на отбора!

Брат сериозно ли мислиш, че като смениха треньора с помощник треньора, нещата ще се променят коренно и това ще е едно ново начало, основа на бъдещите успехи на клуба??? :?
Проблема не е само в треньора, та кат' го махнеш нещата да се променят като с магическа пръчка!

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 12 апр 2013 13:39

Jorkorazporko написа:
tzvetan_22 написа:УТРЕ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!! ВРЕМЕ Е ДА ПОКАЖЕМ ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ ТОВА "НОВО НАЧАЛО". Нека и ние участваме в прераждането на отбора!

Брат сериозно ли мислиш, че като смениха треньора с помощник треньора, нещата ще се променят коренно и това ще е едно ново начало, основа на бъдещите успехи на клуба??? :?
Проблема не е само в треньора, та кат' го махнеш нещата да се променят като с магическа пръчка!

Не смятам, но смятам, че промяната, ако ще става ще е с наша помощ! Винаги съм се чудил какво търсите в нашия форум...

Потребителски аватар
bluegope
Контакти:

Мнениеот bluegope » 12 апр 2013 13:41

Успех на новия треньорски екип! Аз лично съм много доволен да видя в този екип истински Левскари като Мариян и Топчо. На 50% от техния хъс, желание и себераздаване да прихванат футболистите ни от тях и съм сигурен, че играта ни ще е съвсем друга.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 апр 2013 13:56

+ 1 единствено и само заради Митов и Топчо. Никой друг няма моята подкрепа, но заради тях съм на стадиона утре.
Успех
110 години любов!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 апр 2013 14:00

Тръгва с голямата кошница Ники, това ми харесва. Имам надежди за този екип.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Как се печели доверието на феновете?

Мнениеот bigbonusprize » 12 апр 2013 14:05

До Николай Митов! Вярвам, че чете Гонг и ще го види. По повод статията http://gong.bg/view_article.php?article_id=340157
Доверието на феновете се печели с мъжка игра и раздаване на терена! Толкова ли е трудно да се проумее от треньорите на Левски? Раздаване на терена, мъжка и атрактвина игра! Това искат феновете или поне 80%! Не победи, не титли, не купи. Аз искам да видя най-накрая идея в тази игра! Заучени положения, разнообразни атаки. Като се играе със изграден стил, както беше при Мъри (въпреки многото си недостатъци), може да загубиш 1 мач, 2 да свършиш на рано, но рано или късно идват победите и незабравимите моменти! САМО ЛЕВСКИ! Кой каквото мисли да сподели. Aз лично не искам измислена титла и купа със слаба игра...
п.п. Даже като се замисля, това трябва да го видят Тонев и Борето! Дългосрочно развитие да търсят, а не да закрепят положението само...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 апр 2013 14:06

Ники Митов ми допадна за втори път му гледам интервю и ми хареса.Дано затвърди добрите впечатления който остави в първия мач, който води срещу Черноморец.Може би крилото Пламен Илиев ще играе срещу Локото, на мача в Бургас каза, че той е един от проблемите защото е контузен.
Последна промяна от scooool на 12 апр 2013 14:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Николай Митов - Фен Тема

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2013 14:06

sic написа:Нека да не им се дават заплати до края на сезона и в зависимост от това къде сме тогава да им се плати....

Викаш те тези договори, които имат подписани с клуба им служат само за тоалетни нужди?
Могат да им спрат премии и подобни, но заплата по договор не, че като не им се изплатят по две заплати и спокойно могат да разтрогнат с клуба.

Успех на новото ви треньорско ръководство.
Изображение

Върни се в “Архив”