Пирин ГД - Левски София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: Пирин ГД - Левски София

Мнениеот СТАМАТ » 08 апр 2013 16:20

angelos1982 написа:
Alex написа:Наистина ли мислите, че Пирин, за който това е първо участие в А група, няма да се напъва срещу Левски на своя стадион?!?!?! (ако мачът е чист, а не като тези 5-0, които правиха Пирин с ЦСКА и нз си кой още).
Все пак мисля, че Левски ще играят с много желание и хъс (и малко технически качества), което точно на стадиона в Гоце Делчев ще е успешна тактика. Видя се и с Лудогорец, че Пирин допускат фрапантни грешки и като се играе 60-70 мин пред тяхната врата, ще падат голове, та... 0 - 3 ми е прогнозата : )

btw, може би, Пирин е отборът в А група, който играе с най-много свои юноши и заслужават да се споменава във всяка тема в тоя форум, за да се види разликата с измислени състави като Етър, които не е ясно защо въобще съществуват!

да уточним все пак,играчите на пирин не са юноши на пирин,а са само родом от гоце делчев и околията което е също голямо постижение,от титулярите над 90% са такива,но де факто те са юноши на пирин бл,левски,локо пл и др...

Сигурно е така. Те като се родят, майките им ги носят до София, Благоевград или Пловдив, за да ги запишат в модерни школи, после след като навършат 18 г., се връщат в отбора си!..........
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 08 апр 2013 16:22

Аз съм на мнение че наще тиквеници- Тоньо, Доньо и Батко просто ще купят мача, тъй като са си заложили тоя път задниците че ще сме шампиони.Пък и Гоце Делчев показват податливост към такива "пороци"- тото-резултати, далаверки...освен това не са чак толкова зле и с точките, така че мачът според мен е твърда двойка- 0:2 или 1:3...нещо такова ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 08 апр 2013 16:25

rumbeti написа:Значи какво излиза като бие Пирин черно тото,като падне черно тото,като направи X пак.
По същата логика може да се каже и за всички останали отбори Левски-Монтана 0-0 нещо намирисва май и не само Левски става въпрос.Толкова си могат момчетата от Г.Делчев със тоя смешен тренер.
И още нещо жалко че сектора за гости е само за 500 човека.

Точно Тенчо ще ви скрои шапката. Той знае как.....

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 08 апр 2013 16:28

allez_les_blues написа:Аз съм на мнение че наще тиквеници- Тоньо, Доньо и Батко просто ще купят мача, тъй като са си заложили тоя път задниците че ще сме шампиони.Пък и Гоце Делчев показват податливост към такива "пороци"- тото-резултати, далаверки...освен това не са чак толкова зле и с точките, така че мачът според мен е твърда двойка- 0:2 или 1:3...нещо такова ;)

Прав си, и не е лошо вашите да развържат кесията, и бръкнат по-дълбоко. С един масраф да плащат и за следващия мач на Пирин.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 апр 2013 16:41

PFC Litex написа:Мач, който трябва да го вземете дори с U19.
Ако и в този двубой един Вутов или някой от другите млади момчета незапочне титуляр, то Ил. Ил. е по-добре да се гръмне.

Няма как да почне с Вутов. Все пак в тоя мач ще има страшно много напрежение :mrgreen: , породено от задължителната победа, така че е по-добре да започне с Йовов, Пелето и другите, които трябва да покажат характер :mrgreen: в тоя мач. Само да не го излъжат ИлИл тактически.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 08 апр 2013 16:56

allez_les_blues написа:Аз съм на мнение че наще тиквеници- Тоньо, Доньо и Батко просто ще купят мача, тъй като са си заложили тоя път задниците че ще сме шампиони.Пък и Гоце Делчев показват податливост към такива "пороци"- тото-резултати, далаверки...освен това не са чак толкова зле и с точките, така че мачът според мен е твърда двойка- 0:2 или 1:3...нещо такова ;)

И да станете шампиони с купени победи - после в много от случаите има нови евроиздънки, защото в Европа няма лягане , а ИСТИНСКА ИГРА!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 08 апр 2013 17:00

angelos1982 написа:супер грозно направена тема,стадионът в гоце делчев има красив и кокетен изглед,снимката е преди ремонта,мача е от 16.00 и е по Канал 1,теренът ще се развали към 30 мин,заради мокрото време,а колкото до силата на пирин ще ви кажа че играчите нямат подготовка или по точно имат сбъркана подготовка,не могат да ходят след 30 мин....99% е 2 тоя мач,ако евентуално доидат пари от лудогорец тогава може да се измъчат левски

[offtopic]A първо се научи да пишеш и тогава коментирай кое е грозно и кое не.[/offtopic]
И като ви "дойдат" пари от Лудогорец ще си оправите подготовката да тичате 90 минути ли?!?
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 апр 2013 17:06

Мачът ще е труден.
0/1:2.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 08 апр 2013 17:52

hd29 написа:
Adrian Monk написа:
kambata написа:Тежък мач ще е, лош терен, затворен противник, напрежение => кюскане и ритане на посоки, центрирания излизащи в аут и евентуално 0:1 :evil:

Според мен хубавата новина е, че "Пирин" ГД са относително далеч от зоната на изпадащите и може и да не се напрягат много (освен ако не получат външен стимул под формата на финикийски знаци). Лошата е, че понастоящем коментираме и се опасяваме от евентуално възможния резултат от мача на "Левски" с отбор, за който до преди няколко години не знаехме, че съществува под слънцето. 8-)

Ако погледнеш програмата на Пирин,ще видиш,че има защо да се напрягат. :mrgreen:

Ами в българския футбол всичко е възможно, но не виждам защо да не спечелят домакинствата си срещу "Монтана", "Берое" и "Локо" - Пловдив (последен кръг) и евентуално да направят равен с "Литекс", като навън вземат някоя и друга точка край морето (Бургас и Варна) или в София срещу "Локо"... ;) Все пак, всичко е в сферата на химеричните прогнози. Важното е "Левски" да направи каквото трябва, за да победи, а пък иначе да става каквото ще. 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 08 апр 2013 17:55

Pichichi написа:Значи преди доста години но все пак съм се занимавал с вратарство и мога да кажа
че това спасяване на Караджов е тотално тактически неграмотно и показва на какво ги учат, т.е. на нищо.
Всеки читав вратар тази топка я избива в корнер или така че да тръгне успоредно на аутлинията към тъча
но не я спира на дузпата за атакуващите играчи на противника, това е един класически вратарски гол.
Все едно директно подаде на нападател за да му вкара. За прогнозата що пък да не я пробвам
на кинта 1Х. Само не ме съветвай да залагам къщи и да се пенсионирам след това на Карибите. :lol:
Това е просто прогноза може и да стане може и да не стане.

А да си чувал ,че защитата трябва да следи за избита топка ? Вратаря гледа да спаси удара , а не да насочи удара където искаш ти ..... !

Върни се в “Архив”