Гари Родригес(Стъридж) - фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гари Родригес: Струвам 1.5 милиона евро
Аз пък струвам няколко пъти повече.Малоумници,вкарали по няколко гола в родното ни предвидимо манипулирано първенство пред погледа на достолепни съдии и камерна публика вече се правят на герои.Всяка подуенска звезда мечтае да търка скамейката на Казъмпаша.
- ralka_levskarka
- Контакти:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Аз пък струвам няколко пъти повече.Малоумници,вкарали по няколко гола в родното ни предвидимо манипулирано първенство пред погледа на достолепни съдии и камерна публика вече се правят на герои.Всяка подуенска звезда мечтае да търка скамейката на Казъмпаша.
Какво се зверите всички, бе, "бате" ?!
Вие четете ли? Ама честно?!
Той е попитал [b]президента на Левски колко струвам. Отговорът е бил 1.5 милиона евро.[/b]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Аз пък струвам няколко пъти повече.Малоумници,вкарали по няколко гола в родното ни предвидимо манипулирано първенство пред погледа на достолепни съдии и камерна публика вече се правят на герои.Всяка подуенска звезда мечтае да търка скамейката на Казъмпаша.
Какво се зверите всички, бе, "бате" ?!
Вие четете ли? Ама честно?!Той е попитал [b]президента на Левски колко струвам. Отговорът е бил 1.5 милиона евро.[/b]
Е що пък да чете всичко, чете човека заглавието и коментира после ... я колко е по-лесно. Нали ако вземе та прочете всичко ще трябва да се замисли и после ще боли главата.
Ми хубу,ама играе в Левски,не в Байерн примерно...жив и здрав да е
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Абе Родригез си е класа според мен. Левски уцелиха десетката с него според мен.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Да, той и Дембеле се водеше голямата класа и кариерата му след "Левски" е завидна.
Колкото до цената, той и Йовов струва 7 милиона евро, ама няма кой да ги даде.
Колкото до цената, той и Йовов струва 7 милиона евро, ама няма кой да ги даде.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Родригес сега играе в БЪЛГАРИЯ. Ако не разбирате какво искам да кажа, ще поясня: трудно е играч от тук да се продаде за големи пари. Такова ни е реномето на шампионата.
Да, той може да стане наистина ЦЕНЕН, да донесе яки пари, но не е ли рано? Че кога дойде в отбора, колко големи мача изигра, колко гола вкара?
Какво ще кажат Батков, Тонев или ние не е толкоз от значение, за да струва ПАРИ Родригес трябва да направи доста повече. Да убеди този, който има парите, че не е поредната звезда за вътрешно-българска консумация, която после ще играе трудно в средняци от нормален шампионат.
Нека поиграе още половин шампионат и ще видим. Поне. А и идат ЕКТ.
Да, той може да стане наистина ЦЕНЕН, да донесе яки пари, но не е ли рано? Че кога дойде в отбора, колко големи мача изигра, колко гола вкара?
Какво ще кажат Батков, Тонев или ние не е толкоз от значение, за да струва ПАРИ Родригес трябва да направи доста повече. Да убеди този, който има парите, че не е поредната звезда за вътрешно-българска консумация, която после ще играе трудно в средняци от нормален шампионат.
Нека поиграе още половин шампионат и ще видим. Поне. А и идат ЕКТ.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Пожелавам му след края на този полусезон да струва 2,5 млн евро
Хаха този ако струва 1.5 милиона то Вандер и Неделев трябва да струват по 5
1-2 гола в 10 мача и май даже асистенция няма. Което означава само едно поредния набеден играч в българското първенство.
Честно казано единствения играч който ми направи добро впечетление онзи ден на мача ви с ЦСКА беше Велев, май така се казваше ако не се лъжа нещо. Не лош поглед върху играта, прилична техника и на няколко пъти извеждаше съотборници в добри позиции но онези нямаха достатъчно акъл да доразвият и завършат атаката.

1-2 гола в 10 мача и май даже асистенция няма. Което означава само едно поредния набеден играч в българското първенство.
Честно казано единствения играч който ми направи добро впечетление онзи ден на мача ви с ЦСКА беше Велев, май така се казваше ако не се лъжа нещо. Не лош поглед върху играта, прилична техника и на няколко пъти извеждаше съотборници в добри позиции но онези нямаха достатъчно акъл да доразвият и завършат атаката.
Daniel Levski написа:След още един сезон в Левски ще струва 2 млн.
А след още два сезона в Левски няма да струва и пукната пара, но от Трабзонспор ще ударят едно рамо на сините и ще им помогнат да се оттърват от холандчето.