PFC Litex написа:Не е важно какъв си бил, а какъв си в момент и какъв ще бъдеш, история футбол не играе, историята е за чесане на егото и нищо повече.
Викаш бития бит е....я е..н и историята няма значение!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Не е важно какъв си бил, а какъв си в момент и какъв ще бъдеш, история футбол не играе, историята е за чесане на егото и нищо повече.
moreto vn написа:denitko1 написа:Кой са тези Лудогорец? ........ че не си спомням
Лудогорец неможе да надмине Левски и Цска по успехи и няма да го направи никога !!!!!!!!!!!
Лудогорец ще вкара ли някога гол на Челси?
Лудогорец ще бие ли някога Байерн Мюнхен?
Лудогорец ще бие ли някога Лацио?
Лудогорец ще бие ли някога Барселона?
Лудогорец ще бие ли някога Ливърпул?
Лудогорец ще застане ли позиция до Челси,Барселона,И Вердер Бремен?
Лудогорец ще се помни още 5-6 години след това ще утихне във "В" Група
Това през кои години е станало и защо?А сега,кои голям европейски гранд сте остранявали?Гордееш с гол на Челси,боже.
obi4am_pirin написа:PFC Litex написа:Не е важно какъв си бил, а какъв си в момент и какъв ще бъдеш, история футбол не играе, историята е за чесане на егото и нищо повече.
obi4am_pirin написа:PFC Litex написа:Не е важно какъв си бил, а какъв си в момент и какъв ще бъдеш, история футбол не играе, историята е за чесане на егото и нищо повече.
sandi74 написа:moreto vn написа:denitko1 написа:Кой са тези Лудогорец? ........ че не си спомням
Лудогорец неможе да надмине Левски и Цска по успехи и няма да го направи никога !!!!!!!!!!!
Лудогорец ще вкара ли някога гол на Челси?
Лудогорец ще бие ли някога Байерн Мюнхен?
Лудогорец ще бие ли някога Лацио?
Лудогорец ще бие ли някога Барселона?
Лудогорец ще бие ли някога Ливърпул?
Лудогорец ще застане ли позиция до Челси,Барселона,И Вердер Бремен?
Лудогорец ще се помни още 5-6 години след това ще утихне във "В" Група
Това през кои години е станало и защо?А сега,кои голям европейски гранд сте остранявали?Гордееш с гол на Челси,боже.
Гордее се с това,че Левски е един от най-слабите отбори участвал някога в груповата фаза на ШЛ.Факт.![]()
![]()
PFC Litex написа:obi4am_pirin написа:PFC Litex написа:Не е важно какъв си бил, а какъв си в момент и какъв ще бъдеш, история футбол не играе, историята е за чесане на егото и нищо повече.
Историята си е история, реалността си е реалност, то и Пирин има някаква история, но това топли ли те?
ЦСКА в момента дали ги топли историята им?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта