Лудогорец - отбор дошъл от нищото и който ще се върне там

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Лудогорец - отбор дошъл от нищото и който ще се върне там

Мнениеот obi4am_pirin » 05 яну 2013 15:56

PFC Litex написа:Не е важно какъв си бил, а какъв си в момент и какъв ще бъдеш, история футбол не играе, историята е за чесане на егото и нищо повече.

Викаш бития бит е....я е..н и историята няма значение!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 яну 2013 15:59

moreto vn написа:
denitko1 написа:Кой са тези Лудогорец? ........ че не си спомням

Лудогорец неможе да надмине Левски и Цска по успехи и няма да го направи никога !!!!!!!!!!! ;)

Лудогорец ще вкара ли някога гол на Челси?
Лудогорец ще бие ли някога Байерн Мюнхен?
Лудогорец ще бие ли някога Лацио?
Лудогорец ще бие ли някога Барселона?
Лудогорец ще бие ли някога Ливърпул?
Лудогорец ще застане ли позиция до Челси,Барселона,И Вердер Бремен?
Лудогорец ще се помни още 5-6 години след това ще утихне във "В" Група ;)

Това през кои години е станало и защо?А сега,кои голям европейски гранд сте остранявали? ;) Гордееш с гол на Челси,боже.

Гордее се с това,че Левски е един от най-слабите отбори участвал някога в груповата фаза на ШЛ.Факт. :lol: :mrgreen: :)

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 05 яну 2013 16:02

Според мен Лудогорец ,си спечели съвсем заслужено титлата миналия сезон, и съвсем заслужено в момента е водач на "А" група! От нас взеха 6т. от ЦСКА 4т., биха ги в директен сблъсък и нормално станаха шампиони! Тази година също ни биха и е нормално да са водачи!
Истината е че Домусчиев , е осигурил нормални условия за работа на всички в клуба, гласувал е доверие на млад и амбициозен треньор, довел му е добри футболисти за родните стандарти и резултата е на лице! Въпроса е ще направим ли ние необходимото за да ги настигнем!? ЦСКА явно са далеч от истината, единствено Левски, Ботев и донякъде Литекс, могат да кажат ,че вървят по правилния път, който може да им донесе успехи! Според мен Левски още тази година ще докаже ,че вече е номер едно в БГ!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 05 яну 2013 16:02

Еййй много ви пречим значи. Ми изгонете си собствениците , намерети си стабилен собственик , кадърен , с възможности , да вложи 20млн в бази , терени и школа , да ви оправи кочинпарк че много зле работата, и тогава да се борим с равни сили .

Вие на мен няма да ми казвате от кога ходя да гледам отбора . Няма да ми казвате колко пъти съм ходил във В група на стадиона , как съм ходил на последния мач в Силистра , как бях разочарован че не влязохме в Б група , после как съм ходил в началото на Б група в Русе , Силистра , Добрич , Поморие и т.н. на гостуване , после като се появи Домусчиев официално и казаха че целта е А група . Как през ден съм минавал да видя до къде е стигнал ремонта на стадиона , как се радвах на влизането в А група , как отидох в Каварна на 1-вия мач за А група , как се изсипахме сумати хора на финала за купата в Бургас и как като видях целия сектор пълен с хора от Разград и не само да подкрепят отбора се пляснах по челото . Как се радвах на спечелената купа , после как се радвах след като станахме шампиони. Как се радвах на головете срещу Динамо Загреб ,и после как се разревах от яд като ни вкараха в 98 мин . ЯСНО ЛИ Е ГОСПОДА ? Гледайте си паничките , аз лично нямам болна амбиция за шампионски титли и т.н. Искам отбора да играе добре , и след време да видя деца от школата , от нашите деца !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 яну 2013 16:03

obi4am_pirin написа:
PFC Litex написа:Не е важно какъв си бил, а какъв си в момент и какъв ще бъдеш, история футбол не играе, историята е за чесане на егото и нищо повече.

Историята си е история, реалността си е реалност, то и Пирин има някаква история, но това топли ли те?
ЦСКА в момента дали ги топли историята им?
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 яну 2013 16:05

obi4am_pirin написа:

Ага,отивай да подготвяш разсада от тютюн,не стой пред пред "Правец"-ът,че службата те зове и челядта ти глад ще я мори тази година. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 05 яну 2013 16:07

Няма смисъл да се занимавате с глупости.Нито в ЦСКА, нито Левски, нито пък в който и да е отбор в България се работи професионално.Всички отбори в България са на нивото на аматьорските от Англия,Испания и Германия, и са на едно ниво с отбори от Беларус, Словения, Босна и т.н. , та даже и по-зле.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 05 яну 2013 16:08

Не че нещо ама е доста тъпо да се изтъква как ЦСКА отстранили Ливърпул преди 30 г.или как "Левски" би 3-ия отбор на Лацио. Успехите са си успехи, но нищо повече. Като искат да са шампиони, да направят отбор дето няма да излага България срещу Мура или Сараево.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 05 яну 2013 16:08

sandi74 написа:
moreto vn написа:
denitko1 написа:Кой са тези Лудогорец? ........ че не си спомням

Лудогорец неможе да надмине Левски и Цска по успехи и няма да го направи никога !!!!!!!!!!! ;)

Лудогорец ще вкара ли някога гол на Челси?
Лудогорец ще бие ли някога Байерн Мюнхен?
Лудогорец ще бие ли някога Лацио?
Лудогорец ще бие ли някога Барселона?
Лудогорец ще бие ли някога Ливърпул?
Лудогорец ще застане ли позиция до Челси,Барселона,И Вердер Бремен?
Лудогорец ще се помни още 5-6 години след това ще утихне във "В" Група ;)

Това през кои години е станало и защо?А сега,кои голям европейски гранд сте остранявали? ;) Гордееш с гол на Челси,боже.

Гордее се с това,че Левски е един от най-слабите отбори участвал някога в груповата фаза на ШЛ.Факт. :lol: :mrgreen: :)

Абе Санди, ти пак ли избяга от Курило?
Последна промяна от Mitko-Levskar на 05 яну 2013 16:09, променено общо 1 път.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 яну 2013 16:08

PFC Litex написа:
obi4am_pirin написа:

Историята си е история, реалността си е реалност, то и Пирин има някаква история, но това топли ли те?
ЦСКА в момента дали ги топли историята им?

Топли го и още как,като няма друго какво да го топли. :lol: :lol:

Върни се в “Архив”