Левски - ЧЕРНО МОРЕ За КБ,02.12.,15:45 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - ЧЕРНО МОРЕ За купата на Р.България
2 победи с по 1:0 в двата мача за Черно море ...очаквам много от Паломино, ако се възстанови де 

ogrizko написа:2 победи с по 1:0 в двата мача за Черно море ...очаквам много от Паломино, ако се възстанови де
Ще се възстанови. Как няма да се възстанови, ама във Венецуела.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
JORO_BAD
- Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp
Зеления, знам, че си модератор и относно заглавието (пишенето с голями букви относно регламента....... или поне равнопоставеност), дай да го пооправиш.

Кролик,не знам за вас ама Левски е една сила тоя сезон та направо стращилище.
И без да обиждам тренера ни ама при Гонзо поне на Герена не са ни правили за смях отбори от ранга на Ботев Вр.
Не искам да обиждам отбора на Ботев.
Прогнозата ми все пак е класиране на Левски.
И без да обиждам тренера ни ама при Гонзо поне на Герена не са ни правили за смях отбори от ранга на Ботев Вр.
Не искам да обиждам отбора на Ботев.
Прогнозата ми все пак е класиране на Левски.
LEVSKI_FOREVER
От година на година Левски е все по-слаб,Черно море също.Интересен осминафинал,дано реваншът не е протоколен.Успех на моряците.
JORO_BAD написа:Зеления, знам, че си модератор и относно заглавието (пишенето с голями букви относно регламента....... или поне равнопоставеност), дай да го пооправиш.![]()
Не знам от къде ти е информацията, че съм модератор, но или е грешна, или аз съм проспал назначаването ми като такъв.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Ако не вземем добър аванс в първия мач, на реванша ще е доста напечено! На "Тича" е трудно да ходиш, а да играеш футбол е геройство! Искам да поздравя тия момчета ,които играят в отбора на Черно море, че издържат по 30 мача на сезон на тая нива! Поклон!
Лек жребий за Левски, но...добър за ЧМ! Шансове 75:25 за сините,но...
Дали не е двубой за излизане от кризата? Ако ли пък не - нека отпадаме навреме...има върху какво да се съсредоточим
-
ShooterMan
- Контакти:
Със сър Чечу отнесахме 4-ка,а в Подуене за 13 години имаме едва един Х 0:0.Нека да кажем основната причина за песимизъм...тя не е Левски,нито нещо друго като съдията примерно.Тя се корени в изключително смешните ни футболисти.Хора нямащи морал,нямащи желание,нямащи сърце.Просто заплатаджии.С това,което показаха досега те нямат никакъв шанс не срещу Левски,а дори и срещу отбори като Моната и Пирин ГД,като и от двата загубиха категорично.Това са фактите.Те водят и до напрежение,логично.Това което видях с Радомир е,че феновете буквално не могат да понасят едно 80% от играчите на отбора,като всяко неточно отиграване е причина да се емне веднага играча Х и да се излее горчилката,която той и колегите му стовариха на хората.Не,те нямат шансове срещу Левски,като дори си мисля,че не са в елементарно морално-волево състояние да се противопоставят даже и ще бъдат разбити с голям резултат в София,нещо като 3-4:0.Отново ще се надигне вълната срещу нашия бездарен треньор,като в ревашна,лишен от всякакъв смисъл ще победим с 1:0 или 2:1,ще се каже,че можем и Зафето ще се спаси до пролетта,когато логичното се случи и бъде отстранен.Да не забравяме и друго-Купата изобщо не ни е цел,защото сме здраво замесени в битката за изпадане и сме най-големия фаворит за попадане във втория ешелон предвид пролетните гастроли на Локо Сф и Берое.Просто аз изгубих желание да подкрепям този отбор,убедих се и,че публиката не го иска.Тука трябва много много голяма промяна,изгонване на поне 7-8 човека + некъдърния треньор+ръководството(да не се чете собственика)....Изобщо сме тотално разграден двор,жалко,че ще трябва да преглътнем нов горчих хап по случай юбилея,но се надявам да бъде каталиатор на някаква голяма и сериозна промяна в клуба по всички етажи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- зеленобелия
- Контакти:
През последните 30 години ако не се лъжа сме се срещали 5 пъти за купата от които 3 пъти сме ги елиминирали.Така,че имаме шансове за успех.