Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:30
едно 3:0 ще дойде добре преди гостуването в Разград ..
Левски София 1914
Напоследък съм мълчалив набюдател на случващото се в синия любим тим.Ще си позволя и кратък анализ.Очаквах да загубим дербито с прекия наследник на АС-23 по няколко причини.Първо,тотална липса на футболни аргументи.Второ,много слаб спортно-технически щаб,дерби се печели с мотивация.Стойчо направи отбор на 2 месеца и половина с футболисти трето качество,при това напълно боеспособен.И на трето,но не на последно място - Иво Тонев може и да превъзхожда инж.Иванов,но тотално отстъпва на Наско,както И.Илиев отстъпва на Мъри Стоилов.
Причините сме си ги коментирали стотици пъти особено в нашия форум.Дуета Сираков - Стоилов вдигна летвата неимоверно високо,но не се вижда кой ще може да изравни техните постижения,камо ли да ги задмине.Не съм убеден,че руският или какъвто е там капитал може да осигури на Левски,това което иска да вижда публиката,а именно красива игра и победи,много и над силни отбори,УТВЪРДЕН СТИЛ на игра,европробиви в двата най - силни турнира в Европа,титли и купи на родна сцена и още и още и още...
Колкото по - бързо шефовете в Левски осъзнаят това,толкова по - добре за нас феновете.Каквото е Стойчо за чорбата,това е Мъри за Левски и съм сигурен,не УБЕДЕН СЪМ,че точно БАТКОВ,който ги изгони ще ги върне триумфално на Герена и този ден не е далече! ! !
Колкото до този състав,моя кредит на доверие приключи след СРАМНАТА загуба от ФК Сараево в предварителния кръг на ЛЕ.
Причините сме си ги коментирали стотици пъти особено в нашия форум.Дуета Сираков - Стоилов вдигна летвата неимоверно високо,но не се вижда кой ще може да изравни техните постижения,камо ли да ги задмине.Не съм убеден,че руският или какъвто е там капитал може да осигури на Левски,това което иска да вижда публиката,а именно красива игра и победи,много и над силни отбори,УТВЪРДЕН СТИЛ на игра,европробиви в двата най - силни турнира в Европа,титли и купи на родна сцена и още и още и още...
Колкото по - бързо шефовете в Левски осъзнаят това,толкова по - добре за нас феновете.Каквото е Стойчо за чорбата,това е Мъри за Левски и съм сигурен,не УБЕДЕН СЪМ,че точно БАТКОВ,който ги изгони ще ги върне триумфално на Герена и този ден не е далече! ! !
Колкото до този състав,моя кредит на доверие приключи след СРАМНАТА загуба от ФК Сараево в предварителния кръг на ЛЕ.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
pehopeho написа:ralka_levskarka написа:Teo написа:20:0 с трима изгонени играчи на Враца. Все пак има директива, не трябва да се отклонява пътя на ''моралния'' шампион
Те ако са трима изгонени мача ще бъде спрян, бе![]()
Остават с 8 души на терена и Левски печели служебно с 3:0
Бъркаш сладурано! Дори и със седем човека от отбор мача продължава. При пет изгонени от отбор се прекратява. Това съм го виждал на живо и то няколко пъти. В по-долните групи, идват две коли - 7 играча и треньора. Съдията свири начало на мача и в 20 сек. един се хваща за крака и пада. Казва, че се е контузил и не може да продължи и мача се прекратява. Това се прави с цел да се избегне евентуално наказание при неявяване на даден отбор за мач. Даже може да пътува и с юношите.
[offtopic]Мисля, че на световното в Италия 1990 година, Камерун играха с 8 човека срещу Аржентина. Имаха 3 изгонени и не си спомням, но или биха или направиха равен. Беше голям майтап. Мача беше още в груповата фаза. Едва ли помниш, била си много малка.[/offtopic]
да прав си и аз знам че е при 5ма а и Левски може да не бие 3-0 защото при служебна победа към броя на вкараните голове се добавя 3 имаше такъв случаи преди 4-5 години на Локо (Мз) - ЦСКА Локо откри към 60-70 мин с гол на И.Иса . Тогава агитката на ЦСКА нахлу на терена и мача беше прекратен и обявена за служебна победа с 4-0 за Локо(Мз).
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]
Победа с 4,5:0 и похода продължава!
Само Левски!
Само Левски!
[center]1914[/center]
- santiliana
ще се повтори миналогодишната история. Както и при мачовете с Мездра. Обръщалка, с прекрасен коефициент за Батков и съдружници...Сега вече, като се разбра, че общата фирма на аЙдуката, Домуса и Титан- ите "лапна" и ТВ правата, вече и на слепците им е кристално ясно, че всяка година първенствата се натамънисват между президентите на клубовете. А пред нас се инсценирват какви ли не скандали помежду им, че да не бие толкоз на очи всичко. Интересно ми е, що за достойнство може да има човек, който е наречен бай Ганьо от съдружниците си или пък е "прекаран" в навечерието на вечното дерби да "продава" 4-мата си възлови играчи в неразрешен трансферен период, а да се обединява със същите тези люде?! Упс, такива като аЙдуката, достойнство нямат. И докато тая кратуна продължава да има нещо общо с Левски, не очаквайте да заприличаме на нормален отбор.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Да определено Здравков ще легне, иначе няма как да вземем победата всичко е срещу нас

Отборът на Левски търси 10-а задължителна победа в "А" група срещу Ботев (Враца) този уикенд на стадион "Георги Аспарухов". "Сините" излизат срещу исторически удобен съперник на "Герена", тъй като в досегашните 27 срещи между двата тима в столицата за първенство те имат 24 успеха. Два пъти двубоите са завършвали без победител - през далечните 1972 и 1975 година. Един единствен е успехът на врачани в София - през декември 1985 година, когато те нанасят най-голямото поражение на Левски пред своя публика с 3:6. Интересното е, че преди и след разгромната си победа на "Герена" Ботев печели две поредни домакинства срещу "сините" с 3:1 и 1:0, като така записва три последователни успеха над съперника и дори вкарва цели десет гола във вратата му.
Следва обаче пълна "синя" хегемония на "Герена", като в следващите си пет домакинства тимът записва пет победи, в които вкарва 24 попадения срещу само 3 допуснати. В последните три двубоя пък головата разлика е 13:0. През миналата година Владимир Гаджев и компания спечелиха с 3:0, като именно националът вкара един от головете. Това беше първи мач между двата тима от 1989 година насам, тъй като отборът от Враца не бе в родния елит в продължение на 21 години.
Головата разлика в София между двата отбора е убийствена в полза на столичани - 83:15.
Общо Левски и Ботев (Враца) са изиграли 54 мача помежду си, като победите на врачани са 7 срещу 34 за "сините", а 13 пъти срещата е завършвала наравно.
При успех Левски ще тръгне за Разград в най-лошия вариант с равен брой точки с шампиона Лудогорец, който идния уикенд гостува на Славия. Както е известно, в момента двата тима имат еднакъв брой точки след първите 11 кръга - по 28. Именно дербито от 13-ия кръг между тях се очаква да реши кой ще бъде есенен първенец на "А" група.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00
Мачът "Левски" - "Ботев" (Враца) пък ще се излъчва директно по БНТ, но от 16:00 часа, вместо от 16:30.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Така като гледам тв+ са взели 2 мача от тоя кръг.Дано не вземат и другата седмица мача с Лудогорец .. !
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Stanislav_Ivanov написа:Така като гледам тв+ са взели 2 мача от тоя кръг.Дано не вземат и другата седмица мача с Лудогорец .. !
Сигурно ще го вземат.
Те имат право на 1 и 3 избор доколкото разбрах, а БНТ за втори. Те затова са взели и Левски, ако имаха право на първи избор дали нямаше да вземат Черно море - ЦСКА?

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
tevez написа:Stanislav_Ivanov написа:Така като гледам тв+ са взели 2 мача от тоя кръг.Дано не вземат и другата седмица мача с Лудогорец .. !
Сигурно ще го вземат.
Те имат право на 1 и 3 избор доколкото разбрах, а БНТ за втори. Те затова са взели и Левски, ако имаха право на първи избор дали нямаше да вземат Черно море - ЦСКА?
А тв7 няма ли право да преговаря за правата ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]