VII кръг, Локо СФ - ЛЕВСКИ (събота, 17ч)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: VII кръг, Локо СФ - ЛЕВСКИ (събота, 17ч)

Мнениеот james » 26 сеп 2012 19:31

ralka_levskarka написа:
Pride написа:Надървил съм се бил :lol: е все пак е нормално за това време :mrgreen:

не просто се дразня на глупости, от тоя мач дори на Г. Аспарухов да беше общо приходите от билети щяха да са по-малко от тези от мача ни със Шлъонск. Доста ни подценявате, а очаквам мача да се играе.

Той ЩЕ се играе и очаквам Левски да победи, за да си върнем от онова 1:1 ;)

Дето ви го подари съдията :?:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 сеп 2012 20:25

james написа:
ralka_levskarka написа:
Pride написа:Надървил съм се бил :lol: е все пак е нормално за това време :mrgreen:

не просто се дразня на глупости, от тоя мач дори на Г. Аспарухов да беше общо приходите от билети щяха да са по-малко от тези от мача ни със Шлъонск. Доста ни подценявате, а очаквам мача да се играе.

Кажи честно? Имаше нарушение срещу футболист на Левски и Жуниньо изпълни перфектен пряк свободен удар.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 сеп 2012 20:52

ralka_levskarka написа:
james написа:
ralka_levskarka написа:

Кажи честно? Имаше нарушение срещу футболист на Левски и Жуниньо изпълни перфектен пряк свободен удар.

В този мач съдията пак ще ни "бутне",а Телкийски,като съвестен левскар, ще играе за нас... :mrgreen:
Защото ние сме Левски и нека Директивата бъде с нас!!! :twisted: :twisted: :twisted:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 сеп 2012 22:33

До 8-ия кръг Левски няма да срещне проблеми , кво коментирате още бе :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 26 сеп 2012 22:49

zlobul написа:До 8-ия кръг Левски няма да срещне проблеми , кво коментирате още бе :))

Ама то и 9 кръг може да се почива, поради липса на противник :mrgreen: :lol:
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 сеп 2012 22:55

Der Schmarotzer написа:
zlobul написа:До 8-ия кръг Левски няма да срещне проблеми , кво коментирате още бе :))

Ама то и 9 кръг може да се почива, поради липса на противник :mrgreen: :lol:

Квото и да става , аз по слаб шампионат от тоя не си спомням .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 сеп 2012 23:15

Абе тоньо за кого ще стиска палци в този мач :)) .... или ще си намери неотложен ангажимент , като предния път ?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 27 сеп 2012 09:30

zlobul написа:Абе тоньо за кого ще стиска палци в този мач :)) .... или ще си намери неотложен ангажимент , като предния път ?

Ако, образно казано, стиска палци за Локо, то поне ще докаже, че има чест и достойнство - само на мишоците са им безразлични отбори, в които са прекарали толкова много време.А да не говорим какви хора са тези, които плюят безпричинно по бившия си отбор...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 сеп 2012 10:22

futbolqga написа:
zlobul написа:Абе тоньо за кого ще стиска палци в този мач :)) .... или ще си намери неотложен ангажимент , като предния път ?

Ако, образно казано, стиска палци за Локо, то поне ще докаже, че има чест и достойнство - само на мишоците са им безразлични отбори, в които са прекарали толкова много време.А да не говорим какви хора са тези, които плюят безпричинно по бившия си отбор...

Така казани нещата , отиваме на сблъсък между тоньовото достойнство и професионализма му :)) .
Скоро не съм виждал някой да плюе по бившия си отбор , по скоро по хората които управляват бившия отбор.
Ето например на мен Левски не ми харесва в този му вариант , смятам , че 80%от футболистите нямат класата за да носят синята фланелка , но това
не означава , че плюя .... просто мнението ми е такова .

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 сеп 2012 12:34

zlobul написа:
futbolqga написа:

Така казани нещата , отиваме на сблъсък между тоньовото достойнство и професионализма му :)) .
Скоро не съм виждал някой да плюе по бившия си отбор , по скоро по хората които управляват бившия отбор.
Ето например на мен Левски не ми харесва в този му вариант , смятам , че 80%от футболистите нямат класата за да носят синята фланелка , но това
не означава , че плюя .... просто мнението ми е такова .

На Тоньо му е през оная работа кой ще бие, важното е да има делавера и да се изпълнява Директивата :mrgreen: :lol: :oops:
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Архив”