Левски - Пирин ГД /А група, 6 Кръг/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Пирин ГД /А група, 6 Кръг/
Искам да ви съобщя, че победата срещу Берое беше четвъртата ми поредна позната прогноза с точен резултат от началото на сезона, дори съм възхитен от собствените ми познания за любимия ми клуб. За този мач знака е ясен, дилемата е на кое да заложа 3:0 или 6:0

На хората, които още не са ходили на мач на отбора на народа тази година не знаят какво изпускат, разликата с предишни години е значима и колкото повече се съберем на стадиона с толкова по-голям резултат ще спечелим. Най-важното в сегашния отбор за мен е, че при постигната разлика в резултата продължават да играят. Истинския Левскар се хвърля на 100% във всяка ситуация, било то да е 90-тата минута при 5:0.
Удобен противник треньорът ви да направи малко ротации в състав, но едва ли ще му стиска, иначе резонна победа за Левски е този мач, Пирин няма с какво да се противопоставят, паркираният автобус няма да им помогне.

Това домакинство вече ще го пропусна, защото се налага да пътувам.
Дано вкараме ранен гол за да си успокоим мача и дано да понатрупаме малко голова разлика.
Надявам се и мача да върви достатъчно добре за да поиграе малко и Силва, както и някой друг юноша (но не Йовов
).
Дано вкараме ранен гол за да си успокоим мача и дано да понатрупаме малко голова разлика.
Надявам се и мача да върви достатъчно добре за да поиграе малко и Силва, както и някой друг юноша (но не Йовов

- White Fang
- Контакти:
4:0
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
Съдията на мача с Пирин ГД
Помните ли съдията Станислав Ставров от Великотърновската съдийска "мафия", който закла Левски във Варна срещу черно море в мач за купата? после го покриха за известно влеме и тихомълком го върнаха.Той след този гаф и гавра с Левски и дори с който и да е отбор трябва никога да не помирисва терен и свирка във футбола? Уви!? Какво четем днес:
ЛЕВСКИ - ПИРИН /Г.Д./
СТАНИСЛАВ СТАВРОВ ПЕТКО ПАВЛОВ ГЕОРГИ ДОЙНОВ ВТ.
АНГЕЛ БАЯЛЦАЛИЕВ СФ.
Е, и ако това не е гавра с футбола, здраве му кажи.
Това е един изключително слаб съдия, ама изключително слаб, но явно има добри покровители. Гледал съм му и доста други мачове и смея да застана твърдо зад думите си. Той даже и на външен вид няма стойка на съдия - изглежда като пълничко момченце от прогимназията!
ЛЕВСКИ - ПИРИН /Г.Д./
АНГЕЛ БАЯЛЦАЛИЕВ СФ.
Това е един изключително слаб съдия, ама изключително слаб, но явно има добри покровители. Гледал съм му и доста други мачове и смея да застана твърдо зад думите си. Той даже и на външен вид няма стойка на съдия - изглежда като пълничко момченце от прогимназията!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Щом ще е той добре, че поне е срещу Пирин, можем да набутаме 4,5 гола, пък все два ще признае
, ама щом е от Търново да внимава 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Re: Съдията на мача с Пирин ГД
levskarin написа:Помните ли съдията Станислав Ставров от Великотърновската съдийска "мафия", който закла Левски във Варна срещу черно море в мач за купата? после го покриха за известно влеме и тихомълком го върнаха.Той след този гаф и гавра с Левски и дори с който и да е отбор трябва никога да не помирисва терен и свирка във футбола? Уви!? Какво четем днес:
ЛЕВСКИ - ПИРИН /Г.Д./
АНГЕЛ БАЯЛЦАЛИЕВ СФ.
На всеки се случва да допусне грешка. Не съм му гледал нито един друг мач, съответно не мога да кажа абсолютно нищо за него. Но щом си го гледал...
Само Левски!
Поздравявам, г-н Батков, Тонев, Гонзо, Монзо, Илианчо, Стоянчо, Дончо, Кончо и другите измислени ръководители,
от името на машинотракторните заводи BATE Борисов и от г-н Сираков с химна на шампионската лига.
Хората бият по Европа , ние си говорим за Пирин/Гоце Делчев/.
от името на машинотракторните заводи BATE Борисов и от г-н Сираков с химна на шампионската лига.
Хората бият по Европа , ние си говорим за Пирин/Гоце Делчев/.